Türkçe-Edebiyat Bölümüne A.Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
Ders & Ödev & Tez Bölümünün alt forumu olan Türkçe-Edebiyat Bölümüne A.Moderatör adayıyım

Hackhell üyelerinin edebiyat konusunda başka sitelere ihtiyaç duymaması için bazı çalışmalarım var.Bu nedenle biraz daha yetki istiyorum.

Bkz.
..::Hackhell Edebiyat Defteri::..

Ayrıca bölümde birçok gereksiz mesaj var.Texas arkadaşımız tüm ödev bölümünün moderatörü olduğu için pek ilgilenemiyor.

Bir Türkçe öğretmeni adayı olarak o bölüme sahip çıkmak ve ihtiyacı olanlara yardımcı olmak istiyorum.

Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim...

19 konun varmış istediğin bölümde

biliyorum konu açmak herşeyi göstermez ama

dark_angel in da söylediği gibi bişi vermeden alamazsın..

biliyorum orda çok aktifsin ama biraz daha süre geçsin diorum ben

[-1]

bence çok uygunsun.senden daha ii kim yapabilirki,türkçe öğretmen adayısın.hem buraya giren öğrencilere faydan olur hemde kendini geliştirirsin.bu arada gercekten ii bir üyesin.inş olursun+

Cok saygılı birisin...

O bolume 1 seyler verebılırsın...

Desteklıyorum +1 :goz:

açıkçası o ßölüme 1 keremi ne girdimdi pek aLakam yok anlıyacağınız...

oyuma geLince şimdilik ßenden [ - 1903 ] hayırlısı oLsun...ancak inşallah olursun..

sonuna kadar +1
Hayırlı olsun kardeşim

Bence Türkçe Edebiyat başlığı ders ödev tez bölümünün içinde yer aldığı için oraya ayrıca bi mod gerekmez die düşünüyorum..

öğretmen adayı olucam diosun.. gerçekten sağlam bilgilere sahip olduğunuda düşünüyorum..

yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...

ama sanırım

- ( eksi )

yön daha ağır basıyor..

Bol Şans...

+1 HayırLısı oLsun..

BöLümü açtırtmak için çaßa sarfettin teßrikLer...ßöLümde payLa$ımLarın var ve Türkçe öğretmeni adayısın...Gerçekten çabaLarın ve gayretLerinin HackHeLL için oLduğu gözden kaçmıyor.
Ben + Diyorum HayırLısı oLsun...=)

O bolume daha once gırmedım fakat 19 Konun ve 22 Mesajın var zate 10 sayfalık bir bölüm 1 tane mod orayı yeteri kadar idare edebilir..ilerleyen zamanlarda inş. ama şimdilik benim oyum -1923

degerlı kardeşim o bölüme hiç girmeye fırsatım olmadı :) ama senın konularını baska bolummlerde cok gordum ve sırf konu olsun dıye acılmıs konular degıl bilinçlice hazırlanmış konular ; benden sana kabul edersen +1905.... yorumlarında cok iç acıcı... :)

walla ben de seni pek tanımıyorum ama o bölümü açtırmak için verdiğin gayretin ben de farkındayım
eğer ki o bölüme mod ihtiyacı duyuluyorsa benden sana tam destek
+++

Sen yaparsın usta.
Ok.....

SaygıLı ve oLgun birisin..
GüzeL payLaşımLar yapıyorsun..
[+] HayırLısı olsun :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri