Türk’e Düşmanlığın Adı: Siyasal İslam

İslamda, namaz kılmak oruç tutmak gibi şartlar vardır.Bunun yanında doğruluk, dürüstlük,güzel ahlak ta islamın özünde vardır.

Şimdi bir kişi dürüstlüğünden şüphe etmiyorsa dokunulmazlığını kaldırmalıdır.Ya da doğruluktan verdiği sözden yana ise 2002 yılında dokunulmazlıklar kalkacak dediğinde kaldırmalıdır. Ya da kayıp trilyondan yargılanmamalıdır.’’komşusu açken tok yatan bizden değildir’’ böyle bir şey varken sen oğluna gemicik alıyorsan antalyada 7 yıldızlı otelde kalıyorsan bunu hangi vicdanla açıklarsın?

Bizim bahsettiğimiz dinin kullanılmasıda budur.Bir kişinin doğruluğu dürüstlüğü tartışmalı iken , insanların dini duygularını sömürüp islamiyeti rant kapısı haline getirmesidir.İşte sizin anlamadığınız laikliğinde özü budur.Dinin yozlaştırılmasını önlemektir.

Yaw ne laiklikmiş be kardeşim nereye çeksen geliyor.

Benim derdim Tayyip'i savunmak değil,Sizin dediğiniz işleri yapmış olabilir.Benim derdim siyasal İslam meselesi. Ayrıca diyelim Tayyip bu suçları dini kullanarak işlediyse daha evvel yolsuzluk yapanlar en azından Yüce Divan a çıkanlar - mesela Mesut Yılmaz- ben laikim demiyor muydu? Şimdi biz de siyasal laikliğe karşıyız o zaman.Laikliği suistimal edip kesesini doldurmakla Yüce Divan a çıkmış bir adamı görmezlikten gelmek ne aymazlıktır?

Asıl benim sorularıma cevap ver.Siyasal İslam ne?Radikal İslam ne?Ilımlı İslam ne?Kaç çeşit İslam tanımlıyorsunuz?

Evet katılıyorum arkadaşıma vatan hainidir, siz nası ki bi iddianamesi bile olmadan ergenekon zanlılarını terörist yaptınız... İşte bende diyorum ki rte bir vatan hainidir, çok uzatmaya bile gerek yok, vatan topraklarının satılması, vakıflar kanunu, Türkiyede Türklüğe hakaret(Fatihin resmi nickinde) eden bir şahısla karşıkarşıyayız.İşte bu noktada sanada oturup düşünmek kalıyor... Senin atanın, bu topraklar için kanını döken atanın topraklarını satan bi şahsa ne diyeceğini düşünsene.Sende destek ver ne güzel!!! Sonrada nickine Atam İzindeyiz yaz... !!!

Peki Osmanlı vakıflarını satıp da parası ile banka kuranlar-Vakıfbank- ne oluyor?M.Kemal de vakıflar yasası çıkarttı.Tayyip tersine feth işlemi yapıyor dostum.Tabi anlayana.Bak bu kadarını söyliyeyim.

Benim izinde olduğum atam AYASOFYA'yı camiye çevirdi.Başkalarının atası da Ayasofya'nın vakfını Rumlar'a satıp Ayasofya yı müzeye çevirdi.

Tayyip'in işi sadece Herşey aslına döner hükmünün bir yansıması

yahudi yeşili zaman gazetesi

ZAMAN'IN TÜRK DÜŞMANLIĞI

Hiç şüphesiz insanlarımız üzerinde en fazla zarar veren, onların fikri yapısını tahriş eden, İslami ve Milliyetçi düşünceyi sakatlayan, tökezleten, uyutan, malum medyanın içinde en fazla yeri ve etkisi olan, 'yahudi yeşili' dediğimiz 'saman' (zaman) gazetesidir. Gülen'in gazetesi bazan bir ermeni ağzıyla, bazan ne idüğü belirsiz bir soysuz ağzıyla Türklerle, Bozkurtla uğraşır durur...

zaman_pacavrasi__rotary-kuluplerinde-bozkurt-sesleri.gif

BU YAZI... 'Hasan Sutay' imzasıyla yayınlanmış, 'Rotary kulüplerinde Bozkurt sesleri' başlığı ile Türklüğe çamur atılarak, Ülkücüler sanki yahudi kulüplerinde varlarmış, yahudilere köpeklik ediyormuş gibi bir intiba verilmeye çalışılmış. Unutulmamalı ve her zaman hatırda tutulmalıdır ki zaman gazetesi; şalom gazetesinin Türklük ve İslam dünyasında gezinen gölgesidir.

Fethullah Gülen'in paçavrası, aynen eski komünist taktiğini (çamur at izi kalsın) uyguluyor. Zaten komünizmin de, sosyalizmin de arkasında yine yahudiler vardır. Sosyalist alfabeyi yazan, Karl Marks isimli zengin bir yahudidir. Yahudinin yazdığını uygulamaya kalkan yine bir yahudi'dir; Stalin'dir. Stalin; Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrisidir. Yani aslen Gürcü'dür. Gürcü yahudisi'dir. Yine komünist rusya'da 'bolşevik ihtilali'ni yapanlardan 59'unun 57'si yahudi çıkmıştır, ne büyük tesadüf!!!?

Yahudilerin belli başlı özelliklerinin en başında 'yalan' gelir. Dillerinin ucunda her zaman hazır olan her çeşit İftira (çamur atarak) ile et beyinlileri kolayca etki altına alabilirler. Yaptıkları budur.

Gülen ve avanesine Hasan Sabetay (ya da Sutay) nezdinde verilecek tek cevap vardır: Yahudi köpekliği yapan Gülen'dir, Gülen'in paçavrası zamandır. Rotary kulüplerinden Bozkurt sesi değil ÇAKAL SESİ çıkar, köpek sesi çıkar. Rotary bataklığına giren kendiliğinden çakala, ite dönüşür. Kapıdan giren köpeğe tasma geçirilir. O tasmaları kendileri görmez ama biz görürüz. Onların koşarak ve korkarak, makam mevkii kemikleri için gözü kapalı atıldıkları, köpekleşirken boyunlarına geçirdikleri bu tasmalar, artık ömür billah çıkmaz. Ölüleri bile leşleri bile yahudinindir artık. Onlar aslında çoktaaaan ölmüştür. Leş gözüyle bakalım onlara. Onun için, leşler asla BOZKURT olamaz. Olsa olsa Gülen olur, nurcu olur, Tayyip olur, Gül olur, Aksu olur, Akıtan olur, Arınç olur. Hasılı kelam AKP'li olur.

Capcanlı Leşlerin ortalığı kokuttuğu şu günlerde bu leşleri ortadan kaldırmak insanlık görevimizdir.

Bütün Bozkurtlara, en içten sevgilerimle.

