Darzamat
New member
Biraz düzenleme lazım. Yinede eline saglık....
kumpas' Alıntı:yorumlar için çok teşekkür hepinize ..
cobrados uzunca anlatımın ve üşenmeden çaldığın şarkı için sana ayrıca teşekkür . ama tam olarak anlayamadım. şimdi solonun sonundaki nota bize akoru söylüyor yanlış anlamdıysam .her nota bir akora mı karşılık geliyor .öyleyse hangi nota hangi akora karşılık geliyor .bunu nereden bilecez
bişey daha var iyi ama biz soloya bir nota ince sesten girersek akor değişmezmi o zaman . klavyedeki ses değişimi bir perde için ses . akorların sesleride bu şekilde eşit kalınlaşma-inceleşmeylemi değişiyor
anlamadığım noktaları yazmaya çalıştım saçmaladıysam kusura bakma .
gulllu85' Alıntı:COBRADOS (artık sevmeyeceğim) şarkısını harika çalmışın ya işte ben bunun sadece tab larını çalabiliyorum..
Dinledim ve harika olmuşş,, manyak hırs yaptım kesin öğrencem yazdığın herşeyi iyice okuyorum
gulllu85' Alıntı:COBRADOS (artık sevmeyeceğim) şarkısını harika çalmışın ya işte ben bunun sadece tab larını çalabiliyorum..
Dinledim ve harika olmuşş,, manyak hırs yaptım kesin öğrencem yazdığın herşeyi iyice okuyorum
kumpas' Alıntı:cobrados kimlere öğretmediki ben ondan yardım almaya başladığımda elime gitarı yeni almıştım şimdide çok iyi değilim ama en azından bişeyler çalabiliyorum
sırası gelmişken üşenmeden sorularıma cevap yazan herkese (özellikle cobrados a) çok teşekkürler
:clap :clap :clap
seninde yolun açık olsun