Türk Halkı Aptalmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C-eRbEru-S

New member
Reaction score
0
Türklere aptal gibi benzetmelerde bulunan bir üyeyi moda şikayet ederken şu şerefsize gereken cvbı verin yazdım ben banlandım
Şimdi Türk halkına aptal vs diyen birine ne demem gerekiyordu birileri açıklayabilirmi ?

hangi ara banlandın hocam ben yönetimde banlananlar arasında görmedim nickini
temmuz 1 de yemişssin, (C-eRbEru-S : hakaret , 5 gün) diye...
ama seçimden sonra banın gözükmüyor.

.Bu akşam açıldı banım saat 12de 3 gündür banlıydım

eğer öyle olduysa hackhell yönetimini protesto etmek lazım

Dur bi kardeşim bi cvp gelsinde banlayan moddan sonra benzin döker yakarım kendimi protesto için gerekirse :D
Şaka bi yana kim banladı beni ya bide banlıyosunuzda madem bi sebeb gösterin banlayan modu yazın bizde muhattabımızı bilelim

konuyu açan üyenin yazdığı mesaj..
hakaretten dolayı o da banlanmıştır..
ki türk halına aptal falan demedi..
zeki değildir yazmış seninde gördüğün gibi..
zeki değildir demek aptal demek değildir..
ama yine de hakaretten dolayı o da banlanmıştır..

_KeMaLiST_' Alıntı:
TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR!!!

İşte Atatürk'ün bu konuda yanıldıgını hepimiz 2 gun once gormus olduk. Onun bıraktıgı emanete ihanet edenleri bizim milletimiz tekrar bagrına bastı. Ona her fırsatta saldırıda bulunanları bizim milletimiz onun koltuguna yakıstırabildi. Bu gunden sonra bence pek de konusmaya gerek yok...

aşağıda da senin yazdığın mesaj..
üslubun bölüm kurallarına aykırı olduğu gerekçesiyle sen de banlandın 3 gün süreyle..
başka bir sorun olduğunu sanmıyorum..

C-eRbEru-S' Alıntı:
Bu konuyu açan yarasa beyinliyi esef şiddet ve tiksintiyle kınıyorum
Sen ne biçim bi mahlukatsın-ki Türk Halkının zekasını sorgulamaya cüret edebiliyosun
Kendi zekan ne kadar ki Bu yüce milletin zekasına laf ebeliği yaparak iğrenç kelimelerinle hakaret etmeye çalışıyosun

Bu millet sen ve senin gibilerine cevabını sandık önüne koyulduğu zaman vermiştir.Başka bi arkadaşın belirttiği gibi hazımsızlık sorunun var git maden suyu iç kendine gelirsin

Ama kalkıp iğrenç düşüncelerine birde ulu önderi alet etmeye kalkma Haddini bil...!!!
Bu ülke senin gibi Kendini halktan üstün tutan insanlara hiçbirzaman muhtaç olmamış hiçbir zamanda Allah'ın cc. izniyle olmayacaktır eğer bu halk zeki değilse
İsraile gidebilirsin ordaki şerefsizler seninle aynı düşünce tarzına sahipler Seni tutan tok bu aptal halkın arasında o yüksek IQunla harcanma güzelim hadi bas git başka kapıya

Türk milleti hakkında konuşurken bin kere düşünmeni bir kere söylemeni öneririm sana Bu halk hiçte senin sandığın kadar aptal değil Bi gün bi TÜRK karşına çıkarda şeytan çarpmışa dönersin

Son söz bölüm moduna= Bu iğrençötesi konuyu görmediğini varsayıyorum Malum sitede problem var bağlantılar çok yavaş ama yinede bu konuyu görme imkanın olduğunda şu Şerefsize Türk halkıyla alakalı yaptığı bu Logar kokulu yorumu nedeniyle gereken cvbı vereceğinden şüphem yok

" bochi " nickLi üye daha dogrusu kendisi olmadıgını uyeligi ile arkadasının yazdıgını söyledi

iLgili link
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=292079

mesajı yazan kim olursa olsun altındaki şahsiyet önemli değiL.. bu forumun kuralları var.. etkiye tepki ile karşılık verirsek bu forum içinden çıkılmaz bir haL aLır.. BöLüm modLari bize biLdirmiş gereken yapıLmış ve bochi banLanmıştır.. Ayrıca BanLanmanı gerektiren sadece o konudaki yorumun değiL..

Birde $u Yorumun var..

C-eRbEru-S' Alıntı:
Bu konuyu açan yarasa beyinliyi esef şiddet ve tiksintiyle kınıyorum
Sen ne biçim bi mahlukatsın-ki Türk Halkının zekasını sorgulamaya cüret edebiliyosun
Kendi zekan ne kadar ki Bu yüce milletin zekasına laf ebeliği yaparak iğrenç kelimelerinle hakaret etmeye çalışıyosun

Bu millet sen ve senin gibilerine cevabını sandık önüne koyulduğu zaman vermiştir.Başka bi arkadaşın belirttiği gibi hazımsızlık sorunun var git maden suyu iç kendine gelirsin

Ama kalkıp iğrenç düşüncelerine birde ulu önderi alet etmeye kalkma Haddini bil...!!!
Bu ülke senin gibi Kendini halktan üstün tutan insanlara hiçbirzaman muhtaç olmamış hiçbir zamanda Allah'ın cc. izniyle olmayacaktır eğer bu halk zeki değilse
İsraile gidebilirsin ordaki şerefsizler seninle aynı düşünce tarzına sahipler Seni tutan tok bu aptal halkın arasında o yüksek IQunla harcanma güzelim hadi bas git başka kapıya

Türk milleti hakkında konuşurken bin kere düşünmeni bir kere söylemeni öneririm sana Bu halk hiçte senin sandığın kadar aptal değil Bi gün bi TÜRK karşına çıkarda şeytan çarpmışa dönersin

Son söz bölüm moduna= Bu iğrençötesi konuyu görmediğini varsayıyorum Malum sitede problem var bağlantılar çok yavaş ama yinede bu konuyu görme imkanın olduğunda şu Şerefsize Türk halkıyla alakalı yaptığı bu Logar kokulu yorumu nedeniyle gereken cvbı vereceğinden şüphem yok

Ve BöLüm Modu ChamuR'un Konuyu kapadığı Mesajı;

|ChaMuR|' Alıntı:
sizinle karşıt görüşte olan bir birey için bu tür söylemler yanlıştır..
sadece kendi görüşünüzü mutlak doğru olarak görmek asıl daha büyük bir yanlıştır..
bu bireylere hakaret etmek yerine doğruyu gösterme çabası içine girmeniz daha hoş olur..tabi ki bunu da zorla empoze etme şeklinde yapmamalısınız..
kapadım..

Ve BunLarın Ardından geLen Bir Ban Cezası.. Daha öncede CezaLandırıLırdın hakaretten.. YorumLarında Sakin oLursan ne sen buraya konu açmak zorunda kaLır nede biz sana cevap vermek zorunda kaLır güL gibi geçinir gideriz ;)

Neden BanLandığını kimin banLadığını biLmek istiyorsan ban süren doLunca

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=108059

Bu Linki okur açıkLamayı aLırsın..

iyi forumLar.. cLosed.

Edit: AçıkLama için T$kLer ChamuR =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri