Türkçe-Edebiyat Bölümüne A.Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;2642765' Alıntı:
Laflarına dikkat et. Burası senin cirit attığın çocuk bahçelerine benzemez.

Ayrıca, Türkçe'den ne kadar anladığın belli oluyor.

Çünkü görüyorum da bayağı "kasıntıymışsın" gibi....

Anlamlarını bilmediğin ya da yanlış bildiğin kelimeleri kullanıp da öğretmen tavırlarına girme burda.

Burası benim cirit attığım çocuk bahçesine benzemez ama senin gibi artistlerin herşeyi söyleyebileceği bir çocuk bahçesi sanırım.
Bana bak....asıl laflarına sen dikkat et.Gel burada birine sataş ondan sonra da utanmadan bir de fırçalamaya çalış.
Ben kimseye öğretmenlik te yapmaya çalışmıyorum ve Türkçe'den az anladığımı yukarlarda belirttim (matematiğimin 1/10'u kadar) .Ancak sen benden Türkçeyi daha iyi anladığını iddaa ediyorsan vay senin haline.....

Bak koçum burada önüne gelene canının istediği gibi laflar yazamazsın.Forumda benden eski olman bana karşı bir üstünlük getirmez sana.Beyin varya beyin (sanırım bilirsin beyni) ha işte o beyin birilerine üstünlük getirir.2 düşün 1 konuş.Laf olsun diye konuşma.

Neden Olmasın +1

desteklıyorum +1923

beyler tartısacaksanız bırbırınızın msn adresını alın ordan tartısın...
adamın basvurusunu baltalamayın...

Daha sakin arkada$Lar.. konu içerisinde polemik yaratıcak mesajLAr atmayın.. Kim oLursa oLsun.. mesajLarınız siLindi..

Fikrimi değiştirdim + hayırlısı olsun inşallah

+1907 hayırlısı olsun

Vay uyanık adaylık ne zaman koydun be :)
Gerçi 10 gündür içerdeydim haberim olmadı ((:)

+0624 Kardeşim (;

Öğretmen Adayısın branşın ve payLaşımLarın gösteriyor
düzgün de bir adamsın yönetimde buLunabiLecek kaLitedesin
+571 kardeşim hayırLısı oLsun..

helal olsun kardeşim güzel çalışmalar yapmışsın bir çok şey aldım ordan ++++1905

+1907,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ders ödev tez bölümü içerisinde çok fazla branşı kapsadığı için uğraşılması ve tek bir yöneticinin her branş hakkında bilgi sahibi olamamasından, talep edilen yardımlarda zaman zaman bilgisi harici konularda yardım talep eden kullanıcıyı sağlıklı yardımda bulunamamasından dolayı, Yöneticiliğini genel olarak Ders Ödev Tez bölümüne ekledim ..::GİZLİ ÖZNE::..

Yinede kendi branşın olan bölümde ağırlığını devam ettirmeni bölümün diğer yöneticisi olan Texas ile dialog halinde olup diğer branslardada bilgin ve vaktin dahilinde Texas arkadasımızın yükünü bir nebze hafifletmeni umut ediyorum.

Aramıza hoşgeldin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri