Türk Bayrağı'nı indiren şahısa linç girişimi

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

İSTANBUL (İHA) - Taksim Meydanı'nda bulunan direkteki Türk Bayrağı'nı indiren şahıs, polis tarafından gözaltına alınırken çevrede bulunan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Taksim Meydanı'ndaki bayrak direği önüne gelen bir şahıs, bağırarak Türk Bayrağı'nı indirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine slogan atan şahsın, "Bu bayrağı Fatih Sultan Mehmet dikti ben indiriyorum" dediği öğrenildi. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yere yatırılan şahıs linç edilmekten son anda kurtarıldı. Yere yatırılıdığı sırada gözaltına alınan şahsı tekmeleye başlayan vatandaşları polis engelledi. Linç edilmekten son anda kurtulan şahıs, slogan atmaya devam etti. Polis ekipleri, indirilen Türk Bayrağını göndere çekerken, şahsı ise Taksim Polis Merkezi'ne götürdü.

ALIEN_07' Alıntı:
polisleride anlamıyorum bırakın gebertsinler :S
Onlarında eli kolu baglı ve birinde biz pazara sahte para sokmaya calısan veletleri yakaladık polis geldi biz dövemeden götürdü =) polislere dedik az hırpalasaydık adam olmaz bizim yanımızda olay cıkar bi dahaki sefere iice dövün sonra bizi arayın dedi

Yani polisin gönlüde senden benden yana ama elleri kolları baglı en ufak birşey yapsa aman insan haklari aman o bu şu die cıkıyorlar adamların ekmeğiyle oynuyorlar

bende olsa lınce destek werırdım yanı serbesızmıs ne dıım

Vay Şerefsiz Vay...

wala ne yalan soleyım ole bırını gorsem hem ayırmaya calısan polısı etkısız hale getırmeye calısırdım hemde o serefsız herıfın hayatına son verırdım..!!!:Sopa

kuzay' Alıntı:

"Bu bayrağı Fatih Sultan Mehmet dikti ben indiriyorum" [/B]

eğer gerçekten bu lafı söyleyerek indirdiyse bayrağımı bence onu önce bir akıl hastanesine götürmeleri gerek. söylediği pek akıllı birinin söyleyeceği söz değil. başbakanın yeniden seçilmesi yüzünden uçmuş sanırım.

Geri