Kahrolsun yahudileşen gülen gibiler; köpekleşenler, çakallaşanlar, mankurtlaşanlar!

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN ve YÜCELTSİN. (Amin)

Tarih: 29.11.2005 Saat: 01:51 Yayınlayan: isbara_alp

Bozacını şahidi şıracı

İslam hiçbir şekilde hiçbir ırka düşman olmazken sizin -artık nerenizden uydurduysanız -kullandığınız siyasal İslam mı düşman oluyor?

lanetlenen ve kötülenen israilogulları ne peki kuran da, ırk degil mi :vur

Karqta nın bahsettigi dini siyasete alet edip üstünden oy toplayanlar ama bunu bile anlayamayacak kadar aciz insanlar var.

eh tabi ki de tayyibi üzmek Allah'ı üzmektir şiirini yazan zihniyetten ne beklenir :victory

Din Kisveli, Melek Yüzlü Vampirler Karşınızda

'DİN KİSVELİ, MELEK YÜZLÜ VAMPİRLER KARŞINIZDA'
Tarih: 21.12.2006 Saat: 14:21 Yayınlayan: Isbara_Alp

Sesar, 'maskesi düşen yahudileri (AKP'lileri) ve yahudileşenleri' topa tutuyor: 'BİZ SİZLERİ TANIYORUZ VE HERKESİ UYARIYORUZ: DİN KİSVELİ, MELEK YÜZLÜ VAMPİRLER KARŞINIZDA; İSLAM BEYTÜL MAL (HAZİNE) SÜNELERİ, AVARA KASNAKLARIN GERÇEK YÜZLERİ, BİR FASIKIN (Allah’a Verdiği Sözden Dönenlerin) VE FASIK GÜRUHUN HİKAYESİ

Bugün AKP’nin şahsında iktidarda bulunan ve kendilerini “İslamcı”, “İnanmış”, “Müslüman” olarak tanımlayan ilkel ve istismarcı bir yapı ile burun burunayız.

Aslında tanıdığınızı düşündüğümüz bu ilkel vampirler, din, merhamet, demokrasi ve insan düşmanları hakkında nerede ise hiçbir şey bilmiyorsunuz. Önce siyasal düşüncelerinin – en çok bilindiği sanılan – arka planına bakalım.

1- Demokrasiye, din, düşünce, fikir özgürlüğüne tam olarak karşıdırlar.

2- Siyasal ve bireysel rüşvetçidirler.

3- Pinoşe’den, Stalin’den, Hitler’den, Saddam’dan ve aklınıza gelebilecek en zalim diktatörlerden ve insanlık düşmanlarından daha zalimdirler.

4- Dini, kisve olarak kullanırlar. Başörtüsü, namaz, farzlar, haramlar, helaller, peygamber, Kur’an, adalet ve hepsinden önemlisi Allah bunlar için sadece birer araçtır. Bunların hepsini çok rahat kullanırlar ve bozuk para gibi harcarlar. Yani birisi kalkıp da “başörtüsü”, “inanç” ve “din hürriyeti”nden bahsederse, aslında bunlar yoluyla insanlara, topluma ve devlete bir “dayatma hürriyeti” istiyordur.

5- Mütedeyyin, gerçek Müslümanlarla hiç ilgileri yoktur. Hatta gerçek Müslümanların en büyük düşmanıdırlar. Bunun için Hıristiyanlarla ve Siyonist Yahudilerle ve putperestlerle çok iyi kardeştirler.

6- Para, makam ve mevki için satamayacakları hiçbir şey yoktur. Tüm kutsallarını bireysel çıkarları için paspas yapıyorlar. “Vatan”, “millet”, “devlet”, “din”, “bayrak”, “ezan” ve “Allah” bilmezler. Bu yönleri itibarıyla tüm Türk devleti ve milleti, düşmanlarının, İslam düşmanlarının ilgisini çekmişler ve onlara kul olmakta sakınca görmemişlerdir.

7- Ağır ahlaksızdırlar. Her türlü ahlaksızlığa dini kavramlar giydirirler.

8- “Takiyyeci”(ikiyüzlü) oldukları bilinir. Ama takiyyeciliklerini insanlara, topluma ve devlete karşı bir aldatmaca olarak kullandıkları sanılır. Oysa devlete, topluma, insana karşı takiyyeleri görülebilir takiyyedir. Asıl takiyyeyi Allah’a, Peygamber’e (S.A.V) ve Kur’an’a karşı yaparlar. Bu sebeple hepsi Allah’ın lanetlediği kişilerdir. Bu sebeple Allah’ın lanetlediği ve cezalandıracağını açıkça söylediği kavim ve muharref dinlere ait kimselerle ve devletlerle iyi anlaşırlar.

9- Herşeyi tuzak olarak ve daha fazlasını elde etmek için kullanırlar. Mesela Deniz Feneri Derneği ve benzeri adlar altında faaliyet gösteren tüm paravan örgütlerden toplumu daha fazla soymak, insanları kendilerine kul etmek ve Allah’ı insanların dünyasından çıkarmak için yararlanırlar.

10- Şeytan, en yakın dostlarıdır. Hemen hemen hepsi (mütedeyyin, gerçek Müslüman’ları kastetmiyoruz) materyalisttirler. Camiye gitmeleri, Kur’an okumaları ve eşlerini örtmeleri sizleri aldatmasın. Allah, Kur’an’da namaz kıldığı ve “Allah’a inandım” dediği halde Cehennem’e gideceklerle ilgili ayrıntılı bilgi vermiştir. Bunlara İslam’da “fasık” denir. Bunlar camiye gittikleri, namaz kıldıkları ve “Müslümanım” dedikleri halde, Cehennem’e gitme başarısı gösterecek kimselerdir.

11- Demokrasi, mutlak diktayı inşa etmek için bir araçtır.

12- Özgürlükler, kendi diktalarını kuruncaya kadar ve sadece kendileri için gereklidir.

13- Hergün aşağıladıkları ve hayvandan aşağı gördükleri sıradan insanlardan, gerçek Müslümanlardan ve hayvanlardan daha bayağı ve aşağılıktırlar.

14- Allah’ın Kur’an’ı Kerim’de helak ettiğini belirttiği kavimlerin tüm özelliklerini ayrı ayrı taşırlar.

15- İbadetleri, o ana kadar işledikleri tüm insan dışılıkları meşrulaştırmak ve yeni şeytanlıkları için enerji depolamak ibarettir; yoksa Allah’ın emrini yerine getirmek için değildir.

16- Herkesi ve her kurumu kullanmayı çok severler. Para ve güç ile her şeyi satın alabileceklerini düşündükleri gibi, her şeylerini de para ve güç için satmaya hazırdırlar.

17- Türk milletinden (dar etnik anlamda değil) nefret ederler.

18- Türk Devleti en büyük düşmanlarıdır.

19- Allahları ve peygamberleri dünyadır (makam, mevki ve zenginlik).

20- Allah’a, Hz. Muhammed’e ve Kur’an’a düşmandırlar.

21- Ancak bu düşmanlıklarını dini çıkarları için kullanarak gösterirler.

22- Tam bir hortumcu ve sömürücüdürler. Beytül Mal sünesidirler ayrıca insanlık sünesidirler.

Yukarıda sıraladığımız maddeler, Türkiye’de son dönemde niye bazı tarikatların ve bazı cemaatlerin yurt dışındaki ve içindeki devleti olduğunu ve insanlık düşmanları tarafından sevildiğini, korunduğunu, teşvik edildiğini ve parlatıldığını açıkça anlatıyor.

Şimdi liberaller, sahte demokratlar, sahte özgürlükçüler, vahşi kapitalistler, ahlaksızlar, hortumcular, kanunsuzlar, hırsızlar (basitleri değil), bölücüler, AB, ABD, İngiltere, İsrail ve diğer Türk devletine ve milletine düşman olan unsurların AKP ve onu ayakta tutanlara niye dört elle sarıldığını daha iyi anlamışsınızdır.

Bu işin en güzel tarafı şeytanlar ligindeki birincilik mücadelesidir. Bu sahte dinci (Satanistlerin bile yanında sıradan kaldığı) güruh kendilerine destek olan, alkışlayan ve omuz veren diğer kendine benzeyen ama din kisvesi kullanmayan grupları temizleyip rakipsiz kalmak isteyecektir.

İşte AKP’nin kendisini destekleyen herkesi temizleyecek olma ihtimali önemlidir. Bu sebeple başta Liberaller, Masonlar, vahşi Kapitalistler olmak üzere tehlikede olanlar var.

Tamamen pirana balığı özelliği gösteren AKP’liler, havuzlarına ne düşerse (devlet, millet, din, peygamber, güzel ahlak, özgürlük, demokrasi ve insanlık gibi) yiyip bitirme özelliğine sahiptir.

Bugün AKP’ye limitsiz destek verenler, yarın bir anda ortadan kaybedildiklerinde feryadı basmasınlar.

Bugün Ağar’ı ön plana çıkarmaya çalışanlar, yarın (o ve anlayışı iktidar olursa) birden yok edildiklerinde (şimdiden vasiyet etsinler), aile efradı adalet arayışına girmesin.

Bugün Türk Devleti’ne düşmanlık edenler, yarın sığınacak bir hami bulamadıklarında, gelip kapımızı çalmasınlar.

Bugün güç zehirlenmesine uğrayıp, Türk milletinin varlıklarını yağmalayıp, üstüne üstlük bir de düşmanlık edenler, merhamet sahibi bir millet arayışına girdiklerinde kapımızı çalmasınlar.

Bugün gayrı meşru ve gayrı milli AKP’nin ve onun yörüngesindeki MİT’in birlikte tesis etmeye çalıştığı Türk devletine ve milletine düşman, insanlığa düşman sivil dikta girişimine destek veren aydınlar, STK’lar, köşesiz köşe yazarları, bindikleri dalın kesilmesine seyirci kalan AKP işbirlikçisi politikacılar ve uyuyan “devlet”liler uyandırıldığınızda SESAR demişti demek istemiyorsanız, özgürlük ve demokrasi düşmanı ne tür bir canavarı beslediğinizi görünüz! O canavarı ve onun emzirdiği oligarkları bir an önce layık oldukları yerde değerlendiriniz!

Bu itibarla “demokratik terbiye”den bahseden “demokratik terbiyesiz” ve “sahte İslamcı” Arınç’a, “AB, Cumhuriyet’in hedefidir” diyen ilkesiz ve yalancı Adalet Bakanı Cemil Çiçek’e, “Çankaya’dan, TSK’dan izin mi alacağız” diyen, efelenip de AB’de hademeden bile yardım isteyen Edelman ataması Erdoğan’a, emperyalistlerin Gül’üne ve AKP’ye destek veren herkese ve her kesime buradan insanlığımız, inancımız gereği uyarıyoruz:

BAŞINIZ BÜYÜK BELADA!

AKP’liler ve RTE her şeyiniz tam deşifre oldu:

1- AB’nin, ABD’nin, İsrail’in, İngiltere’nin ve AB’nin çekirdeğinin “ajanı” olduğunuz ortaya çıktı.

2- RTE’nin Belediye Başkanlığı’nın zor günlerinde Amasya’da yaptığı “Elhamdülillah Müslüman’ım ama elhamdülillah Türk değilim” gibi Nobellik (!) icraatları ortalığa dökülür olmaya başladı. (Bizler de elhamdülillah RTE’nin, Gül’ün ve Arınç’ın Türk olmamasından sonsuz mutluluk duyduk. Zira RTE “Türküm” deseydi, “mutlaka bir yanlışlık oldu” derdik.)

3- Yolsuzluklar, hırsızlıklar ve ihanetler bir bir sayılmaya başlandı.

4- Din tüccarı ve istismarcısı gerçek yüzleriniz ortaya çıkmaya başladı.

5- Düne kadar yerin dibine batırdığınız Demirel’den, Ecevit’ten, Özal’dan, Mesut Yılmaz’dan, Çiller’den, Baykal’dan ve hatta İmralı’da yatan zattan bile bin beter olduğunuz artık bilinmeye başlandı.

6- Hortumculara “Hortumla Hazine’yi az çekiyorsunuz, sizlere ve kendimize KÜNK hediye edelim” dediğiniz de sır olmaktan çıktı.

7- Hepsinden önemlisi, Allah’a sonsuz şükürler olsun ki rezil oldunuz. Elmalılı Hamdi Yazır’ın tüm şehidlerin Hz. Muhammed’in ve Allah’ın eli yakanızda.

Şimdi Türkiye’de “Devlet benim” diyen, devlete ve millete ait her şeyi talan eden peşkeş çeken bu “beşinci kol” zihniyetini hesaba çekme zamanı.

Şimdi, “TBMM’de milli irade değil, lider ve onu kullananların iradesi temsil olunur” diyerek, milli iradeyi gasp ederek emperyalistlere hediye edenleri hesaba çekme zamanı.

Şimdi Türkiye’de “SESAR’ın dediği türden Cumhuriyet Savcıları ‘Beton Kemal’in döneminde kaldı” diyen bizlere mail atıp, “Türkiye’yi ele geçirdik” diye sevinenleri hesaba çekme zamanıdır.

Şimdi, devleti “hani, nerede devlet?” diye arayan ve kendilerini Firavun gibi güçlü zannedenlere, devletin, milletin nerede olduğunu nerede olduğunu gösterme zamanı.

Şimdi, “babalar gibi” satanları, “ananı al git lan” diyenleri, “devlet ne imiş” deyip AB’nin hademelerinin pabuçlarını yalayanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı binalarını, Türk milleti ve devleti düşmanlarına açanları hesap verirken görme günü.

Şimdi devletin hiçbir kimseyi kayırmadan, tüm hırsızlıklardan hesap sorabileceğini göstermesinin tam zamanı.

Şimdi “TEMİZLİK” zamanı.

Saygılar
SESAR
(13 Aralık 2006)

Müslüman kisvesi ile dine saldırının adı karqta

ya kargta sen neden islamdan bu kadar nefret ediyosunki. bi kere bile islamı öven b i konu acmazmısın sen.

Bu tip konularda arkadaşlarımızı görüyoruz ki hemen kişileri yıldırma savaşı içine giriyorlar iftira atıyorlar.

Siyasal İslam sizlerle gururlanıyordur. İyi çalışıyorsunuz. :goz:

Yaw ne laiklikmiş be kardeşim nereye çeksen geliyor.

Benim derdim Tayyip'i savunmak değil,Sizin dediğiniz işleri yapmış olabilir.Benim derdim siyasal İslam meselesi. Ayrıca diyelim Tayyip bu suçları dini kullanarak işlediyse daha evvel yolsuzluk yapanlar en azından Yüce Divan a çıkanlar - mesela Mesut Yılmaz- ben laikim demiyor muydu? Şimdi biz de siyasal laikliğe karşıyız o zaman.Laikliği suistimal edip kesesini doldurmakla Yüce Divan a çıkmış bir adamı görmezlikten gelmek ne aymazlıktır?

Asıl benim sorularıma cevap ver.Siyasal İslam ne?Radikal İslam ne?Ilımlı İslam ne?Kaç çeşit İslam tanımlıyorsunuz?

Peki Osmanlı vakıflarını satıp da parası ile banka kuranlar-Vakıfbank- ne oluyor?M.Kemal de vakıflar yasası çıkarttı.Tayyip tersine feth işlemi yapıyor dostum.Tabi anlayana.Bak bu kadarını söyliyeyim.

Benim izinde olduğum atam AYASOFYA'yı camiye çevirdi.Başkalarının atası da Ayasofya'nın vakfını Rumlar'a satıp Ayasofya yı müzeye çevirdi.

Tayyip'in işi sadece Herşey aslına döner hükmünün bir yansıması

Vakıflar kanunu hakkında bilgin olmadığı açık arkadaşım istersen bir oku....

Herkes Bilmeli
Herkes Görmeli

"Ak" Partini,
Dinç ve İnanç Özgürlüğü Adına Çıkardığı
Vakıflar Kanunu Neler Getiriyor?

* Cumhuriyet devrimimizin yasakladığı din ve ırk dayalı " eski vakıflar " canlandırılmakta ve güçlendirilmektedir. Bu vakıflar her türlü faaliyette bulunma olanakları tanınmaktadır,

* Lozan Antlaşması ile mal ve mülk varlıkları dondurulan ve faaliyetleri sınırlandırılan Hıristiyan azınlık cemaat vakıfları da yeniden canlandırılmaktadır,

* Hıristiyan azınlık cemaat vakıflarının, eskiden sahibi oldukları malları ve mülkleri geri isteme hakkı kazanmalarına yol açmaktadır,

* Bu vakıflar, sınırsızca mal ve mülk edinebilecekler, ülkemizde ve yurt dışında faaliyet gösterebilecekler,

* Yabancı ülke yurttaşları, ülkemizde serbestçe yeni vakıf kurabilecekler, kurdukları vakıflar adına istedikleri kadar arazi ve bina satın alabilecekler,

* Tüm dini ve yabancı vakıflar, yurtiçinde ve dışında istedikleri sayıda şube açabilecekler, bu yerlerde kilise kurabilecek ve Hristiyanlık propagandası yapabilecekler,

* Bu vakıflar okul ve hastane açabilecek, ticari faaliyetlerde bulunabilecekler ve propagandalarını yapabilecekler,

* Bu vakıflar, yurt dışından istedikleri kadar yardım ve bağışalabilecekler,

* Yine bu vakıflar, siyasal nitelikli faaliyet gösterebilecek ve siyasi partileri destekleyebilecek ve ortak hareket edebilecekler,

* Sonuçta, Türkiye'mizin birçok köşesinde Vatikan benzeri cemaat devletçiliklerinin oluşmasına zemin hazırlanmaktadır.

* Tümbu koşullara karşılık,vakıflar üzerinde Türkiye Cumhuriyeti Devlteinin denetim yetkisi çok sınırlandırılmakta, gerçekte uygulanamaz bir duruma getirilmektedir.

* Cumhurriyetimizin yurttaşlık temelinde oluşturduğu ulusal yapımız, dini ve ırk temeline dayalı cemaat- tarikat vakıfları yapılanması ile parçalanacaktır.

Yeni Vakıflar Kanunu,
Ülkemizin ve Ulusumuzun Çıkarlarına Aykırıdır.

Recep Tayyıp Erdoganın tek bir amacı var oda turkıyede bir islam cumhuriyeti yaratmaktır...........

lanetlenen ve kötülenen israilogulları ne peki kuran da, ırk degil mi :vur

Karqta nın bahsettigi dini siyasete alet edip üstünden oy toplayanlar ama bunu bile anlayamayacak kadar aciz insanlar var.

eh tabi ki de tayyibi üzmek Allah'ı üzmektir şiirini yazan zihniyetten ne beklenir :victory

O kadar Kuran okuyorsan şu dinden nasibinin olmaması gerçekten Cenabı Allah'ın takdiri.

Allah'ın peygamberlerini katleden,peygamberi başlarında değilken altın buzağıya tapan,kendilerinden başkasına evcil hayvan gözüyle bakan,Efendimiz(s.a.v) e en büyük zulmü reva gören bir kavm.Daha sayalım mı?Allah a müslümanlara savaş açan kavmin hükmü ne ola ki?Cenabı Allah onlara bu kadar nimet verecek onlar da Allah a düşman olacaklar.Sonra sen de bunu misal diye getireceksin.M.Kemal e laf söylendimi asarız keseriz.Allahın dinine düşman olundu mu savunma modu.Ne diyeyim Allah ıslah etsin.

Ya laf salatası yapmayın arkadaşım.Sorulara cevap verin.Şıracıların sayısı artmış ama ben şıra içmek istemiyorum.

Siyasal İslam ne?Radikal İslam ne?Ilımlı İslam ne?Kaç çeşit İslam var?Siz hangi tür(!) İslam ı yaşıyorsunuz?Siz hala Tayyip'i savunuyoruz mu zannediyorsunuz?Bu davanın sadece Tayyip'e mi şamil olduğunu zannediyorsunuz?

Hodri meydan.

Hadi bakalım soruya soruyla cevap değil,iddiayı ispat.Türklüğün düşmanı(!) olan şu siyasal İslam ın bir tanımını yapın bakalım.Hangi(!) İslam düşmanlığı öngörüyormuş?

Kapamayın kardeşim gerçekten gerekli bi konu... Yanlış konuşanların mesajlarını silmek daha yerinde olur...

Simdi bu senin dediğini yapsam 3 5 mesaj dışında hepsini silmem lazım.
Kaldki sildikten sonra gene aynı seyler olucak böyle iyice kişiselleşmis konularda tercih ettiğimiz yol konuyu kapatmaktır yoksa bizde biliyoruz mesaj silmesini merak etme.
:goz:

Arkadaslar bütün akp düşmanları bir laf bulmuş "akp dini duyguları sömürüyor, dini siyaseye alet ediyor" diye.Ona bakarsanız chp insanların atatürk ve cumhuriyet sevgisini mhp de milliyetçi duygularını kullanıyor ama kimse onlara laf etmiyor.

Karqta zaman okumayacaksan git her türlü yalan haberi yapan , iftira atan doğan grubu gazetelerini(gazete mi magazin dergisi mi belli deil) oku.

Arkadaslar bütün akp düşmanları bir laf bulmuş "akp dini duyguları sömürüyor, dini siyaseye alet ediyor" diye.Ona bakarsanız chp insanların atatürk ve cumhuriyet sevgisini mhp de milliyetçi duygularını kullanıyor ama kimse onlara laf etmiyor.

Yahu ne uslanmazsınız. Din siyasete alet edilmez. Diğer dediklerinin siyasetin içinde olan şeylerdir. İdeolojidir.

Cumhuriyet ülkedir.

Hala bu bahaneyi kullananlar var mı ya?

siyasi islam,

islamın siyasi yönü değildir. aslında tamlama anlatmak isteneni anlatmaya yaramıyor. hatalı.

anlatmak istenen islam dininin siyasi olaylara müdahalesi ya da siyasi konularda birşeyler anatması değil zaten her din bir çok kalıp ve uzlaşma kabul etmez kurallarla gelir. bu kurallarda toplumsal hayatı ve birey hayatını ilgilendirir. bu böyle iken islamın siyaset yapmamasını isteyemezsniz.

zaten hizbullah diye de bişi var her ülke de. allahın partisi diye çevirebiliriz belki de. arapçam bu çeviriyi yapmya tam yeterli değil.

ama türkiye de siyasal islam denilerek anlatılmak istenen. aslında sorunun tersten sorulmasıdır sadece.

siyaset yapan kişilerin işi islam ı kullanarak yapmaları. yani siyaseti islamda anlatıldığı şekilde değil -keşke yapsalardı. muhalefet iyi bir şeydir-. ama burada yapılan siyaset yaparken bireyleri sömürmek için dini sömürmek. ha evet siyasetin böyle bir yapısı var. bireyleri kandırmak zorundasın. çünkü uzun vadede bir iş için 30 gün birşey anlatman gereiyor.

siyasi islamı tarfi edebildiğimi sanıyorum. bir de karar verilmei artık, yani islam ve islamiyet farklı şeylerdir. islam basit bir din iken, islamiyet kurumsallaşmış bir yaklaşımdır artık. ve türkiyede büyüyen islam değil islamiyettir. bu basit ayrımaın farkına varmalı belki de herkes. kimsenin islam la derdi yok. islamiyet? evet bununla derdimiz olabilir olmayabilir. kişiyi bağlar.

daha da açığı islam bir ideoloji değildir. ideoloik bir yapısal bütünlük te kuran da yer almaz. ama islmaiyet bir ideolojidir. bugün türkiye de karşı olunan islamiyet ideologları ve ideolojileridir.

ılımlı islam, amerikayı seven islamdır. petro-dolar döngüsü diye bişi olduğu sürece de var olmaya devam eder.

radikal islam ise ben örnek olarak buna vahabilik i verebilirim. dinsel bilgisi olupta bu konuda köşe kapmaca oynamayı seven arkadaşlar anlarlar ne dediğimi.

bunları anlattım ve soruya cevap verdim.

islam bir taş değildir. her yani aynı olan.

hiçbir halk dininden aaaa lan bu super bi dinmiş hemen geçelim eheheh diyerek vazgeçip yeni bir dine geçmez. genelde emperyalist bir çaba ile yapılır dinden döndürme ve bu aşamada kendi eski dinlerinden geçen insanlar eski dinlerden bazı parçaları bu dine taşırlar. bakın islam değişmiştir demiyorum. sonra ordan yakalamaya çalışmayın.

insanlar yaşadıklarını faraklı yaşarlar diyorum.

en basitinden kaç islam var diyen arkadaşa şii sünni farkı anlatılmalı bence.

bir de benim hayatım boyunca en çok güldüğüm şey sömürü düzeni karşıtı islamcı olmuştur. bana çikolatalı dondurma üzeri konulmuş limon gibi komik geliyor. yani her yeni akım din ilgi konu olgu olay yorum her zaman emperyalist yayılmacı bir çizgide yayılır. yayılmak zorundadır. islamiyet te bunu yapmıştır. hala da arap emperyalizmi olarak yapmaktadır. yapması da normaldir ha. böyle olur çünkü. o sebeple sömürüye karşı bir islamcı sarı saçlı esmer bayana benzer. iğreti durur. komik işte.

bi de şey çok komik geldi, karqta nın yazdığı x şeyi karqta nın kişiliği üzerinden değerlendirerek y yapamayız. karqta doğru demiyor çünkü karqta aptaldır salaktır demek karqtanın yazdığı şeyi doğru ya da yanlış yapmaz.

onun ne olduğunu herkes biliyor zaten demek de kişilerin özgürlük değil ayrıcalık istediğini gösterir.

recep tayyip erdoğan hakkında ise en basitinden bir ortaokul tarih kitabı açılıp damat ferit paşa okunur üzerine de google imagesden fiziki benzerlikler aranırsa bir bilgi sahibi olunabilir diye düşünüyorum.

bana ilk mesajımı yazmak için bu tertemiz sayfayı ayıran forum yönetimine teşekkür eder neden nickler 10 kelimeden fazla olamıyor diyede sormak isterim :D

karqta , kardeşim görüyosun memleketimin insanlarının beyni nasıl da süngerleşti.Hala bazı şeylerin farkına varamıyorlar ve farkına varanlara da vatan haini ve dinsiz muamelesi yapıyorlar asıl vatan hainlerinin kendileri olduğunu unutarak....İnsanlarımız sanıyorki bu sözkonusu (sözde) insanlar amaçlarını tam anlamıyla gerçekleştirdiklerinde herkes yine şuanki gibi rahat rahat gezip tozucak istediklerini yapabilecekler.Belki yine adminler beni yasaklıycaklar ama gerçek bu.Güzel vatanımı Yüce Atatürk'ün kemiklerini sızlatarak elimizden alıyorlar göz göre göre ama hiç bir şey yapamıyoruz.İçim acıyor içim.Yazıklar olsun bize de bizi bu duruma düşüren insan müsveddelerine...Sonuna kadar arkandayım kardeşim.Ellerine sağlık...

