Türkçe Müzik Bölüme Modluk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Daha öncede demiştim ama kapıdan geri döndüydüm nese şimdi sanırım hak ediyorum yada ben hakettiğimi düşünüorm diğer mod arkadaşlarada eminim yeterli derecede yardımım olacaktır....

Hackhell ailesine arz ederim:D:D:D

nedir bu makam sevdası, bence yetersizsizsin, daha çok pişmen lazım..

Teşekkür Sayısı: 24

--------------------------------------------------------------------------------
28 mesajına 61 kere teşekkür edildi
Toplam zaman: 2 Gün 3 Saat 4 Dakika 18 Saniye

Bilmem kendi kanaatim daha çok erken olduğudur

eyw senin düşüncen bu arada amaç makam deil kafama estiler ondan

benim desteğin yok yterli paylaşım yapmadığını düşünerek erken diye düşünüyorum

bu arada sabit güncellenen kısma bakarsanız sürekli güncellendiğini görürsün eğer topic açmadığım için böyle düşünüorsanız

illuminati' Alıntı:
bu arada sabit güncellenen kısma bakarsanız sürekli güncellendiğini görürsün eğer topic açmadığım için böyle düşünüorsanız
Bence Olabilirsin Ama HErşeyde modluk deqiL ..

bencede daha benimgibi seninde zamanın var!:D:D:D:D

daha zaman gerekli arkadaşım...site içinde geçirdiğin zamanın artması gerek...senin teşekkür sayınla birlikte senin de teşekkür etme sayın artmalı diğer arkadaşların da konularını takip etmen gerek diye düşünüyorum...başarılar;)

eğer gercekten hak ediyorsan arkandayım sonuna kadar :)

istek biraz erken olmuş :)
iyi forumlar ...

khan dediğin benim tşk etme meselesi benimde daha önce aklıma geldi utandım kendimden bu yüzden ve daha duyarlı olmaya çalışıorm şu iki gündür nese...çoğunuz erken diorsunuz haklıda olabilirsiniz ama ben hem size katılıorm hem katılmıorm
katılmamın sebebi sürem az(öğrenciyiz abi ya yazılılar başladı yazılılar bitsin dönüşüm muthiş olacak:))
katılmamamın sebebi işin açıkcası yok demiim ama boşverin bende kalsın

Sen iyisin arkadasım sen devam et....

arkadaşlar yorumlar kesildide bi ne var ne yok diim dedim:D

arkadaşlar flood yaparak isteğimi geri çekiorm şuan için erken sanırım ve geröekten ihtiyaç olduğunda yöneticilerin bizi alacağını ve hak ettiğimiz yere getireceğine inanıorm bundan sora modluk isteğinde bunlunmaya niyetim yok ne zamn hazır görülürsek görev verilirse biz hazırız saygılar ii forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri