Türk Kızı Playboy'a Kapak !

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

Türk kızı Sıla Şahin, Almanya Playboy dergisine kapak oldu.

Alman Bild gazetesinin, internet sitesinde yer alan haberde, Playboy´un son sayısına ilk kez bir Türk kızının kapak olduğu duyuruldu.

"Playboy´da ilk kez yer alan Türk benim" başlıklı haberinde Bild, Alman özel televizyonu RTL´de oynayan Gute zeiten, schlechte zeiten (İiyi zamanlar, Kötü zamanlar), adlı dizinin başrol oyuncusu olan 25 yaşındaki Sıla Şahin´in, Playboy´da yer almasını cesaretli bir girişim olarak yorumladı.

Bild´in, kendinize çok güveniyorsunuz yorumuna Şıla Şahin´in, "Ben kendimi özgür hissediyorum. İşimde başarılıyım ve paramı da kazanıyorum. Birşeye bağımlı değilim" dediği belirtildi.

"Ailen ve çevren bu fotoğraflara nasıl bakıyor?" şeklindeki soruya Şahin, ailem henüz bilmiyor. Ailemle birbirimizi seviyoruz. Belki bir süre benimle konuşmazlar ama amcalar, teyzeler ya da komşuların ne diyeceği, beni hiç ilgilendirmiyor" cevabını verdi.

Bild´in "Dergide fotoğlarını ilk gördüğünde ne hissettin" sorusuna da Sıla Şahin, "Ben kendimi tam bir kadın olarak gördüm. İlk defadan daha güzeldi" şeklinde yanıtladı.

gururumuzmu demeli orayada el attık almanya türkleşiyor iyice :D

hadi gurur duyalım müslaman türkiyeyi kendileri gibi fahişe yaptılar

lafmı şimdi senin dediğin ?

sanane milletten ? isteyen başını kapatır,örtünür isteyen k.çını başını açar.

yaptığı doğru değil ama unutma insanlar özgürdür.

dediğin lafın özeti şu : fahişe türkiye.

müslüman ayağına yatarsınız ama böle konulara bakmaktan da hiç geri kalmazsınız.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

hadi gurur duyalım müslaman türkiyeyi kendileri gibi fahişe yaptılar

Sanamı düştü bunları söylemek ayrıca insanlar özgürdür herkes istediğini yapabilir ama sen TÜRKİYEYİ kendileri gibi fahişe yaptılar diyemezsin...

lafmı şimdi senin dediğin ?

sanane milletten ? isteyen başını kapatır,örtünür isteyen k.çını başını açar.

yaptığı doğru değil ama unutma insanlar özgürdür.

dediğin lafın özeti şu : fahişe türkiye.

müslüman ayağına yatarsınız ama böle konulara bakmaktan da hiç geri kalmazsınız.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Sanamı düştü bunları söylemek ayrıca insanlar özgürdür herkes istediğini yapabilir ama sen TÜRKİYEYİ kendileri gibi fahişe yaptılar diyemezsin...

İyi ki Müslüman Türk fahişe olmamış!...:blink:

wolf kardeş konuyu sadece başlığından bakarak yorumladım yorumumu editledim demek istedğimi tam ifade edememiş

sayın angel yorumumu tekrar yazdım bu 1 soyunamaz suç işledi demedim sadece üzüntümü ve endişemi yansıtmak istedim bu 2

sayın yeniçeli dediğinden hiç bir şey anlamadım cahilliğime ver

Playboy dergisine kapak olan ilk turk kizi sıla şahin

Sila-Sahin-playboy-photos.jpg

gzsz-sexy-fotos-Sila-Sahin.jpg

Almanya'da yayınlanan derginin son sayısında çıplak fotoğrafları yeralan dizi oyuncusu ilk kez kapak olan Türk kızı oldu...
Playboy Almanya baskısınını son sayısına ilk kez bir Türk kızı Sıla Şahin kapak oldu...

"Playboy'da ilk kez yer alan Türk benim" başlıklı haberde Bild gazetesi, Alman özel televizyonu RTL'de oynayan Gute zeiten, schlechte zeiten (İyi zamanlar, Kötü zamanlar), adlı dizinin başrol oyuncusu olan 25 yaşındaki Sıla Şahin'in, Playboy'da yer almasını cesaretli bir girişim olarak yorumladı.

Bild'in, kendinize çok güveniyorsunuz yorumuna Şıla Şahin'in, "Ben kendimi özgür hissediyorum. İşimde başarılıyım ve paramı da kazanıyorum. Bir şeye bağımlı değilim" dediği belirtildi.

"Ailen ve çevren bu fotoğraflara nasıl bakıyor?" şeklindeki soruya Şahin, ailem henüz bilmiyor. Ailemle birbirimizi seviyoruz. Belki bir süre benimle konuşmazlar ama amcalar, teyzeler ya da komşuların ne diyeceği, beni hiç ilgilendirmiyor" cevabını verdi.

Sıla sahin'in kapak oldugu bu ay yayımlanan playboy dergisini aşağıdan cekebilirisniz.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Sila.sahin Playboy'a kapak olan ilk Turk.Uploaded.By.SexOnYA.pdf

Not: Eger bilgisayarınızda pdf uzantılı bir dosyayı acacak programınız yoksa Adobe - Adobe Reader download - All versions buraya girin ve ünlü adobe firmasının cıkarttığı acrobat reader'i ücretsiz cekin. Sayfaya girdiğinizde zaten üstde sistem bilgilerinzi yazar altda da download linki cıkar oradan kolayca cekebilirsiniz.

Alıntı

Geri