Türk TeLekom Arena'ya Hayran KaLdıLar..

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Doğan Medya Grubu yöneticileri, Türk Telekom Arena'yı ziyaret ettiler.

2iu835s.jpg

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Doğan Medya Grubu'na bağlı temsilcilerle yapımı sürmekte olan Türk Telekom Arena'da bir araya geldi. Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Ali Yalçındağ'ın da bulunduğu ve Doğan Grubu'na bağlı spor ve haber bölümü yöneticilerin yer aldığı organizasyonun başlangıcında Başkan Adnan Polat gazetecilere Türk Telekom Arena ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Adnan Polat konuşmasında Türk Telekom Arena'da bu günlere gelinmesinde bütün Galatasaraylılar'ın emeği olduğunu belirterek herkese teşekkür etti. Başkan Adnan Polat, "Bu yapıda herkesin emeği var ama en büyük emek Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın. İhalenin başından beri bu sürecin takipçisi olan ve stadın bu günlere gelmesinde büyük çaba harcayan Başbakanımıza teşekkür ederim" dedi. Türk Telekom Arena'nın 52 bin kişi kapasiteli modern bir spor kompleksi olduğunu söyleyen Başkan Adnan Polat, bu yapının UEFA ve FIFA kriterlerine uyumlu tek yapı olduğunu belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Ali Yalçındağ, stadı incelerken yaptığı açıklamada; "Bir Galatasaray taraftarı olarak gurur duydum. Olağanüstü kelimesi bile yetmiyor. Hakikaten muhteşem güzellikte, dehşet bir stat olmuş. Çok beğendim. Tabi yoldan gelip, geçerken görüyorduk ama içinin bu kadar etkileyici olacağını tahmin etmiyordum. Bütün Galatasaraylılar adına emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Olağanüstü güzel bir yer olmuş. Ben buraya geldiğimde Türk sporu adına sevindim. Az önce Adnan Polat'ın söylediği gibi Galatasaray'ın önündeki 40-50 yılı burada geçecek, mabedi olacak. Tabi Türk sporuna kazandırılmış önemli bir tesis. Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tün Galatasaraylılar adına teşekkür etmek istiyorum. Onun kararlılığı sayesinde kısa sürede böyle modern bir tesis tamamlandı. Başta Adnan Polat olmak üzere bundan önceki Galatasaray başkanları ve yöneticileri Galatasaray tarihinde önemli yer alacaklardır. Çok heyecanlıyım. Tüm Galatasaraylılar gelsinler ve görsünler burayı. Gerçekten muhteşem olmuş." diye konuştu.

Doğan Yayın Holding Spor Genel Yönetmeni İlker Yasin ise "Nou Camp'tan Bernabeu'ya kadar pek çok stat gördüm. Kore'deki stadyumları gördük. Ancak bu stat bugüne kadar gördüğüm en iyi statlardan biri. Sayın Başkan Adnan Polat'ın söylediği gibi 2016 UEFA-FIFA standartlarına uygun şu anda inşaatı biten tek stat olarak değerlendiriliyor. Akustik muhteşem, her açıdan çok güzel bir stat. Galatasaray'a, Türk futboluna hayırlı olsun. Mükemmel bir stat olmuş. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Seyirci için herşey düşünülmüş ve olması gereken de bu. Şu an tek sorun trafik. Açılış 15 Ocak'ta olacak ve bu sorunun giderilmesi için o zamana kadar çalışmalar olacaktır. Ben stadın önümüzdeki sezonun başında tam anlamıyla hazır olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Başkan Adnan Polat daha sonra gazetecilerle birlikte stadı gezerek inşaatta gelinen son durumu anlattı. Gezinin ardından Galatasaray Adası'nda yemeğe geçildi. Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Yalçındağ'ın verdiği yemekte Galatasaray ve Türk futbolu üzerine derin sohbetler yapıldı..

DHA & Sporx.com​

Türkiye'nin en modern stadı ve UEFA son kriterlerine uyan şu an Dünya'daki tek stad. Hayran kalınmayacak gibi değil..

... Tek söz Türk futboluna hayırlı olsun ...

Geri