Türk Telekoma Kafamız Girsin! - ADSL Protesto Sitesi

HerKesin tutugu teLekoma girsin:D:D

site cok güzeL oLmuş eLine sağLık..

sekopy' Alıntı:
telekomun bir süprizi varmış galiba açıklama yapmış haberi olan varmı bundan
Bunu söyleyen bendim nasıl ögrendigimi söyleyim 2 gün önce pc basındayken tv de acıktı telekom lafını duyar duymaz tv ye döndüm =)
Aynen dedigim gibi 1 hafta sonra sürprizimiz var dedi ben derimki fazla ümitlenmeyin :D
Sürpriz komik bişe olabilr

neccko' Alıntı:
Bunu söyleyen bendim nasıl ögrendigimi söyleyim 2 gün önce pc basındayken tv de acıktı telekom lafını duyar duymaz tv ye döndüm =)
Aynen dedigim gibi 1 hafta sonra sürprizimiz var dedi ben derimki fazla ümitlenmeyin :D
Sürpriz komik bişe olabilr
1 mbs sınırsız 49 ytl yapsınlar başka bişey istemem ben

yeni bir makale daha eklemiş bulunmaktayım =)

Güzel olmuş!

yorumlara devam =)

siteyi içerik, tasarım yönünden değerlendirebilirsiniz.
yada istediğiniz makale varsa bana ulaştırabilirsiniz.

gerçeten güzelbi site...siteyi kuranlara teşekkür ediyorum arkanızdayız!!!sakıncası yoksa bu siteyi çevreme dağıtmaya başlıyorum!!!telekomun kazıksız günlerine BİRLİKTE EL ELE (İNŞ:))

gerçeten güzelbi site...siteyi kuranlara teşekkür ediyorum arkanızdayız!!!sakıncası yoksa bu siteyi çevreme dağıtmaya başlıyorum!!!telekomun kazıksız günlerine BİRLİKTE EL ELE (İNŞ:))

tabi ne kadar çok kişi bilirse o kadar iyi :goz:

eline sağlık kardeş site ççok güzel olmuş ...

teşekkür ediyorum sana

telekoma kafası girmeyen kullanıcı kalmasın aynı sorun bendede var biçok arkadaşımızla konuştuk bu muvzuyu saol birader bizde kendimizden kıllanıyoduk tüm kullanıcıların kafası telekoma hainliği yapanada telekom girsin
eline sağlık sitede ii olmuş saol

Hayırda neden böyle bir site oluşturdunuz ki :( ... Cehalet mutluluktur... Şimdi elin adamının 54mp lik neti var ve benden daha az ödüyor... Elimden birşeyde gelmiyor... Yapabildiğim tek şey Komplex yapıp depresyona girmek :vur
Elinize sağlık yinede... Böyle birşey lazımdı...

Geri