Türk Pilot ((aslanlar Gibi)) Yunan Yardimini Red Etti

Herkes Bieş Diyoo Daha Neler çikarr

2nisan' Alıntı:
benim duyduğum yunanlılar olay yerine geldiğinde silahını çekip uzak durun ölürümde o helikoptere binmem demiş !

:Sopa

tabe zaten turk pilotta ailesini de almış piknige gidiyordu o sırada kumandayı eşine devretti kendisi serbest atlayış yaptı ve paraşütle karaya iniş yaptı gelen yunan askerlerinede çekti silahını yaklaşma vururum dedi töbe töbe bira z duyduklarınızı bir yorumlayın öle paylaşın

ewt arkadaslar sadece yardımlarını kabul etmemiş okadar:)

benim aslanlarımda bu yakışır

combanant' Alıntı:
BİRİNCİSİ PAPA SENİ KURTARACAK KADAR MERHAMETLİ DEĞİL Kİ GELSİN IRAĞI GÖRÜYORUZ AÇIK ÖRNEK

İKİNCİSİ BEN MAL DEĞİLİM AMA SENİ BİLEMEM

AYRICA ARAP ÜLKELERİN ÇOĞUNDA O KAİKATÜR KRİZİNE NEDEN OLAN ÜLKELERİN MALLARI BOYKOT EDİLDİ ÖYLEBİR ŞEY YAPTILARKİ CANLARI PAHSINA TEDAVİ OLDUKLARI İLACI BİLE ALMADILAR

ADAMLAR SENİN DİNİNİ AŞŞAĞILAYACAKLAR
SENİN PEYGAMBERİNE HAKARET EDECEKLER
VE SENDE BİZİM YAPTIĞIMIZ ŞEYLERE GERİ KAFALILIK DİYECEKSİN
BUKADAR İNSANDAN AKILLIMISIN SEN?

kardeşim baq ben peygambere küfür ediyolar banane yukarda allah var adamın biri KO da fcuk allah yazdı allah onunda allahı banane sen benim dinimi nerden biliyon belki budistim belki museviyim senin dinini diyo 2. boykot edenler düşünsün onlarda mal 3. ben mesela papa yazdım 4. ıraktan banane 5 bu haber yalan olmuş yalan

2nisan' Alıntı:
benim duyduğum yunanlılar olay yerine geldiğinde silahını çekip uzak durun ölürümde o helikoptere binmem demiş !

ege denizi üzerinde sefer yapan uçakların pilotlarına beylik silahı verilmiyo hem verilse bile bu silahlar suya dayanıklı olamazlar

sabah gazetesi

Stoudamire' Alıntı:
kardeşim baq ben peygambere küfür ediyolar banane yukarda allah var adamın biri KO da fcuk allah yazdı allah onunda allahı banane sen benim dinimi nerden biliyon belki budistim belki museviyim senin dinini diyo 2. boykot edenler düşünsün onlarda mal 3. ben mesela papa yazdım 4. ıraktan banane 5 bu haber yalan olmuş yalan

Adam gibi konuş mal olan varsa o da sensin!

combanant' Alıntı:
BİRİNCİSİ PAPA SENİ KURTARACAK KADAR MERHAMETLİ DEĞİL Kİ GELSİN IRAĞI GÖRÜYORUZ AÇIK ÖRNEK

İKİNCİSİ BEN MAL DEĞİLİM AMA SENİ BİLEMEM

AYRICA ARAP ÜLKELERİN ÇOĞUNDA O KAİKATÜR KRİZİNE NEDEN OLAN ÜLKELERİN MALLARI BOYKOT EDİLDİ ÖYLEBİR ŞEY YAPTILARKİ CANLARI PAHSINA TEDAVİ OLDUKLARI İLACI BİLE ALMADILAR

ADAMLAR SENİN DİNİNİ AŞŞAĞILAYACAKLAR
SENİN PEYGAMBERİNE HAKARET EDECEKLER
VE SENDE BİZİM YAPTIĞIMIZ ŞEYLERE GERİ KAFALILIK DİYECEKSİN
BUKADAR İNSANDAN AKILLIMISIN SEN?

neden boykotu kesdiler yoksa daha sözde devammı ediyorlar
kçr değiliz hiç bir arap ülkesi tek bir sakız bile üretemiyor tek şansları o da petrollerinin olmasi boşyere boykot boykot diye kendimizi kandırmayalım

FreeBug ortalıgı germe ! tamam orda bı yazı yazılmıs genel olarak..Cok da
agır bir laf değil kendı üzerine alınmıssın.
ama bu sekılde bır mesajın daha olursa en az 1 ay banlanırsın bilgin olsun.

vasya' Alıntı:
yakında türk pilot uçaktan atlayıp ossurarak yunan f16sını düşürdü de derler:D

VASYA KARDEŞİM
AĞZINDAN BİR HAYIRLI KELİME ÇIKMASI
KIYAMET ALAMETLERİNDENDİR

BİKEREDE MÜSLÜMANLARI TUT YAWW
BU KADAR KİN GÜDMENİN SEBEBİ NEDİR
İLGİ ÇEKMEKSE BAŞKA BİŞEY BULABİLİRDİN
YAPMA DOSTUM
:eek:ut: :eek:ut: :eek:ut:

arkadaşlar doğrusunu ben pilotu kurtarmaya giden helikopter pilotunun anlattığı arkadaşım anlattı...
1-zaten uçak pilotları fırlatma düğmesine bastıkları anda o hızdan dolayı bayılıyorlar..
2-TSK pilotları ağırlıktan dolayı eğitim uçuşlarına sadece arkalarına taktıkları paraşütü alırlar ve silah almazlar..
3-Pilotu almaya önce Yunanlılar gelmiş fakat geminin kaptanı vermemiştir.
4-Pilotu gelen Türk kurtarma timinede kaptan vermeyince aşağıya inen Kurtarma Başçavuşunun Ali Cengiz oyunu ile kurtarılmıştır..
5-Başçavuş pilotu bindirdikten sonra arbede yaşamış ve helikoptere sonradan binmiştir..

Fakat her Türk Askeri silahı olmasa bile ölene kadar mücadele edip teslim olmaz...
not:(Zaten pilotlara eğitim verilirken kendilerine her an ölecekmiş gibi verilir ve görevlerinde sağ çıkma şansı her zaman ölme şansından azdır..)
HEPSİYLE GURUR DUYUYORUZ...

Geri