Türk Telekom'dan yeni internet tarifeleri

Bir millet bu kadar sömürülmez ya yazık günah. Bunlar analarını bacılarını soyunu sülalesini hiç mi sevmiyorlar , kaç milyon kişiden küfür yiyorlar. Ya bıraksınlar 1 mbit ile mutluyum ben ya alsınlar kotasız kotalı internetlerini bi taraflarına...

bu hızla anca netteki maçları biraz daha hızlı izlerim.
o 15 gb ı 3-4 günde indiriyorum ben napim o sınırı:D

bence telekoma tüm türklerin kafası girsin.

Telekom yetkilileri bu sınırlamayı haksız kullanımın önüne geçmek için
getirdiklerini açıkladılar.

bu adamLar ya gerçekten saLak ya da harika oyuncuLar
bunca senedir haksız ve sömürüyLe kazandıkLarı paraLarı yutarken akıLLarına geLmez bizLere yapıLan haksızLık.söz konusu kendiLeri oLdukLarı zaman söyLedikLeri iLk keLime hak,hukuk

bu teLekom sayesinde başka yerLerimLe güLme yeteneğim nobeL ödüLü aLacak kadar geLişti

Kota olayı kalkmadıktan sonra isterse 8 milyar Mbps yapsın hiç bir anlamı yok.

Ayrıca sınırsız tarifeyede çaktırmadan sınır getirmiş. İnsanları da ahmak yerine koyuyorlar.

hiç bi s.kim değişmemiş bence ulan 15 gb neki ben zaten sürekli vizyondaki filmleri indiren biriyim.hayatta yetmez 15 gb.türkiyedeki internetin ben ta :)
2vl2nte.jpg

arkadaşlar reklam gibi olmasın ama superonline daki fiber internet fiyatları dikkatimi çekti.
20peg45.jpg

sadece benim kafam değil telekomun ne kadar üyesi varsa hepsinin kafası girsin hatta bizim ökkkeşin bile....
adilmiş ne adili ulan parasıyla sınırsız die tarife alıyosun herkesten cok oduyosun ama yinede sınır getiriyolar böyle adiliyetede KAFAM GİRSİN

Türktelekom tam bir O.C dur arkadaşlar ben türktelekomun taaaa a.qq heyfel külesi özgürlük anıtı fatih sültan mehmet köprüsüde dahil Türk Telekoma Girsin

Türk Telekom . ( '' Türk '' ) Lükten cıktı yürüyüşe cıkalım.?

TTNet Sanamı kaLdık Sanıyorsun .

8mb ile 15 gb i geçemeyecek adam zaten interneti kullanmasın

birde utanmadan koskaca adamlar çıkmış basının önünde açıklaama yapıyorlar.

muhabirlerde dengesiz birtanesi teknolojiden haberi olur en azından sorar bu ne oluyo diye?

ben anlamadım şimdi ya bu bizim 1 Mbps tarife sınırsız bu değişicek mi kendisi bizi etkiliomu :S

hemen rakip firma lazım türkiyenin her yerine internet sağlayabilecek rakip bir firma telekoma rekabet edicek bi partner lazım yoksa koyun gibi güdecekler bizi

olaya bak 15 gb sınır koymuş ben 1 günde geçerim 8mb ile o sınırı bendende bir türk telekoma kafam girsin :D hakettiler ama...

telekom saka gibi!!! ben litvanyadayim ve burada yari fiyatina tam anlamiyla sinirsiz internet hizmeti aliyorum.

aşağıdaki indirdiğim kota girsin arkadaş ben memleketi terk ederim bu ne ya ..burası muz cumhuriyetmi

2v9cbcj.jpg

Geri