Senin ne olduğun umrumda değil

Sadece yazılarına bakıyorum da pek İslam a meyyal değilsin gibi geldi.

Not:Müslümanlar Efendimize(s.a.v) ''Muhammed'' diye hitap etmez.

Soru
Peygamberimizin ismini duyduğumuzda "s.a.v." sözünü söylemek farz mıdır, salavatı sesli mi sessiz mi söylemek daha uygundur?

1-Bilindiği üzere Efendimiz (sas) Hazretleri’nin adı anıldığında duyan her Müslüman’ın salavat getirmesi ihmal edilmez bir görevi, unutulmaz bir vefa borcudur.

O kadar ki, O’nun irşadıyla var oluş hikmetini anlayan her Müslüman’ın üzerine bu salavatın ömründe bir keresi farz, sonrakileri vacip, tekrarlarda ise sünnet olduğu bildirilmiş, salavatın terki ise şefaatten mahrumiyete sebeptir, denmiştir.

İyilik gördüğü kimselere iyilik etme minnettarlığı duyan, hatta bir kahvenin kırk yıl hatırını sayan insanlar, ebedi hayatını kurtarmaya vesile olan Resulüllah’a da (sas) elbette minnettarlık duyacak, adını duyunca büyük bir hürmet ve sevgiyle salavat getirecek, böylece gösterdiği bu bağlılıkla da şefaatine nail olacaktır.

Nitekim Ahzab Suresi ayet 56’da Rabbimiz de salavat getirmeyi emretmektedir:
–Şüphesiz Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler! Siz de O’na tam bir teslimiyetle salat ve selam edin!.

Bu ayetin emri gereği olarak ömürde bir defa salavat getirmek farz, sonraları her ilk duyuşta vacip, aynı yerde tekrarlanmalarda ise sünnet olduğu ifade edilmiştir. Anlaşılan odur ki, getirilen salat–ü selamdan hem Rabbimiz, hem de melekleri razı olmakta, ayrıca melekler salavat getirenlere de dua etmekteler.

Hadis kitaplarında görüyoruz ki, Efendimizin (sas) Cennet’teki makamının yükselmesine sebep olan salavatı okuyan insana melekler, “Allah da senin makamını yükseltsin!” diye dua etmekte, öteki melekler de bu duaya amin demekteler. Salavat getiremeyene ise, “Allah da senin makamını yükseltmesin!” diye tepki göstermekte, öteki melekler de bu tepkiye amin diyerek iştirak etmekteler.

Demek ki, Efendimizin (sas) adını duyunca salavat getirenler meleklerin hayır duasını alır, getirmeyenler ise bedduasına maruz kalırlar. Ayrıca, Peygamberimiz (sas) de, adını duyduğu halde salavat getirmeyen vefasız ümmetine kırılmakta, bunu da “burnu sürtülsün!” sitemiyle dile getirmektedir.

Salavatın çeşidi sayılamayacak kadar çoktur. Bunların en meşhurları da namazlarda tahiyyattan sonra okuduğumuz, “Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed” ile “Sallallahü aleyhi vesellem” salavatlarıdır.

Manaları şöyle özetlenebilir:

–Rabbimizin rahmeti, meleklerinin istiğfarı ve bizim de selamımız Efendimiz Hazreti Muhammed ve ailesi üzerine olsun.

Bu gibi salavatlar Efendimize has bir dua olduğundan O’na mahsus duayı Rabbimiz reddetmez. Bu niyetle bizler de özel dualarımıza redde uğramayan salavatla başlar, salavatla bitirirsek iki makbul dua arasına aldığımız duamızın kabul olacağını ümit ederiz.

Okuma ve yazmalarda ise Efendimizin (sas) adı geçince açıkça:

–“Allahümme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed” yahut da “Sallallahü aleyhi ve sellem” demek en güzeli olduğu gibi, yazanların salavatın baş harfleriyle (asm) yahut da (sas) şeklinde işaretlemeleri de salavatı hatırlatmak demektir. Ancak yazıda bu gibi salavat getirme işaretleri çoğalınca okuyanlar bazen zorlanmakta ve maksadının aksine, hürmet için konan işaretler bazen hürmet zedelenmesine de sebep olmaktadır. Böyle bir hürmet eksilmesine sebep olmaktansa işaretleri azaltıp okuyanın irfanına bırakmakta isabet olsa gerektir.

Efendimize getirilen salavat, günahının affına sebep denemez. Çünkü O’nun böyle bir durumu söz konusu değildir. Makamının yükselmesine vesiledir. O yüzden Efendimizin makamını kimse tahmin ve tespit edememektedir. Çünkü her saniye, iyiliğine sebep olduğu ümmetinden nehirler gibi salavat duaları akmakta, böylece yükselmenin hiç durmayıp kıyamete kadar da devam edeceği anlaşılmaktadır.

Tarihi bir saygı örneği:

Sultan Mahmud Gaznevi, Muhammed adındaki hizmetçisine her defasında çok sevdiği bu Muhammed adıyla hitap ettiği halde bir defa da babasının ismiyle hitap eder. Buna üzülen hizmetçi, neden çok sevdiği güzel ismiyle değil de babasının ismiyle çağırdığını sorunca Sultan’dan şu cevabı alır:

–Ben her defa abdestli bulunuyor, o yüce ismi abdestle söylüyordum. Bu defa abdestim yok! O mübarek ismi abdestsiz ağzıma almaktan utandım!
Mübarek ismi duyduğu halde gönlü kıpırdamayan salavat tembellerine ithaf olunur.

2- Salavat yerine göre sesli de sessiz de söylenebilir. Bununla ilgili "yalnızca sesli veya sessiz okunur" diye bir kayıt yoktur.
Selam ve dua ile...

Neb34 nerden kes kopyala yapıştır yaptın?
Acaba ilahiyat fakültesi mezunumusun?

Yoksa bu bilgileri fetonun yetiştirmiş olduğu abiler ablalar danmı aldın?.

Senin dini bilgilerin bu kadar kuvvetlimi iyi edebiyat yapmışsın (s.a.v)le muhametin arasında ne fark var.İkiside peygamberimizin adı deyilmi?

her zaman savunmuşumdur dinle hiçbir yere varılmaz.Din üzerinden siyaset yapmasınlar adam gibi ülkeyi kalkındırsınlar.Ülkemizin refaha ulaşması ve abd ya da ab uşağı olmaması gerek.Türkiye sadece kendine güvenmeli.Çünkü Türk'ün Türk'ten başka dostu yok bu su götürmez bir gerçek. Bize Atamızın yolunda gidecek,laik,zeki ve vatanını seven kişilerden oluşan,ülkenin ekonomik,eğitim sorunlarını çözecek partilere ihtiyacımız var.

Türban Şov

Her sakallı dedemiz mi?

Türkiye’de istismar denilince akla ilk önce yüce dinimiz İslamiyet’in istismarı gelmektedir. Yani İslam ile kurtulmak yerine İslam’ı kurtarmaya çalışan sözde dindarlar ile İslam’ı yalnızca birkaç ibadetten ibaret görenler…Ne hikmettir bilinmez ama bu siyasal İslamcılar tıpkı kızıl komünistler gibi milletim ‘nev-i beşer, vatanım ruy-i zemin’ yani “milletim; bütün insanlık, vatanım; bütün yeryüzü” inancındadırlar. Yani onlar için vatan mefhumu dini inançlarını yaşadıkları her yerdir.

Türk siyasi hayatında en çok duyduğunuz kelimelerden birkaçını söyleyin deseler, sanırım bunlardan birisi de istismardır.
Bu istismar öyle bir hal aldı ki neredeyse istismar edilmeyen hiçbir kavramımız, hiçbir millî ve dinî değerimiz kalmadı!
Muhalifini “istismarla” suçlayanların, bir müddet sonra istismar kelimesini istismar etmeye başladığına şahit olmamız ise çok düşündürücüdür.
Artık gün geçmiyor ki, yeni bir kavram istismar konusu yapılmasın!
Anlayacağınız a dostlar “fikir” ve “inanç” kalpazanlarından ötürü en mahrem kavramlar, duygular, inançlar bile istismara açık hale geldi. Elbette bunda kelimelere yeterince sahip çıkamamamızın, kavramların içini tam manasıyla dolduramamamızın etkisi çok büyüktür.
Neler istismar edilmiyor ki…
Başta yüce dinimiz İslamiyet olmak üzere laiklik, demokratlık, çağdaşlık, Atatürkçülük, aydın olmak, medeniyet… Kimi zaman milliyetçiliğin bile istismar edildiğine şahit olmuyor muyuz? Buyurun size örneği: “Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” diyen bir “sayın” büyüğümüzün o milletin adını söyleyememesi ve kafasına esince Türkiye’nin 36 etnik gruptan oluşmuş mozaik olduğunu ifade etmesi sizce istismar değil midir?
Peki ya Sami Yusuf isimli ilahi sanatçısının ilahileri pop tarzı söylemesi bir yana, 30 bin vatandaşımızın katili PKK’nın yayın organı Roj Tv’ye çıkmasına ne demeli?

SİYASAL İSLAM DEDİKLERİ…

Türkiye’de istismar denilince akla ilk önce yüce dinimiz İslamiyet’in istismarı gelmektedir. Yani İslam ile kurtulmak yerine İslam’ı kurtarmaya çalışan sözde dindarlar ile İslam’ı yalnızca birkaç ibadetten ibaret görenler…
Ne hikmettir bilinmez ama bu siyasal İslamcılar tıpkı kızıl komünistler gibi milletim ‘nev-i beşer, vatanım ruy-i zemin’ yani “milletim; bütün insanlık, vatanım; bütün yeryüzü” inancındadırlar. Yani onlar için vatan mefhumu dini inançlarını yaşadıkları her yerdir. Eğer ABD yahut İngiliz bayrağı altında rahat yaşarlarsa vatanları orasıdır. Mesela mı? Mesela Merve Kavakçı… TBMM’de “Türban Şov” yapan nam-ı değer ABD’li Merve… ABD vatandaşı olduğu için milletvekilliği düşürülen bu hanımefendinin ABD vatandaşı olurken ettiği vatandaşlık yemininde bakın neler vardı: “ABD Anayasası’nı ve yasalarını iç ve dış bütün düşmanlara karşı savunacağıma… ABD'ye bağlılık ve sadakat göstereceğime; kanunun gerektirdiği hallerde ABD ordusuna hizmet vereceğime… yemin ederim. Tanrı yardımcım olsun.”
Ya peki her daim muhafazakâr olmakla övünen AKP’liler Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’in İngiltere vatandaşı olmasına ve kraliçeye bağlılık yemini etmesine ne derler acaba?
Şimdi bunları bir siyasal İslamcıya anlatsanız, “ne olmuş ki” diyerek pişkinlik gösterecektir. İşte aziz dostlar zaten siyasal İslam bu demektir. İslam adına ahkâm kesmek, fakat İslami kaideleri hafife alarak yaşamaktır. Ele verirler talkımı, kendileri yutar salkımı meselesidir bunların ki aslında!
Siyasal İslamcılar, maalesef Allah adına hüküm vermekten korkmak bir tarafa kendileri gibi düşünmeyen insanlara “kâfir, zındık, münafık” yaftasını yapıştırmaktan da çekinmezler.
Buyurun size bir örneği: Erbakan’ın 1991’de Sivas - Yıldızeli’nde söylediği şu sözler: “Kim olursa olsun herkes Refah’a katılacak. Olmayanlar patates dinindendir.” Peki, bir Müslüman’a kâfir diyenin hükmü nedir İslam’da, bileniniz var mı? Hele hele bir de biz Müslümanlar diye söze başlamaları yok mu… Böyle konuştuklarını duyanlar bunlardan başka herkes kâfir ve bunlar bu ülkede azınlık sanır.

MİLLİYETÇİLİK DÜŞMANLARI…

İslam adına uluorta ahkâm kesen bu siyasal İslamcılar maalesef milli meselelere karşı da son derece lakayt ve mesafelidirler. Milliyetçilik denilince hemen gözleri fal taşı gibi açılır ve İslam’da ırkçılık yoktur diye pat yapıştırır cevabı!

Evet, İslam’da ırkçılık yasaktır, ama İslami sınırlar içindeki Türk milliyetçiliği yasak değildir!
Maalesef bu kesim, milliyetçiliğin yeryüzünde birkaç türünün olduğunu bilmedikleri için yahut işlerine gelmedikleri için hepsini bir kefeye koymakta bir sakınca görmezler. Herhalde bu da mesuliyet duygularının eksik olmasından kaynaklanmaktadır.
Asıl mânîdar olan, bu kişilerin “İslam’da ırkçılık nedir?” sorusuna cevap verememeleridir. Yani İslam’ın ırkçılık olarak gördüğü şeyleri bilmeden insanlara ırkçı yaftasını yapıştırmak İslami anlayışla ne kadar bağdaşabilir ki?
Şahsi tespitimiz o dur ki Türk Milliyetçiliğine karşı çıkanların etnik kökenini araştırınız, farklı bir etnik gruba bağlı olduğunu görürsünüz. Ve yine ne gariptir ki, Türk Milliyetçilerine göstermedikleri sevgiyi, azınlıklık ırkçılarına fazlasıyla gösterebilmektedirler.
İsmail Türüt’ün söylediği “Plan yapmayın plan” isimli türkü yüzünden Agos gazetesi ile birlikte linç kampanyası başlatan Yeni Şafak gazetesi değil miydi?
Terör sorununa ısrarla “Kürt Sorunu” diyen yazar/çizer taifesine bakın, haklığımızı dahi iyi anlayınız… “Sayın” ve “Kelle” meselesine bilmem girmeye lüzum var mı?
Sözün özü şudur aziz okuyucular; her dindarım diyen dindar, her sakallı da dedemiz değildir.

