Türk olmayan biriyle evlenmeyi düsünürmüydünüz??

Türk olmayan biriyle evlenmeyi düsünürmüydünüz??

• Kullanılan toplam oy
    35
İnsan olduktan sonra problem yok

Hiç düşünmedim ama geçenlerde ilginç bir olay oldu Msn açtım gelen mesajları tıkladıktan sonra yabancı bir bayandan mesaj gelmiş.
Mesaj ingilizce idi hemen çevirdim Türkçe'ye Hackhell da profil resmimi görmüş çok beğendiğini falan yazmış
benden Msn adresimi ve resim isteğinde bulunmuş..
Hackhell sayesinde uluslararası da meşhur olmaya başladım..
:laugh:

Kader kısmet işi bu.. Bakarsınız Türk olur bakarsınız yabancı olur kaderimizde ne varsa onu çekeriz..

Anlaştıktan sonra gerisi boş tabii evlenebilirisin

bende yabanci biriyle beraberim uzun zamandir.anlasiyorsan vede sevgi saygi var ise gayet dogal yani beraber yasamak kendi acimdan baktigimda. ama sunu belirmeliyimki söz konusu evlilik ise bu basit birsey degil cok cok iyi düsünmek gerek..............

KESİNLİKLE HAYIR...
NE KÜRTLE yada ABAZA veya ÇERKEZ,BOŞNAK,RUM,LAZ ile
NEDE İNGİLİZ,FRANSIZ,ALMAN,JAPON,AFRİKALI..vs ile evlenip ırkımı kırıma uğratıp bozamam.
BEN TÜRK OLARAK DOĞDUM TÜRK YAŞARIM TÜRK BİRİYLE EVLENİP ÇOĞALIR ve yine bu topraklarda ölürüm.
KAİNATIN VE ÖTESİNİN YARATILMIŞLAR İÇİNDE EN ÜSTÜN VARLIĞI OLUP BİRDE O VARLIĞIN EN ÜSTÜN IRKINDAN OLUNCA BU SORUYU GEREKSİZ BULUYORUM....

duşunurum onemli olan insan olsun

Türk, Laz, Çerkez. Fakat bunların ötesinde sahip olduğu veya savunduğu değerlere bakarak tercih ederim. İçinde vatan, millet, bayrak, ecdat, inanç sevgisi taşıyan ve gerçekçi düşünen bir kişiyle her türlü yol alınır.

Gönüller bir olduktan sonra niye olmasın :durdurun

Aynı kültürü paylaştıgın insanla bazen zor olurken ,bi yabancıyla uyumda saglana bilir ama çoookkkk zoorrrrr, nereli oldugu ne kadar önemli kişiye göre degişir

hep bi japonla evlenmek istemişimdir çekik gözlü çocuklarım olsun bembeyaz pamuk gibi diye :D

Geri