Türk Milleti artık Hakkın YOK !!!

FortMin0r' Alıntı:
Kimin Ülkesinden kimi Kovuyorsun?

Halkın %46 Sı AKP yi Seçmiş
Demekki %54ü İstemior :goz:

Neyse... Halk Hakettiği Gibi Yönetilir... Maalesef acı çeken tüm ülke olcak %46 yüzünden :goz:

İyi Forumlar...

Aynı mantığa göre halkın 80% i CHP yi, 86% sı MHP yi,95% Dp yi istemiyor.
böyle şey olurmu Allah aşkına yav...

jessieblue' Alıntı:
çok doğru söyluyorsun kardeş...
laiklik denen,ataturkçülük denen hiç bişi kalmamış bu ülkede....
artık turk olmaktan utanır hale geldim

birileri türk olmaktan utanır !!! birileri türk milletine neye hakkı var neye hakkı yok onu öğretir !!! ağır olun beyler iki satır yazı yazarken haddinizi unutmayın !!! kim oluyorsunuz anlı şanlı bir tarihe sahip olan yüzyılara meydan okuyan bir millete sadece damarlarındaki bir damla asil kanın bile tüm dünyaya yetecek olan bizlere bunları yazıyorsunuz.

yoksa türk olmak sizin gibi düşünmekmi sadece güldürmeyin kimseyi !!!

sandıktan yediği tokatı hazmedemeyenler sabahları kalktığında bu ülkede bir şeyler olmuş olsun diye dua eder oldu. bumu sizin ileri görüşünüz muaasır medeniyet seviyeniz...

çatlasınızda beş sene daha hükümetimiz ve başbakanımız , bakanlarımız belli. oturacak paşa paşa diğer seçimi bekleyeceksiniz !!

ve yüce milletimiz neye hakkı var neye hakkı yok bunu çok ama çok iyi biliyor !!!

FortMin0r' Alıntı:
Ki gücün kimde olduğu anayasa ile kesin olarak bellidir... Eğer hükümet askerle uğraşmaya başbakan asker bana bağlıdır demeye devam ederse... Bir gün televizyonlarımızı açtığımızda ne ile karşılaşıcaz siz düşünün...

Not: yukardaki yazdıklarım sallamasyon değil kaynaklara dayalıdır...

Cumhurbaşkanımızıda akp'den seçelimde artık bi genel kurmay gider veto edilir bi genelkurmay gelir o zaman güç kimdeymiş görürsünüz TSK başbakanın altındadır Anayasaya nerenizle bakıyonuz bide millete cahil diyosunuz anlamak istemiyorsunuz ama zamanla alışırsınız

ne kadarda güzel oldu 90 m gemi hesabı yapanlar seçim olsun diye meclise cumhurbaskanlıgı secmek için gitmeyip asli görevini unutan vekiller nasıl karalarız diye chpnin aydınlıkcı önderleri 70li yılların dedikodu usulu mitinglerini yapanlar ülkeyi soyup soyup mahkemelerde sürünüp utanmadan hala bunlar memleketi soyuyor diyenler şimdi hepinizi bu ülkenin %57 si sandıga gömdü daha dün bunları yapanlar bu gün seve seve meclise gidip cumhurbaskanlıgı secimi için gereksiz dayatma olan 367 yi tamamlayıp sayın gülü cumhurbaskanı sececekler bu sizin savundugunuz adamlar koltuk sevdasına yaz ortasında ülkeyi secime götürdüler bziler gibi küçük esnaf 1 ay gibi bir süre tas topladık bir dahaki secime kadar kimsenin birşey demeye hakkı yok aydınlıkcı önder chpmiz seçim kaybetti diye birbirlerini yiyorlar biz bu adamlarımı savunduk diye düşünen yokmu dürüstce hiç aranızda

Turklugunden Utananlar Bu Memleketi Terkedebilirler Biz Gurur Duyuyoruz Herkes Haddini Bilecek Bu Halkin Yarisi Akp Yi Basa Getirdi

sm06' Alıntı:
Malesef Halkimiz Beynİ İle DeĞİl Cebİ İle DÜŞÜnÜr Oldu.bİr Torba Pİrİnce KİŞİlİĞİnİ Satti.yarin O Pİrİncİ De Bulamayacak Bakalim Neyİnİ Satacak!!

Bana pirinç vermediler bulgur verdiler 1 torba ben de onlara oy verdim

Pessi' Alıntı:
Artık Tartışmamıza Bile Gerek Yok Atı Alan Üsküdarı Geçti
DTP meclise girdi AKP iktidar oldu Bunu Halk Kendi İstedi Ben Boyle Olmaması Gerektiğini Düşünenlerdenim İnşallah Biz Haksız Cıkarız, Utanırız .

Zamanın da senin sol partiler de kendi içlerinde almışlardı DTP lileri,

Ayrıca sihir beklemeyin sol iktidar olduğu zaman hep bu ülke de yokluk sefalet en çok olduğu dönemlerdir. Geriye dönüp milli mücadeleden sonra Atatürk ten sonraki dönemlere bakmak yeterlidir.

<^AZRAİL^>' Alıntı:
Şu sonuçlardan sonra Aziz Nesinin dedigi lafı artık kesinlikle dogru buluyorum Aziz Nesin boşuna dememiş türk halkinin yüzde altmisi aptaldir diye :)

Aziz Nesin dediğin kişi Türk milletini % 60 aptal oduğunu söylemişti. O onun görüşüdür, öldü gitti zaten görüşleride ona fayda vermicek. Ama aptal insan yoktur, yanlış yönlendirilmiş insan vardır .

gecenlerde bi yazı okudum akp nin aldığı oyların çok büyük bi kısmı ilkokul mezunlarından gelmiş. toplumun kültürlü bilgili kısmından fazla oy alamamıs.
çoğunluk bilgisiz olduğundan bilgisizler aydınları yönetiyor
tuhaf bi çelişki

bölüm kurallarına aykırı mesaj..
lütfen bölüm kurallarını okuyun..!

FortMin0r' Alıntı:

Neyse... Halk Hakettiği Gibi Yönetilir... Maalesef acı çeken tüm ülke olcak %46 yüzünden :goz:

İyi Forumlar...[/QUOTE

ALLAHIM YARIBBİM SÖYDİĞİ ŞEYE BAKIRMISIN YÜZDE 46 SI SEÇMİŞ 54 Ü İSTEMİYOR DÜN YÜZDE 20 İLE İKTİDARDAYDI DSP KİMSENİN SESİ ÇIKTIMI BUZAMANA KADAR MENDERESTEN BAŞKA KİM BU KADAR OY ALIP DA İKDİDARA GELMİŞ O ZAMAN NİYE SESİNİZ ÇIKMIYORDU MİLLETİN YÜZDE 80 İ İSTEMİYOR DİYE NİYE BAĞIRMADINIZ. AMA ANLAYANA TABİ BU YASAYIDA AKP YAPMADI SANIRSAM 276 MİLLETVEKİLİNİ BULAN HÜKÜMETİ KURAR DİYE

benim şikayet etmeye hakkım var hala cok şükürki... yazın ortasında kömür dağıtan ama su dağıtamayan bir zihniyete teslim olmadım olmayacağım. sol elimin işaret parmağındaki mürekkebi gururla gösteriyorum ve satılmadım ey halkım birgün anlayacaksınız ama iş işten gecmiş olacak diyorum..

Hah hala çıkıp Türklüğü övebiliyrosunuz ya helal olsun dışa bğaımlılığımızı haddi hesabı borcumuzun haddi hesabı kendi ülkemizde olduğunu bildiğimiz bor,petrol gibi yatakları kullanamıyoruz (kendi toprağımızı kullanamıyoruz!!!) iktidar devlet kurumlarıyla ve askerle içten içe bir çatışma halinde ve halkıda askere ve kurumlara üdşman yapmaya çalışıyor ve nitekim başardıda.Adam çıkıp borcu düşürdük diyor aslında borç 3 katına çıkıyor adam resmen gözlerinize bakarak yalan atıyor ama bu millet hala ona oy atıyor.Asker 3 kez ıraka girelim diyor başbakan sonra çıkıp asker isterse tabi gireriz diyor............
Bütün akp kadorsunun hakkında sürüyle dosya var ve tek korunma yöntemleri dokunulmazlık sefalet açlık hergün daha büyüyor ve millet para için kolaylıkla vatanını ve ilkerlerimizi satabilceğini söyleyebiliyor ve daha bir çok şey uykum var gelmiyor aklıma.Diyeceğim odur Türk olmak hiçbir zaman bu kadar zor olmamıştı herkes bize saldırıyor nefret ediyor ab girme işi apayrı bir olay deveyi atlayamayağı belli olan hendekten atlattırmak için herşeyimizi veriyoruz.Doğruyu söyleyen herkes medya tarafından yokediliyor okullar kendini aştı lise 1 e geçmiş adam çarpım tablosunu bilmiyor sınıflar hamam gibi insanlara verilen maaşlar az bu yüzdende rüşvet aldı başını gitti aklı olan herkes artık son umudu siyasettede değil askerde arıyor ama asker napsın hık dese yanlış yapıyorsunuz diye ağzını açmaya kalksa bütün dünya başta olmak üzere kendi medyamız kendi askerimizi vuruyor.Adamlar siteye ufak bir açıklama koyuyor tsk nın tavrıyla ilgi ertesi gün muhtıra oluyor bu açıklama 1 gün sonrada meçhul medya askeri darbe tehdidi yapmakla suçluyor.Ermeni soykırımını artık kabul etmeyen yok şimdi birde başımıza kürt soykırımı çıkarmaya çalışıyorlar.En aptal adamın bile bildiği dtp nin ne bok olduğğu gerçeği ortadayken sanki onlar sadece eşitlik isteyen bir parti gibi davranılıyor ve meclise girmelerine izin veriliyor.Ve bütün bunlar 3 şeyin arkasına sığınılarak yapılıyor:Dokunulmazlık,türban,eşitlik. Tarihimiz şanlı ama şu an biz değil şanlı bir bok değiliz resmen çuvalladık ama uyuyun bakalım hiçbirşey yokmuş gibi davranın nereye kadar gitcez böle..

FortMin0r' Alıntı:

İyi Forumlar...
5 sene sonra gorusuruz bakalım ancak şunu da soyleyeyim ulkemizin feraha ulaşması icin 15-20 seneye ihtiyacı var

zorroz' Alıntı:
benim şikayet etmeye hakkım var hala cok şükürki... yazın ortasında kömür dağıtan ama su dağıtamayan bir zihniyete teslim olmadım olmayacağım. sol elimin işaret parmağındaki mürekkebi gururla gösteriyorum ve satılmadım ey halkım birgün anlayacaksınız ama iş işten gecmiş olacak diyorum..
arkadasım belli ki arastırmamıssın ak parti iktidara geldigi 2002 yılından bu yana kömür dağıtımını nisan ayından kasım ayına kadar yapılmıştır ve 6 milyon ton kömür halkımıza ücretsiz verilmiştir bu zaten halkın kendi hakkıdır asıl utanılması gereken 2002 yılından once o kapatılan komur ocaklarıdır onlar vermedi komur ama ak parti verince komuru oldu sadaka veren parti bu işleri bırakın halk neyin ne oldugunu artık eskisinden daha iyi biliyor ve gereken 22 temmuz gunu yapılmıstır galiba kuresel ısınmadan haberin yok bunlarda ALLAH'IN izniyle cozulecek işler

ARIF CIHAN' Alıntı:
5 sene sonra gorusuruz bakalım ancak şunu da soyleyeyim ulkemizin feraha ulaşması icin 15-20 seneye ihtiyacı var

arkadasım belli ki arastırmamıssın ak parti iktidara geldigi 2002 yılından bu yana kömür dağıtımını nisan ayından kasım ayına kadar yapılmıştır ve 6 milyon ton kömür halkımıza ücretsiz verilmiştir bu zaten halkın kendi hakkıdır asıl utanılması gereken 2002 yılından once o kapatılan komur ocaklarıdır onlar vermedi komur ama ak parti verince komuru oldu sadaka veren parti bu işleri bırakın halk neyin ne oldugunu artık eskisinden daha iyi biliyor ve gereken 22 temmuz gunu yapılmıstır galiba kuresel ısınmadan haberin yok bunlarda ALLAH'IN izniyle cozulecek işler

Aman Aman Ülkenin kalkınması için gereken 15 20 yılı varmış.... Eğer bu 5 sene daha sizin tabirinizle ak yıl olarak geçerse artık 2 yüzyıl gerekecek kalkınmayı tamamlayabilmek için.

AK parti Türk milletini yat gelsin mantığına alıştırdı. Hatta dilenme seviyesine gelecek durumu getirdi. bak bakalım bi 2002 yılında çiftçi ne üretmiş 2007 yılında ne üretmiş ?

Bu ülke için üretmeden çalışmadan sadece 2 karış toprağı olan insanlar aldıkları yardımlarla el açar hale getirilmiş.

Bugün kaç bin tane kürt devletin arazisini gasp etmiş. Devletten bişi ekmeden kaç milyar para alıyor bir bakın bakalım....

Eeeee tabi ben taoprak gasp etsem. Öyle yatsam para gelse.... Bende derim Yatmaya Devam YOla devam....

5 yılı iyi analiz etmemiz gerekiyor.

Zarroz arkadaşımızın yorumuna da canı yürekten katılıyorum: "benim şikayet etmeye hakkım var hala cok şükürki... yazın ortasında kömür dağıtan ama su dağıtamayan bir zihniyete teslim olmadım olmayacağım. sol elimin işaret parmağındaki mürekkebi gururla gösteriyorum ve satılmadım ey halkım birgün anlayacaksınız ama iş işten gecmiş olacak diyorum.."

Geri