Türkçemiz TURKHCElesiyor

kuzay sana katılıyorum bende evet yerine ewet yazıyordum artık yapmayacagım sana tesekkür ederim ayrıca diger arkadaslarada sunu diyebilirim insan bazen küçük ayrıntıları gözden kaçırabilir misyonu olanlar bunları düzeltir bu tip ulusal degerlerimizi düzgün kullanmamızı öngören bir mesaj alttaki üyenin bilmem ne özelligini tahmi et mesajından daha önemlidir iyi paylaşımlar

www.dilimdilim.com

www.anadilim.org

bu iki siteyi incelemenizi isterim

reklam içerikli değildir arkadaşlar ki bi çok yerde rastgelmişsinizdir Türkçe Turkchlesmesin çabası içinde olan bir kaç siteden sadece ikisidir teşekkür ederim konu için arkadaşım

sana katılıyorum kuzay insanlar nedense türkçe karakter yazmamayı onun yerine ş yerine sh,ç yerine ch, k yerine q yazmayı tercih ediyolar bana göre şu an için sadece sanal ortamda ama artık konusma diline de malesef bu tip konuşmalar giriyo ben cevremde özellikle liseye giden cok kişide bu tip konusmaları görüyorum =(

Kimi şirinlik olsun diye, kimi dikkat çeksin diye, kimi psikolojik sorunları var diye, kimileride özentiden böyle yazıyor olabilir, abartmaya hiç gerek yok. Türkçemizin bundan bir zarar göreceğini sanmıyorum. İsteyen istediği gibi yazar, bunun ilerde çok vahim sonuçları olacağını sanmıyorum.

Bir takım şeyler bizi çok korkutuyor artık kendimizden de korkar hale geldik.

Burada bu konulara girmek istemiyorum, siyaset bölümünde çok tartıştık. İyi forumlar

Duyarlılığınız için teşekkürler

Türkçe THÜRKCHELEŞMESİN .!

SeLam Arkadaşlar..

Bir Çok Yerde Kullanılan (sanal Olarak Çoğunluklu) Türkçe Kelimeleri Günümüz Gençliği Thürkçeleştirerek Kendilerine Tarz Yaptıklarını Zannediyorlar.

İşte Çok Basit Bir diaLoG .!
9619001.jpg

Yorum Sizlerin

Saygılar...:saskin

:D:D umarm msgm anlaşmştrr :D sayglar

cums dostum ellerine sağlık sonuna kadar destek veririm sana güzel Türkçemizi bozmayalım!

evt bende sevmiyorum bu kelimeleri cok yavsak oluyo milet ama yinede klavyede yazdıgımız icin bazı seyleri kısaltmak hos karsılanmalı

İki Sevgilinin Özel Ve Bize Göre Gereksiz Yazışmasını Deşifre Etmek Etik Değil

Konunun Yeri Burası Mı O da Muallak.

bu konuda tam destek veriyorum :)
buna artık bir son verilmeli
konuyu her telden bölümüne taşıdım :goz:

eywallah teşekkürler...

ne konu açyorumm beaa :D:D:D

Türkiyede yaşayıp Güzel Tükçemizi Konuşamıyoruz Güzelim Dinimiz Yaşıyamıyoruz Yıllardır Bir Avrupa sevdası gözlerimizi kör etmiş işte bizler bu avrupa sevdasından vazgeçmediğimiz sürecede daha çok şeylerimiz kaybederiz

Geri