Türk Pilot ((aslanlar Gibi)) Yunan Yardimini Red Etti

combanant

New member
Reaction score
0
Yunanlı kurtarma görevlileri ile sahil güvenlik botunun kaptanı ile birlikte olay yerine varmışlar ve Türk pilota yardımda bulunmak üzere Panama bandıralı gemiye çıkmışlardır. Türk pilot, fiziksel durumunun iyi olduğunu ifade etmiş ve yardımı reddetmiştir. Türk tarafının talebi doğrultusunda, Türk pilotun olay yerine sonradan varan Türk helikopteri tarafından alınmasına izin verilmiştir. Yunanlı pilotun bulunmasına yönelik çalışmalar sürdürülmektedir.”

HELAL OLSUN BEN O + HRİSTİYAN OLAN HELİKOPTERE VEYA AMBULANSA BİMMEM ODA BİNMEMİŞ

benim duyduğum yunanlılar olay yerine geldiğinde silahını çekip uzak durun ölürümde o helikoptere binmem demiş !

hocam varya asılsız haber vermekten bıkmadınız ha....

daha bunun ne efsanelere çıkar sen dur daha

Hristiyanlıkla ne alakası var anlayamadım.sen o duruma düş bakalım binermisin binmezmisin...

yaa sun msjı alkıslıyorum gercekten. hakıkaten ne alakası var dın.le yaa arkadaslar hepımız gencız yakısıyomu burda dın propagandası yapmak yok dını baskatmısda bınmemıs yok ırkı baskaymıs da bınmemıs.. bı kere bınmedıyse elbet vardır bı nedenı kı bana gore olabılecek en vasvasa mantıklı yorum asker olmasından dolayı duydugu endıseden dolayı bınmemıstır. ve ayrıca bravo yanı olayı nerelere cevırmısınız.. gercektende sız dussenız kımbılır hangı yılanı aradınız o durumda...

bıraz objectıf ve reel yaklasınız yanıltmayın gerceklerı yaws..

Sadece Esir gibi Bir Yunan Gemisine Binmem Demiş.. Gercegi Bu.. Doğruda Yapmıs..

Türk bayrağını yakan yunanlılar kim bilir o Aslana ne ederlerdi , helal olsun gerçekten

bence panama bandırları gemiye bindikten sonra yunanlılardan gelen yardımı reddetmiştir(esir durumana dusebilirim diye sonra yananistan'da propoganda yapılcak türk ü esir artık türk ölmek üzereydi onu kurtardık fln die)ve sonradan türk helikopterine binmiştir.Hristian diye binmedi gelmeyin silahımı cekerim dedi fln tamamen uydurma...

gercek olabilir öel bişey demiş olabilir yani niye diyemesinki dediysede helal olsun derim alnından öperim...

Arkadaşlar olayı Müslüman-Hristiyan kavgasına dönüştürmeyin
Konuyu açanda bu sebeble açmadıgından eminim
Ama Genede Bizim Pilota Helal olsun.

Ne MUtlu Türküm Diyene

i12176_bayrak2322.jpg

i12177_uygurlogo.jpg

pilotada helal olsun konuyu açan arkadaşada helal olsun bizim pilotu alıp tv lere mi çıkarcaktı yunanlar :) onlar türk askerini biz kurtardık havası estirceklerdi bi ihtimal helal olsun pilota ki ne için binmediyse binmedi önemli olan da bu zaten yunanlılar ancak bi manken vardı adını hatırlamıyorum din min değiştirdi yunanlı bi lavkla evlendi ancak onu çıkarırlar televizyonlara türkü kurtardık falan diye yoksa bizim askerimizi ancak ruyalarda :)

OLAYI FARKLI TARAFLARA ÇEKMEYELİM ARKADAŞLAR, DOĞRU REHİN DÜŞMEK PEK BİR ASKERİN KENDİNE YEDİRECEĞİ BİRŞEY DEĞİL ÇOK KÜÇÜMSENECEK BİR DURUM, HELAL OLSUN EĞER REHİN DÜŞMEKTEN KENDİNİ KURTARMAK İSTEYENLERDEN YARDIMI KABUL ETMEMİŞ, AMA EĞER REHİN ALMAK İSTESELERDİ BENCE ÇOK RAHATLIKLA Alırılardı, din çatışmasına çevirmeyin olayı Yunanlılar bayrak yakmış olabilirler bu onların acizliği onları küçük düşürür bizi değil, ama sorun şu ki eğer kan almam gerekirse yunanlıdan da alırım yahudiden de, bu beni bozmaz,

SAYGILAR

0o0o0o bu daha başlangıç bundan 10 sene sonra tarih kitaplarında kım bılır neler yazar zeıjeıjeıejeıje

Stoudamire' Alıntı:
siz varya malsınız hee ben o durumda olcaktım isterse papa gelsin gene giderim onunla.olm hristiyan mristiyan insanlık yapmış siz gene gerikafalılık yapıp işi dine vurmuşsunuz bravo vallaha

BİRİNCİSİ PAPA SENİ KURTARACAK KADAR MERHAMETLİ DEĞİL Kİ GELSİN IRAĞI GÖRÜYORUZ AÇIK ÖRNEK

İKİNCİSİ BEN MAL DEĞİLİM AMA SENİ BİLEMEM

AYRICA ARAP ÜLKELERİN ÇOĞUNDA O KAİKATÜR KRİZİNE NEDEN OLAN ÜLKELERİN MALLARI BOYKOT EDİLDİ ÖYLEBİR ŞEY YAPTILARKİ CANLARI PAHSINA TEDAVİ OLDUKLARI İLACI BİLE ALMADILAR

ADAMLAR SENİN DİNİNİ AŞŞAĞILAYACAKLAR
SENİN PEYGAMBERİNE HAKARET EDECEKLER
VE SENDE BİZİM YAPTIĞIMIZ ŞEYLERE GERİ KAFALILIK DİYECEKSİN
BUKADAR İNSANDAN AKILLIMISIN SEN?

harbi daha bakalım neler uyduracaklar...

arkadaşlar abartçak bişey yok pilot panama gemisindeyken yunanlılar yardım teklifinde bulunmuş (ki isteselerdi pilotu zorla almasını da bilirlerdi) türk pilot da tsk nın o durumlarda izlediği politika olarak yardımı reddetmiş ve türk helikopterinin gelmesini beklemiştir, ayrıca tsk o durumlar için "bulduğun yardıma git" die bir politika izleseydi durmaz giderdi...

Şahsen ben olsam öyle bi durumda eğer gitmeme karşı çıkan bi kural yoksa giderdim...

yakında türk pilot uçaktan atlayıp ossurarak yunan f16sını düşürdü de derler:D

harbi ya tarih kitabını düşünsenize..
yunanistanda..
yıl 2006 mayıs, barbar türkler eğitim uçuşu yapan uçağımıza saldırdı ve düşürdüler..
hainler bilmemneler vsvsvs...

Geri