Türk Telekoma Kafamız Girsin! - ADSL Protesto Sitesi

site açılmıyor arkadaşlar benmi giremiyorum

girsin tabi be :D :D

siteye girilmiyo telekom kafanı cıkardı heralde :)

GiRSiN TaBi Beaa
:hhmanD :hhmanD

evet ya bende 1.5 senedir kullanıyom sınırlı 5 kere normal ödedik fatura babamla kavga bile ettik bu nedir yaa. kapattrmak için 200 ytl istyolar..

site puff iiiiii goook bittiiiii....

ne var ne yok hepsi girsin,hem yavaş hem pahalı yattıkları yerden bedava dünyanın parasını kazanıyorlar

ttnet 2 yıllık sözleşmeylede kendine mecbur kılıyor
şunu unutmasın ttnet zorla güzellik olmaz
seni kınıyom ttnet.nereye kadar ..........

telekom özelleşti bildiğiniz gibi eskiden halka hizmet için vardı şimdi şirketlere hizmet için var elin oğlu düşünür mü bizi sat sav ondan sonra aklımız başımıza gelsin adamlar başta telefon faturalarını sabitlediler birde bu sabit para vergiyide koydular 5 milyon konuş 25 gelsin sabit ödediğinin vergiside mi olurmuş ben birtek bizde gördüm daha neler varda yazasım gelmiyor ama ne yapalım muhtaç ettiler bizi dünyadaki en pahalı internet bağlantısına bizde herhalde tam araştırmadım eskiden parayı versekde devlete gidiyordu şimdi nereye gidiyor Türkiyenin zarar etmeyen kurumlarından birisiydi ve malesef satıldı

bi kere aldık mantıgı yanlış bence göz göre göre dolandırılacaz mı. buna bi yasal çözüm yok mu?

arkadaslar haklı aynı sey bendede war bu yüzden kafa yetmez tam vücut girmek istiyorm. o ç larına..

Geri