...::: TüRk Şoförün İnfazı !!! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
2evvx38.jpg

Amerikan askerlerine yük taşıdığı için Irak'ta infaz edilen Türk şoför Ramazan Çapar ...
İzLemek İçin TıkLayınız !

ya bu nasıl bı caniliktir..

araplar bunu hep yaptılar zaten hiç bir zaman erkek gibi savaşmadılar....

yazıklar olsun...

allah belalarını versin hepsinin.bu nasıl muslumanlık.bu ne insanlık!!!lanet olsun bu insanlara;bu zihniyete;nasıl buna turk hukumeti kayıtsız kalabılır ;nasıl kamuoyundan saklanabılır....ailesine sabırlar versin,Allahım,,yazık cocuklarına,karısına,gercekten cook kotu oldum bunları yazarken,hala titriyorum,sinirden,,Allah ım hangi zamanları yasıyoruz biz ya..nereye gidiyoo bu dunya..
,

allah belalarını versin hepsinin.bu nasıl muslumanlık.bu ne insanlık!!!lanet olsun bu insanlara;bu zihniyete;nasıl buna turk hukumeti kayıtsız kalabılır ;nasıl kamuoyundan saklanabılır....ailesine sabırlar versin,Allahım,,yazık cocuklarına,karısına,gercekten cook kotu oldum bunları yazarken,hala titriyorum,sinirden,,Allah ım hangi zamanları yasıyoruz biz ya..nereye gidiyoo bu dunya..
,

aynen katıkıyorum. müslüman müslümanı öldüremez. o adam rızkı için gitti oralara. cihat denen bu değil. cihat müslüman olmayana yapılır

ßu gördüğünüz örğüt daha öncede 2 tane daha Türk'ü İnfaz etmiş.Daha önceLeri müsLümanLarı öLdürmeyip serbest bıraKıyorLarmış ancak daha sonraLarı bunu değiştirmişLer...
Tabiki öLdürüLen içinde müsLüman oLan 10'Larca Yabancıda Cabası...
Sadece eyLem amaçLı oLaraktan bir cana kıymak müsLümanLığada İnsanLığada sığmaz.
Burada sorun abd iKen ewine ekmek götürmek isteyen bir türk infaz ediLiyor..
Yazık ki ne yazık müsLümanLarın hepsi bu görüntüLerLe cahiL ve yobaz insanLar oLarak tanınıyor tabiki bu yöndende üLkemize ve müsLüman aLemine zaRarLarı war.
BunLarın bir şekLde yakakaLanıp ayn şekİlde kafaLarının kesiLmesini büyük bir zevkLe izLerim !

götleri amerikan askerine karşı erkekçe savaşa yetmiyor,saddam ve avanesi yıllarca analarını bacılarını önden arkadan dümdüz etti gıkları çılmadı,şimdi kaos ortamında bi kaç garibanı, ki onlar da savaşçı değiller gördüğünüz gibi,ekmeğinin peşinde olan insanlar,yatırıp kıtır kıtır kesince kendini mücahit sanıyor,bu ıraklının zaten kökü kalleş ve dönektir,zamanında sevgili peygamber efendimizin muhterem torunları hazreti hüseyin r.a. efendimize mektupla davet gönderip,buyrun gelin biz size biat ettik,önderimiz olarak tanıdık,sizin emirlerinize amadeyiz diye söz verip,yezidin ordusu gelince karılarının etekleri altına saklanan bunların dedeleri değil mi idi. dikkat edin,bunların başları beladan kurtulmaz,yarın amarikaçıkınca kaos dahada artacak,ülke parça parça olacak,kürtler ayrı,sünniler ayrı,iran etkisindeki bölge ayrı olacak,beter olsunlar,dünyanın petrolünün yüzde 16 si ellerinde ama 7 düvel ebelerini kerkiyor bunlar zamanında bizi de arkadan vurmuşlardı,dedleri mezarlarında dört dönüp ahh diyordur ama ne fayda

az önce israilin yaptıgı katliamlara baktımda arada fark göremedim ..orda biri yahudi biri müslüman ( arap ) diyelimen azından israil savas anın da yapıyor askeri olarak ya bu nedir acaba acıklaması varmı bunun .. arap -israil..al birini vur ötekisine ..

Forum yöneticisi arkadaslar rahmetlinin bir yakını görebilir en azında siz bu linki siteden kaldırın lütfen

Allah'larından Bulsunlar....

Türk'ün farkı her yerde ortada.. kardeşimiz şehit olurken aman bile dilememiş, hatta ağzını açıp bağırmamış bile.. Allah rahmet eylesin

Geri