Türk Telekom'dan yeni internet tarifeleri

TT Ye Kolum Girsin.Daha Denecek Başka Laf Yok.15gb Mış oo Benim Bi günlük Downloadım Olur 8mbit te :)

mail atalım sikayetlerimizi dile getirelim ben attım 2 tane sizde atında bombardıman yapalım arkadaşlar çok mail olursa dikkade alırlar

Telekoma Kafam Girsin FOFER'e Katılıyorum........................

reziLLik diz boyu

1likle aylık 150gb indirmişliğim war 8likle neler yapılır kimbilir ama 15gb sınır koyuyolar hadi bari 4e filan inse neyse 512 ne yaa ayıp walla

Türk Telekom . ( '' Türk '' ) Lükten cıktı yürüyüşe cıkalım.?

Kesinlikle katılıyorum ! Türk Telekom'a kafamız girsin deriz sadece tipik Türk davranışı Türkler asla söylemez hep söylenir ... bu sözü yurt dışında çok söylüyorlar adamlar haksızda degil hani

Girip çıkma konusunda hepinize katılıyorum ama ;
İstediğimiz kadar girip çıkalım aynı tas aynı hamam
Ne yazık ki ülkemizde her alanda olduğu gibi birileri birilerini görür
Zengin daha zengin olur fakir daha fakir
Bi de
Haksız kullanım ne yaw

Telekom işin foseptiğini çıkarmış..

15 gb çok az be 1 oyun indiriyoz 5 gb gerisini siz düşünün artık

bence 15 degılde 4 gb olsaydı sınır daha matıklı olurddu :) telekoma kafa sokan arkdaslar size soyle bır onerım var el ele tutusup halay halınde tumden gırelım :D

en çok eski kulanıcılar kazıklandı ne modem aldık ne bişe kafam girsin türk telekoma

yazıklar olsun soyguncular turk telekom büyük hırsız

TT net'e kafa tutacak bir firma çıkmaz mı yahu şu memlekette,herkez şikayetçi,bir delikanlı çıksa da dese biz tt net'e rakibiz hemen tt net'in 3/2 müşterisini ayıklar,bu zengin girişimcilerin hiç mi kafası çalışmıyor veya hiç mi cesareti yüreği yok o da olmadı hiç mi vatan sevgisi yok ülkesini sömüren bu düzenbazlara bırakıyor meydanı.Allah aşkına biri çıkıp kurtarsın bizi bu tt net dene şu illetin elinden...

Geri