Türkçe Gran Turismo 5 Türkiye'de!

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Türkçe destekli ünlü Gran Turismo serisinin 5. oyunu satışa çıktı.​

Daha önce Türkiye'de 1 Aralık tarihinde satışa sunulacağı açıklanan Gran Turismo'nun beşinci oyununun satış tarihi ilginin yoğunluğu nedeniyle öne çekildi. Yaklaşık beş yıldır büyük bir heyecanla beklenen Gran Tourismo 5, Avrupa ile eş zamanlı olarak Türkiye'de de satışa sunuldu. Gran Turismo 5'i şu anda teknoloji marketlerden satın alabiliyorsunuz.

Sony Eurasia tarafından 115 TL peşin, 129 TL taksitli fiyatla sunulacak olan oyunda 1.000'den fazla araç ve sınırsız pist alternatifi olacak. Oyunun, Türk yarışseverleri cezbedecek iki önemli özelliği daha bulunuyor. Birincisi, oyunun 3 boyutlu görüntüyü de destekleyecek olması. İkincisi ise oyunun Türkçe olarak oynanabilmesi.​

CNET​

Bir kaç oyuna Türkçe dil desteği koyulmaya başlandı bu olumlu bir gelişme umarım bundan sonrada bütün oyunlara Türkçe dil desteği koyulur bu zamana kadar Türkçeyi hep görmemezlikten gelen oyun üreticileri bunu düzeltir umarım haber için teşekkürler

Bir kaç oyuna Türkçe dil desteği koyulmaya başlandı bu olumlu bir gelişme umarım bundan sonrada bütün oyunlara Türkçe dil desteği koyulur bu zamana kadar Türkçeyi hep görmemezlikten gelen oyun üreticileri bunu düzeltir umarım haber için teşekkürler

katılıyorum sana bide amerikan yetkilileri ne kadar oyun sevdiğimizi görse onlarda türkçeleştirse süper olur.

En sonunda çıktı şu oyun ya ne diyem artık ps3 lerin duaları kabul olmuştur Sony cephesinin aldığı bu kararı büyük destek veriyorum her ne kadar daima pc oyuncuğu olsada benim için PS3 le sony nin ülkemde yasal olarak satılması PSN Türkiyenin aktif hale geçip dünya üzerindeki tüm ps cilerle kapışmamıza olanak sağlaması Ps store üzerinden birçok oyuna ve eklentiye daha az zaman ve daha az para vererek kavuşmamıza olanak sağladıkları için Birde ülkemin şu çakal maliye bakanlığı bu hobinin yani oyun severliğin lüks olarak görülmemesini istiyorum illa her oyunada 100 lira vermek zorundamıyız!!!

altyazıları türkçelestirmeye basladılar umarım kısa zaman sonra da sesler türkçeleştirilmeye baslanır ozaman daha bi güzel olur :D

5 seneye kadar tüm oyunlarda türkçe dil desteği olur he

Geri