Temizlik İran'dan gelir
Kitap en iyi tosttur
Hayatımı yazsam orman olur
Misafir girmeyen eve doktor girer
Laf olsun torba kopsun
Söz sükutsa gümüş altındır
Komşu komşunun gülüne muhtaçtır
Geldim hayatımın hatası
yaa mikemmel bi aileyiz
Ne kadannnnnnnnn güzelmiş
Evimi Cünüb yaptın
Erman Litfeen Dünya Krosu değil Litfen !!
Ayyyy ne kadaaannn güzeeel bii seeeesss
aayy ne kadan iyi etmisim espirisko makinemi getirmekleeeeeeee
Tavuklu Sazan Salatası
Ne Demişler Söz Sukutsa Gümüş Altındır
---------------
Abiye Kuzu: Ermann Sen ne kadan halden anlamayan çağdaşlıktan uzak bi kereste odunusun sana morallerim yerlerde hayata küsmüş durumdayım diyorum Neden beni anlamaya çalışıp gönlümü almaya çalışmıyosun, neden bana sarılıp başımı okşamıyosun, neden içime umut tonurcukları serpiştirerek beni lehavilite etmiyosun nedeen bana sarılmıyosun
------------------
Erman Kuzu: aferinnsen Erman guzunun garısısın ni olursan ol erman guzunun garısısın duydun mu benii erman guzu erman guzudurbenim babam demohrat partinin ilçe meclis üyeleriylen bizzat parti teşgilatına katılıp tezeüraat yapmış adamdır bu lafımı unutma alkış tutmuştur
Abiye Kuzu: yo unutacağımı zannetmiyorum napmış dedin?
Erman Kuzu: tezeüraat
Abiye Kuzu: yanlış kullanıyosun kelimeleri yanlış kullanıyosun
Erman Kuzu: yaaa gonuşma saten canım sıkkın gonuşmaaben been öyle bir babanın oğluyum sende böyle bir insanın garısısın o yüzden kendi hareketlerine tikkat etmek zorundasın dışardalütfen lafımı bitirmeme müsade et benim hayata sağlam bi bakış açım var lütfen lütfen diyorumsakın olaki benle bu tür konularda tartışma
Abiye Kuzu: Sen bana bi insanın karısısın dedi de mibi insanın karısısın dedin
Erman Kuzu: İveeether zamandaher zaman da arhasındayım nooldu
Abiye Kuzu: İnsan diyince şaşırdım
-------------------
Erman Kuzu : Nirelisin sen
Yönetmen : Sinop
Erman Kuzu : Olsun Olsun
--------------------------
Abiye Kuzu: beyfendi beyfendi kendinize geliniz benim kardeşim hakkında bu şekil rencide edici zincirleme sıfat tantanaları kullanmanıza izin verreememErman Kuzu: Ben gaçtım postaneye gidiyorum
Abiye Kuzu: aaaermaannkahvaltını etmeden mi gideceksin işe
Erman Kuzu: gahvaltını mı ?
Abiye Kuzu: Evet ermankahvaltını
Erman Kuzu: noluyo lannlan ne yaptın sen kendini laan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Erman Kuzu: Abiye bu ne gızz
Abiye Kuzu: Kahvaltıı
Erman Kuzu: gızım alacakaranlık kuşağındamıyız biz anlamadım yani bizim mutfagımızda böyle mükellef bir kahvaltının ne işi var ? hayırdır ?
Abiye Kuzu: Ben bu sabah erkenden kalktım Sen o kadan güzel, o kadan dalından yeni kesilmiş bir oduncasına mışıl mışıl uyuyodun ki seni uyandırmaya kıyamadım Hemen altıma aşortmanlarımı geçirdim kendimi çarşıya attım Önce bir taş fırına girdim, ordan fırından yeni çıkmış taptaze bir odun ekmeği aldım senin için ve o esnada hep seni düşündüm Erman Bir ekmek bir insanı ancak bu kadan güzel anlatabilirdi bana