Ben bir Türk vatandaşı olarak elimden geldiğince Türkçemizi güzel kullanmaya gayret ederim.(Sadece forumda değil,gerçek hayatta da).
ii (iyi),öpüyom(öpüyorum) v.s. aklıma şu an gelmeyen bir çok benzer yeni türemiş kelimeleri neden kullanmak gereği duyuyorsunuz anlamıyorum.En azından ilerde bu bölüme mod adayı olmayı düşünen sizin çok daha dikkatli davranmanız gerekirdi.
Sizin Türkçe-Edebiyat Bölümü açılması için yapmış olduğunuz anketi görünce inanın içimden dedim ki "Bu arkadaş sanırım bu bölüme ilerde mod olmak isteyecek." Nitekim dediğim gibi oldu.
Türkçe veya edebiyat konusundaki bilginizi tartışmıyorum ve saygı duyuyorum (eğitimin alıyormuşsunuz).Ancak madem güzel Türkçemizi doğru şekilde kullanabilme yetisine sahipsiniz,gerek diğer arkadaşlara örnek olma babında gerekse ilerde A.mod adayı olmayı düşündüğünüz bir bölüm için referans teşkil etmesi babında çok daha dikkatli olmalıydınız diye düşünüyorum.
Kısacası şöyle anlatayım;yukarda söylemek istediğimi sanırım anlatamadım(edebiyatım matematiğimin onda biri kadardır).
Düşünün ki; xxxx adlı şahıs "Sigaranın Zararları" bölümüne mod adayı olmak istiyor.Ben o şahsın yaptığı paylaşımlarından ziyade;
1- Yönetici olma vasıflarına sahip olup olmadığına,
2- Gerçekten bu konuda bilgisi olup olmadığına bakarım.
Bu kişinin bilgisi bence upload olarak yaptığı program paylaşımları ile anlaşılmaz.Keza resim ekleme ve alıntı yazılar bile bence yeterli referans değildir.Önemli olan kişinin kendi yorumları ve konu hakkındaki bilgisidir.Mesajları bana referans olur.
Yönetici olma vasıflarını anlatmayayım açmış olduğunuz ve anladığım kadarı ile hevesli olduğunuz konuyu dağıtmak istemem.
Bu söylediklerim de size mantıksız gelebilir.Gelsin sorun değil benim için.
Güzel kardeşim umarım A.mod olursun.Ben sadece naçizane görüşümü belirttim.Şahsına karşı en ufak bir lafım yok.Keşke mesajlarınızdaki kullandığınız kelimeler ve imla kuralları hususunda biraz daha dikkatli olsaydınız benden (+) artı alsaydınız.