2nisan' Alıntı:benim duyduğum yunanlılar olay yerine geldiğinde silahını çekip uzak durun ölürümde o helikoptere binmem demiş !
combanant' Alıntı:BİRİNCİSİ PAPA SENİ KURTARACAK KADAR MERHAMETLİ DEĞİL Kİ GELSİN IRAĞI GÖRÜYORUZ AÇIK ÖRNEK
İKİNCİSİ BEN MAL DEĞİLİM AMA SENİ BİLEMEM
AYRICA ARAP ÜLKELERİN ÇOĞUNDA O KAİKATÜR KRİZİNE NEDEN OLAN ÜLKELERİN MALLARI BOYKOT EDİLDİ ÖYLEBİR ŞEY YAPTILARKİ CANLARI PAHSINA TEDAVİ OLDUKLARI İLACI BİLE ALMADILAR
ADAMLAR SENİN DİNİNİ AŞŞAĞILAYACAKLAR
SENİN PEYGAMBERİNE HAKARET EDECEKLER
VE SENDE BİZİM YAPTIĞIMIZ ŞEYLERE GERİ KAFALILIK DİYECEKSİN
BUKADAR İNSANDAN AKILLIMISIN SEN?
2nisan' Alıntı:benim duyduğum yunanlılar olay yerine geldiğinde silahını çekip uzak durun ölürümde o helikoptere binmem demiş !
Stoudamire' Alıntı:kardeşim baq ben peygambere küfür ediyolar banane yukarda allah var adamın biri KO da fcuk allah yazdı allah onunda allahı banane sen benim dinimi nerden biliyon belki budistim belki museviyim senin dinini diyo 2. boykot edenler düşünsün onlarda mal 3. ben mesela papa yazdım 4. ıraktan banane 5 bu haber yalan olmuş yalan
combanant' Alıntı:BİRİNCİSİ PAPA SENİ KURTARACAK KADAR MERHAMETLİ DEĞİL Kİ GELSİN IRAĞI GÖRÜYORUZ AÇIK ÖRNEK
İKİNCİSİ BEN MAL DEĞİLİM AMA SENİ BİLEMEM
AYRICA ARAP ÜLKELERİN ÇOĞUNDA O KAİKATÜR KRİZİNE NEDEN OLAN ÜLKELERİN MALLARI BOYKOT EDİLDİ ÖYLEBİR ŞEY YAPTILARKİ CANLARI PAHSINA TEDAVİ OLDUKLARI İLACI BİLE ALMADILAR
ADAMLAR SENİN DİNİNİ AŞŞAĞILAYACAKLAR
SENİN PEYGAMBERİNE HAKARET EDECEKLER
VE SENDE BİZİM YAPTIĞIMIZ ŞEYLERE GERİ KAFALILIK DİYECEKSİN
BUKADAR İNSANDAN AKILLIMISIN SEN?
vasya' Alıntı:yakında türk pilot uçaktan atlayıp ossurarak yunan f16sını düşürdü de derler