Türkçenin gurur tablosu {Türkçe Olimpiyatı} [Video Ve Foto Galeri]

Bu İfadenle Sen Utanmalisin!

ifrit' Alıntı:
gulen cemaatine, cemaatin yurt disinda okullarina laf atanlar, bunlara bakip da utansin!

ama nerde onlarda utanma duygusu...

Yurt dışındaki okullardan bu olimpiyatlara katılan okulların EĞİTİM DİLİ'ni aranızda kaç kişi biliyor merak ettim doğrusu.
İnsan tavlamak bu kadar kolay olmamalı arkadaşlar.
Biraz araştırmayı denemek bu kadar mı zor?
Türk Cumhuriyetlerindeki Fethullah'ın okulları hangi sebeple kapatıldı, bilin bakalım.
Fethullah şu an hangi ülkede ve kaç senedir ikamet etmekte?
Acaba dünyanın dört bir yanına dağılmış neredeyse her ülkede bir temsilciliği bulunan Fethullah okullarının A.B.D. ile bir çıkar ilişkisi olabilir mi?
Yoksa sizlerin de dediği gibi sadece TÜRKİYE ve TÜRKÇE için mi yapılıyor bu hizmet?
Şu ifadeyi belirtmekte fayda görüyorum; Fethullah okullarından mezun olup da cumhuriyet devrimlerine sahip çıkabilen bir babayiğit göremedim daha.
Eğer çıktıysa ve ben tanışamadıysam hepinizin huzurunda şimdiden özür diliyorum.

fenker' Alıntı:
Yurt dışındaki okullardan bu olimpiyatlara katılan okulların EĞİTİM DİLİ'ni aranızda kaç kişi biliyor merak ettim doğrusu.
İnsan tavlamak bu kadar kolay olmamalı arkadaşlar.
Biraz araştırmayı denemek bu kadar mı zor?
Türk Cumhuriyetlerindeki Fethullah'ın okulları hangi sebeple kapatıldı, bilin bakalım.
Fethullah şu an hangi ülkede ve kaç senedir ikamet etmekte?
Acaba dünyanın dört bir yanına dağılmış neredeyse her ülkede bir temsilciliği bulunan Fethullah okullarının A.B.D. ile bir çıkar ilişkisi olabilir mi?
Yoksa sizlerin de dediği gibi sadece TÜRKİYE ve TÜRKÇE için mi yapılıyor bu hizmet?
Şu ifadeyi belirtmekte fayda görüyorum; Fethullah okullarından mezun olup da cumhuriyet devrimlerine sahip çıkabilen bir babayiğit göremedim daha.
Eğer çıktıysa ve ben tanışamadıysam hepinizin huzurunda şimdiden özür diliyorum.

Hangi Türk cumhuriyetinde okullar kapatılmış?
Yoksa Gülen ve okulları karşıtı gazetelerin sonradan o ülke eğitim bakanlıkları ve Türk temsilcilikleri tarafından yalanlanan haberlerini mi diyorsun?
Bildiğim tek türk cumhuriyeti var okulları kapatan o da Özbekistan... Oradaki M.E.B e bağlı Atatürk lisesinin de kapandığını biliyorsundur.
her abd ye gidene onlarla çıkar ilişkisine girdi gözüyle bakarsan paranoyak olur çıkarsın arkadaşım. köşe yazarlarının değil kendi beyninle düşün. Kaç tane okula gittin gördün de hemen abd ile ilişkilendirdin? hangi abd hayranı okuldan Türk kültürünü bu kadar benimsemiş öğrenci çıkmış bu güne kadar?
Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkanlar ise bu okullarda görev yapan öğretmenlerdir asıl.
Cumhuriyete sahip çıkmak televizyon başında Hülya Avşarın bedenini ezberlemek ya da evinden çıkmadan olaylara kılıf bulmaya çalışmak değil, Türkiyenin dünya çapında konumunu güçlendirmektir. Buna katkı yapabilecek, Gülen ve okullarına bu konuda rakip olabilecek bir icraatin varsa buyur, yoksa da güzel iş yapanı takdir etmesini bilelim.

Birçoğunuzdan çok insan tanıyorum bu konuda,
kimse çıkıp bilmem kimin araştırmasını yazmasın bana,
burada Fethullah Güleni eleştiren, hatta hakaret eden bir çok kişi tanıyorum halen Fatih Üniversitesinde okumaktalar..
Bir yasak varmı o kulaklarına taktıkları 4-5 küpe konusunda?
Yada arabaya kız atıp okuldan ayrılırken hop sen necisin diyen varmı?
Devrimlere sahip çıkmak derken duracaksın arkadaşım.
Duracaksın ve bana kimi kimle karşılaştırdığını anlatacaksın.

Bulacaksın bi emsalini, sonra konuşacaksın..
Sakat bir durum olsaydı o kadar nijeryalı, o kadar kenyalı, bi o kadar rus, bi o kadar özbek-azeri-türkmen-tatar , koreli, çinlisi kamboçyalısı gelmezdi bizim okula...
eğitimsiz kandırılmış insanlar deme sakın, nijeryanın savunma bakanı adam oğlunu gönderiyor, birisi bilmemne bakanı, diğeri büyükelçi... hepsinin veledleri var, niye sabancıda değiller? başka okul mu yok? beleşe okuyorlar sanki...

moğolistanlı kızın okuduğu SAKARYA şiirine bittiiim yaa

Geri