Türk Olupta Atatürkün Kıymetini Bilmeyenlere...

Atatürkün kıymetini cok biliyosan amerikan kotu giymezsin.

Atatürk'ü sevmediğimi söyleyemem. Çünkü böyle bir düşüncem yok. Ama Atatürk'ü putsallaştırıp onun arkasına gizelerek siyaset yapanlardan dolayı bir antipati oluştu, nediyeyim.

Atatürk'ü sevmediğimi söyleyemem. Çünkü böyle bir düşüncem yok. Ama Atatürk'ü putsallaştırıp onun arkasına gizelerek siyaset yapanlardan dolayı bir antipati oluştu, nediyeyim.

Sevmiyorum de rahatla arkadaşım.

Hadi başınızdakiler seviyor gibi görünmeye mecburlar çünkü onlar siyasetçi ama bari siz yapmayın bunu.
Atatürkü sevmiyorum çünkü laik bir cumhuriyet kurdu oysa biz türk islam cumhuriyetinde yaşamak istiyoruz diyin.

Bu kadar korkmayın.inandıgınız şeyleri savunacak cesaretiniz olsun...:goz:

Sevmiyorum de rahatla arkadaşım.

Hadi başınızdakiler seviyor gibi görünmeye mecburlar çünkü onlar siyasetçi ama bari siz yapmayın bunu.
Atatürkü sevmiyorum çünkü laik bir cumhuriyet kurdu oysa biz türk islam cumhuriyetinde yaşamak istiyoruz diyin.

Bu kadar korkmayın.inandıgınız şeyleri savunacak cesaretiniz olsun...:goz:

Olurmu siz travma geçirirsiniz. Ya Atatürk'ün tapusu elinizde ya chp Atatürk'ün gösterdiği yolda yürüyorya, Komünist olup Atatürk'e sahiplenmek kolayya. Siz bizim istediğimizi biliyorsunuz da o yüzden bu kadar saldırmanız. Korkmayın biz size yaşam hakkı tanırız. Osmanlı yüzyıllarca tanıdı biz de tanırız.

Tamam hepsi doğruda durmadan bunların tartışma konusu yapılmasını sevmiyorum açıkçası. Atatürk diyeceğin kadar Allah deseydin alim olmuştun bea :D

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=453374&page=3

birde bu sayfada türkiyenin en büyük liderinin kim olduğu konu hakkında arkadaşın teki şuursuzca mesaj yazmış bir inceleyin arkadaşlar şimdi biz bu arkadaşamı inanıcaz yoksa tüm dünyanın devlet başkanlarınamı (kinaye ile söylenmiş bir cümledir)

Geri