Bayram Akcan

Bozacını şahidi şıracı

Karqtanın ne olduğunu herkes biliyor.Onun avukatlığını yapmağa gerek yok.

Bir kere konunun başlığı saçma.Ne demek siyasal İslam?

Ulan siyasal İslam ne? Radikal İslam ne? Ilımlı İslam ne? Kaç tane İslam var ? Siz bu sözleri söylerek ne duruma düşüyorsunuz farkında mısınız?

İslam hiçbir şekilde hiçbir ırka düşman olmazken sizin -artık nerenizden uydurduysanız -kullandığınız siyasal İslam mı düşman oluyor?

Kelimelerinize dikkat edin.Dini alet edenler var diye - ki o da ayrı bir bahis - yok siayasal İslam yok bilmem ne İslam diye kavram karmaşası oluşturmayın.Bülent Arınç ve diğerleri - ister sevin ister kızın - bu memlekette bazı tabuların aşılması gerektiğinden bahsetmesi dinin siyasete alet olduğu manasına mı gelir? Siz laik kafa ile din ayrı devlet ayrı diyedurun.İslam da böyle birşey yoktur ve böyle düşünenleri İslam çok ciddi şekilde uyarmaktadır.

Yeryüzünde tek bir İslam var o da Cenabı Allah 'ın indirdiği Efendimiz(s.a.v) in tebliğ ettiği dini mübin İslamdır.

diğerlerini bilmem de siyasal islam cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dindar bir cumhurbaşkanı da seçtirmediler diyerek propaganda yapmaktır.

hangi dindar makam e mevki peşinde bu kadar koşar ki.
Hz. Ömer halife seçildikten sonra şöyle söylüyor: dağda bir koyunu kurt kapsa ahirette hesabı benden sorulur. böyle düşünen insanlarla bugün dini kullanarak rant sağlayanları birbirine karıştırmamak gerekir.

dindarlıkla dinciliği karıştırmayalım....

Yalnızaca Allah için ibadet edenler dindarlardır.
insanları türbanlı türbansız, cemaatçi cemaatçi değil diye ayırmak dinciliktir.

nolur ya islam cunhuriyeti olsak ?
aman haaa korkmayın kızlar yine giyer minileri sanmayınkı zorla turban vsvs baskılar yapılır siz bakmaya devam edersiniz sokaklar her zamanki gibi fuhuş yuvası olur . 14 yaşındaki kızlar stripiz yapar soyunur bi tanesınıde oglunuza alırsınız. aman haaa korkmayın içkili partiler kalkar kalkmaz devam edersiniz icip icip elalemın kızına sarkmaya. bir gun belkı kendı bacınızı bıle gormezsınız tanımazsınız o halde.
biizm istedigimiz tek bişey var nasıl 10 20 sene once herkez ozgur sekılde ibadetini yapıyordu bugunde boyle olmalı geriye siz kalıyorsunuz sizde ne b.k yerseniz yiyin
ama bu ülke hic bir zaman yabancı ozenti ülkeler gıbı olmucak bu ülke musluman bir ülkedir bunu boyle kabul edın siz dinden cıkmıssnız bırakın geri kalanlar ALLAHa ibadet etsin

Dengir Mir Mehmet Fırat'ın terör başı hakkında söyledikleri beni dehşete düşürdü bu sözleri söyleyip söylemediğini araştırdım ve TBMM kayıtlarında bu sözlerini şu şekilde buldum:

DENGİR MİR MEHMET FIRAT (Devamla) - Dünya, artık, faşizmi, nazizmi 1945'lerde gömdü. Belki, bazen, ortaya çıkmak isteyen Heider'ler, oldu, Lepen'ler de oldu; ama, onlar da gömülüyorlar.

Şu anda görüşmekte olduğumuz Avrupa Birliğine uyum yasaları şunu gerektiriyor, şunu söylüyoruz: Şu, Lozan Antlaşmasında azınlıklara tanınan hakkı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına tanıdığımız takdirde, Avrupa Birliğiyle sorunumuz kalmayacak; bugün tartıştığımız konu bu. Lozan'da azınlıklara tanıdığımız hakları, şu anda kendi vatandaşımıza tanıyıp tanımamanın mücadelesini ve kavgasını burada veriyoruz. Aslında, Türkiye Cumhuriyeti halkı, bunun farkında ve bizi seyrediyor; ama, inanıyorum ki, ne söylerlerse söylesinler, ne yaparlarsa yapsınlar, erkekler, ürkekler bitti; şimdi, idama kaldı, şuna kaldı, buna kaldı. O da bitti. Artık, insanlar buna bakmıyor, bununla ilgilenmiyor.

Ha, asarsınız asmazsınız; asamadınız; bundan sonra da asamayacaksınız; ama, her şeyin ötesinde... (MHP sıralarından gürültüler) Asamazsınız; çünkü, o kalktığı takdirde argümanınız kalmıyor, argümanınız kalmıyor; rey alamayacaksınız, propaganda yapamayacaksınız.

Saygılar sunuyorum. (AK Parti sıralarından alkışlar, MHP sıralarından gürültüler)

İncelemek isteyenlere : http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tutanak_b_sd.birlesim_baslangic?P4=8070&P5=B&page1=56&page2=56

AKP olmasaydı bu son seçimde DTP meclisin yarısına sandalye sokacak güce ulaşacaktı sonna eyalet sonna bölünme... DTP veya DEHAP vb. dışında bir parti tarihinde ilk defa KÜRT ler tarafından bu kadar desteklendi.. Doğuya Akp tarafından yapılan yatırımlar gözardı edilemez bölücülük azıyla dğeilde hizmet azıyla doğu insanımızdan oy ve destek almayı başardılar.. kabul edin yada etmeyin verilen oy sayısı bellidir .. Sebebini adım adım anadoluyu dolaşan habercilerin köylü halk ile yaptıkları röportajlardan izledimde.. Türkiye laik bir cumhuriyet olduğu kadar MÜSLÜMAN bir ülkedir. Sen doğu insanıyla türk milletçiliği yaparak bağdaş kuramassın Akp Kürt milliyetçiliği yaparak oy alanlarada çembe takmıştır.. bu konuda AKP yi destekliyorum. GAP projesinide umarım bir an önce gerçekleştirir.

Geri