<<<<<< Türk Forumlarında Bir İlk Windows 7 >>>>>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0
Evet arkadaşlar çok uzun uğraşlarımdan sonra windows 7 ın ilk beta sürümünü ele geçirmeyi başardım bir torent dosyasıdır.

Limewire Bittorent gibi programlarla rahatlıkla direk indirilebiliyor her türlü antivirüs testinden geçmiştir.

Bildiğiniz gibi microsoft windows vistanın halefi işte windows 7

2mzmyig.jpg

2jbkv7q.jpg

2hdb6uw.jpg

wmgoko.jpg

11ub6o0.jpg

z0ml1.jpg

vsc0ns.jpg

2eztiyv.jpg

Sadece 532 bayt büyüklüğünde bir torent önyükleme dosyası var içinde bununla yükleyin
Toplam boyutu 2.239 mb dır kendim yüklemedim baştan söylüyorum kotasız kullanıcıların yüklemesini tavsiye ederim.
Şu anda bu elimdeki sürüm chip dergisi tarafından yüklenmiş denenmiş kontrolleri yapılmıştır web sitesine girip sizde inceliyebilirsiniz.

Kendi uploadımdır.

İşte link

http://rapidshare.com/files/127661551/win7.6519.1.071220-1525.lab_internal.milestone1.iso.rar

Bunlarda diğer ekran görüntüleridir.

2q0w0fa.jpg

2zoetqp.jpg

14scxlh.jpg

2usv9ch.jpg

5yvj0x.jpg

2uxxm5v.jpg

2lxdswg.jpg

2ckml0.jpg

2m5xbw1.jpg

21144me.jpg

2ywgxu1.jpg

b8thc5.jpg

Konunun sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sadece hackhell üyeleri içindir türkiyede şu anda hiç bir forumda da yoktur.

Bir teşekkür yeter dostlar.

Ayrıca yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

teşekkürler.. ben torrent dosyası olarak daha önce vermiştim.. rapide upload ii olmuş =)

guzel olmusta bu için nasıl bir işletim sistemine ihtiyac var??

ellerine sağlık newvawe yine ilginçliğini gösterdin vesselam meraklıyımdır bu tür şeylere ingilizce galiba?
kopya falan olmasın?
güncellemeler yapıldıktan sonra kayıtlı değil veya yasal değil gibi bir bilgi ekrana düşmesin sonradan?

Evet dili ingilizce kayıtlı değil diye bir uyarı vermeyecek çünki tamamen ilk beta deneme sürümü piyasaya çıkmasına 2 yıl var bildiğiniz gibi ama microsoft suskunluğunu koruyor belkide 2009 un ikinci çeyreğinde bile görebiliriz deneyip kullanmak isteyen herkese hayırlı olsun.

guzel olmusta bu için nasıl bir işletim sistemine ihtiyac var??

Şu an da eğerki vista yüklü bir sistemin varsa vede kasmadan
kullanıyorsan biraz daha fazlasıyla örnek 2 gb ramle ıntel core duo gibi bir işlemciyle
windows 7 da rahatlıkla kullanırsın.

Verdiğin linklerin hiç birisi çalışmıyor forum kuralları gereği senin konun kapanır ben rapid derdi olmadan direk torent dosyası vermişim senin verdiğinle bu çok farklı
önce buna dikkat etmelisin.

İndirip kullanan arkadaş varsa lütfen yazsın şimdi 600 mb indirip fos çıkarsa gıcık olur insan :D
Paylaşım için teşekkürler..

eline saglik

evet bunu kullandım vista gibi özentiler :)

Vistaya şu an için benzeyen yönleri var ama hiç benzemeyen çok farklı dokunmatik ekran gibi mouse ve klavye kullanmadan sesle kontrol gibi çok farklı yönleride var tabi final sürümüne en az 1 yıl var eğerki burda bir özentilik varsa microsoft kendi kendisinin özentisi olmaktan öteye gitmez.

emeğine sağlık türkçemi bu?

windows 7 yi hiç görmedim biraz vistaya benzicek galiba teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri