SevgiLi HackheLL üyeLeri.. Türk AduLt ResimLere Asistan Moderatör Adayıyım.. ÇaLı$maLarımı takip edenLer o böLümde biLir..Anti'ninde Desteği Ve OnayıyLa adayım.. görü$Lerinizi ßekLiyorum.. SaygıLar..
ANTİ SENCE BU BİRAZ HAKSİZLİK OLMUYOMU DİGER BASVURU YAPAN ARKADAŞLARA HEP 3 MOD VAR DENDİ ŞİMDİ NİYE BU DENMİYO BEN BURDA HAKSİLİK GORUYORUM HoCuSPoCuS KARDEŞİMİZE VEYA BAŞKA ARKADAŞLARA HAKZİLİK OLUYO BOYLE OLMAZ DİGER ARKADAŞLAR KONU ACİNCA ORDA COK İYİ 3 TANE MOD VAR OLUYO BENDE DAGİL SOYLUYORUM ANLAMİŞ DEGİLİM Bİ AÇİKLARMİSİN ÇİFTE STANDART OLUYO HERALDE ??Anti' Alıntı:Karma paylaşımlarında çok güzel benden sana tam destek seni en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle +1
demekki göze batanlara öncelik verilioRoKeT' Alıntı:ANTİ SENCE BU BİRAZ HAKSİZLİK OLMUYOMU DİGER BASVURU YAPAN ARKADAŞLARA HEP 3 MOD VAR DENDİ ŞİMDİ NİYE BU DENMİYO BEN BURDA HAKSİLİK GORUYORUM HoCuSPoCuS KARDEŞİMİZE VEYA BAŞKA ARKADAŞLARA HAKZİLİK OLUYO BOYLE OLMAZ DİGER ARKADAŞLAR KONU ACİNCA ORDA COK İYİ 3 TANE MOD VAR OLUYO BENDE DAGİL SOYLUYORUM ANLAMİŞ DEGİLİM Bİ AÇİKLARMİSİN ÇİFTE STANDART OLUYO HERALDE ??
İlk olarak buyuk harfler kullanma lütfen =) Ben bi kaç gündür fazla online olamıyorum hocuspocus'un başvurusunu da senin mesajından öğrendim ve o konu hakkında yorum yaptığımıda hatırlamıyorum... başkası dediklerin kim bilmiyorum hak eden yerini alır ve bana göre karma bu görevi hak ediyor... saygılar...RoKeT' Alıntı:ANTİ SENCE BU BİRAZ HAKSİZLİK OLMUYOMU DİGER BASVURU YAPAN ARKADAŞLARA HEP 3 MOD VAR DENDİ ŞİMDİ NİYE BU DENMİYO BEN BURDA HAKSİLİK GORUYORUM HoCuSPoCuS KARDEŞİMİZE VEYA BAŞKA ARKADAŞLARA HAKZİLİK OLUYO BOYLE OLMAZ DİGER ARKADAŞLAR KONU ACİNCA ORDA COK İYİ 3 TANE MOD VAR OLUYO BENDE DAGİL SOYLUYORUM ANLAMİŞ DEGİLİM Bİ AÇİKLARMİSİN ÇİFTE STANDART OLUYO HERALDE ??
YANİ ÖRNEK VERDİGİM ARKADAŞLAR GOZE BATMİYOMU KARMANİN ACTİGİ KONU SAYİSİ RESİMLER DE 62 TANE OBUR ARKADAŞİMİZİN 75 TANE HANGİSİ GOZE BATİYO DİYE BİŞEYMİ VAR RESMEN BU ÇİFTE STANDART BOYLE BİŞEY OLMAZ BAŞKALARİ A.MOD LUK İSTEDİMİ VE HAKEDEN KİŞİLER OLDUMU HEMEN ORDA 3 KİŞİ VAR DEMESİNİ BİLİYOSUNUZ AMA ...Cash_13' Alıntı:demekki göze batanlara öncelik verilio![]()
eğer profiLimden ßakarak ßunu söylüyosan 62 tane konu açtın deyip.. tekrar adult ßölümüne göz at profiLde sadece son 500 konuyu gösterir..o en son açılan konum yani ilk konumun açılış tarihine ßakarmısın pLsRoKeT' Alıntı:YANİ ÖRNEK VERDİGİM ARKADAŞLAR GOZE BATMİYOMU KARMANİN ACTİGİ KONU SAYİSİ RESİMLER DE 62 TANE OBUR ARKADAŞİMİZİN 75 TANE HANGİSİ GOZE BATİYO DİYE BİŞEYMİ VAR RESMEN BU ÇİFTE STANDART BOYLE BİŞEY OLMAZ BAŞKALARİ A.MOD LUK İSTEDİMİ VE HAKEDEN KİŞİLER OLDUMU HEMEN ORDA 3 KİŞİ VAR DEMESİNİ BİLİYOSUNUZ AMA ...![]()
BEN RESİMLER İÇİN 62 KONU DEDİM AYRİ YETEN SAKIN YANLIŞ ANLAMA SANA KARSI BISEY DEGIL BU SADECE FIKRIMI BELIRTMEK ISTEDIM ...KaRma' Alıntı:eğer profiLimden ßakarak ßunu söylüyosan 62 tane konu açtın deyip.. tekrar adult ßölümüne göz at profiLde sadece son 500 konuyu gösterir..o en son açılan konum yani ilk konumun açılış tarihine ßakarmısın pLs
ßende adult resim konularını kastettim dostum profiLdeki açtıgım konular son 500 konumu gösterir içerisinde sen 62 konu çıkarmı$sın.. ama daha fazla yani mart'ın 7 sinden ßu yana açılan konuları gösteriyor $u an profiLim.. her açtıgım konuda bir konumu sistem çıkarıyor.. yanLı$ anLama yok anladim ßen seni.. sadece düzeLtme yaptım söyLedikLerinde..RoKeT' Alıntı:BEN RESİMLER İÇİN 62 KONU DEDİM AYRİ YETEN SAKIN YANLIŞ ANLAMA SANA KARSI BISEY DEGIL BU SADECE FIKRIMI BELIRTMEK ISTEDIM ...