Türkçe İFdate Arkadaşlık Scripti Kullanılabilir Portatif =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel soru phpfox gıbı forum entegre edıle bılıyormu nasıl yapılıyor bılen var arkadaslar

avseq01 forum entegresi hakkında yardımcı olabilirmisin.

bi de su foto boyutunu oto ayarlama olayını nasıl ayarlarız avseq

ben birazdan yayınlayacam bazı bilgiler şimdi memlkete döndüğüm için dökümalarım dağıldı toplu değil... elimden geldiğince ekleyeceğiniz kodları anlatacağım size....

mecnun oldum walla bekleye bekleye ama sabır sabır bı taraftan bende admın panel cevırısı yapayım bos durmayak sonra template edit ooo super olacak gıbı

:) yaw kusura bakmayın anlatıyom şimdi siz domain.com/forum adı altında phpbb yi kurun ve verdiğim dosyalarla sizdekileri değiştirin....

http://rapidshare.com/files/14338394/phpbb_ekleme_by_avseq.rar.html

tekrardan kusura bakmayın memleket havası işte daldırdık gittik:) eğer bi terslik oluşuyorsa hemen yazın düzeltelim...

neshat admini de sen paylaşırsın artık... :)

yalnız phpbb üzerinden kayıt olayını disable etmeniz gerekecek phpbbhacks.com da böyle bir eklenti vardı hiç bişey yapamıyorsanız onu da burdan paylaşacam....

phpbb deregistration mod..

phpbb forumda üyeliği nasıl kapatacağınızı anlatıyorum..

Aşağıdaki sql sorgusunu yapın;

Kod:
INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('registration_status', '0');
INSERT INTO `phpbb_config` VALUES ('registration_closed', '');

admin/admin_board.php dosyasında aşağıdaki kodları bulun;

Kod:
$disable_board_yes = ( $new['board_disable'] ) ? "checked=\"checked\"" : "";
$disable_board_no = ( !$new['board_disable'] ) ? "checked=\"checked\"" : "";

Altına aşağıdaki kodları ekleyin;

Kod:
// hackhell phpbb deregistration start
$registration_status_yes = ( $new['registration_status'] ) ? "checked=\"checked\"" : "";
$registration_status_no = ( !$new['registration_status'] ) ? "checked=\"checked\"" : ""; 
// hackhell phpbb deregistration closed by prowl

Aşağıdaki kodları bulun;

Kod:
$new['sitename'] = str_replace('"', '"', strip_tags($new['sitename']));

Kod:
$new['registration_closed'] = str_replace('"', '"', $new['registration_closed']);

Aşağıdaki kodları bulun;

Kod:
  "L_DISABLE_BOARD_EXPLAIN" => $lang['Board_disable_explain'],

Kod:
  "L_REGISTRATION_STATUS" => $lang['registration_status'],
  "L_REGISTRATION_STATUS_EXPLAIN" => $lang['registration_status_explain'], 
  "L_REGISTRATION_CLOSED" => $lang['registration_closed'],
  "L_REGISTRATION_CLOSED_EXPLAIN" => $lang['registration_closed_explain'],

Aşağıdaki kodları bulun;

Kod:
  "S_DISABLE_BOARD_NO" => $disable_board_no,

Kod:
  "S_REGISTRATION_STATUS_YES" => $registration_status_yes,
  "S_REGISTRATION_STATUS_NO" => $registration_status_no,
  "REGISTRATION_CLOSED" => $new['registration_closed'], 

includes/usercp_register.php dosyasını açın aşağıdaki yazıyı bulun;

Kod:
// ---------------------------------------
// Load agreement template since user has not yet
// agreed to registration conditions/coppa
//

Kod:
if( $board_config['registration_status'] && !$userdata['session_logged_in'] )
{
  if( $board_config['registration_closed'] == '' )
  {
    message_die(GENERAL_MESSAGE, 'registration_status', 'Information');
  }
  else
  {
    message_die(GENERAL_MESSAGE, $board_config['registration_closed'], 'Information'); 
  }  
}

language/lang_english/lang_admin.php dosyasını açın aşağıdaki bitiş tagını bulun;

Kod:
?>

Aşağıdaki kodların üzerine ekleyin;

Kod:
$lang['registration_status'] = 'Disable registrations';
$lang['registration_status_explain'] = 'This will disable all new registrations to your board.';
$lang['registration_closed'] = 'Reason of closed registrations';
$lang['registration_closed_explain'] = 'Text that explain why are the registrations closed, that would appear if a user try to register. Leave blank to show default explanation text.';

language/lang_english/lang_main.php dosyasını açın ve aşağıdaki tagı bulun;

Kod:
$lang['Board_disable'] = '

Altına aşağıdaki tagı ekleyin;

Kod:
$lang['registration_status'] = 'Sorry, but registrations on this board are currently closed. Please try again later.';

templates/subSilver/admin/board_config_body.tpl dosyasını açın ve aşağıdaki kodları bulun;

Kod:
  <tr>
    <td class="row1">{L_DISABLE_BOARD}<br /><span class="gensmall">{L_DISABLE_BOARD_EXPLAIN}</span></td>
    <td class="row2"><input type="radio" name="board_disable" value="1" {S_DISABLE_BOARD_YES} /> {L_YES}  <input type="radio" name="board_disable" value="0" {S_DISABLE_BOARD_NO} /> {L_NO}</td>
  </tr>

Kod:
  <tr>
    <td class="row1">{L_REGISTRATION_STATUS}<br /><span class="gensmall">{L_REGISTRATION_STATUS_EXPLAIN}</span></td>
    <td class="row2"><input type="radio" name="registration_status" value="1" {S_REGISTRATION_STATUS_YES} /> {L_YES}  <input type="radio" name="registration_status" value="0" {S_REGISTRATION_STATUS_NO} /> {L_NO}</td>
  </tr>
  <tr>
    <td class="row1">{L_REGISTRATION_CLOSED}<br /><span class="gensmall">{L_REGISTRATION_CLOSED_EXPLAIN}</span></td>
    <td class="row2"><input class="post" type="text" size="40" maxlength="255" name="registration_closed" value="{REGISTRATION_CLOSED}" /></td>
  </tr>

Dil ve tema değişiklikleri opsiyoneldir. Türkçe kullandığımız için ona göre yapınız..

ifdate linki ölmüş

Prowl arkadasim merhaba ifdate linki olmus yeni uye oldumda ifdatei indirdim ama turkce dil dosyası yok gonderirsen veya linki tekrar atarsan sevinirim saygılar.

Arkadaşlar lütfen

bana bi yardım edin ya arıyorum bi türlü bulamadım arkadaşlar....

yeni üye oldugum için özelden msg yazamiyorum prowl kardeşim... eger bi msnini falan yazarsan sevinirim ne olur. bana bi yardım bulamadım gitti ya ..

eski versionların tr dil dosyaları uygun olurmu dostum?

avseq01 abi sen bazı değişiklikler felan yapmıştın hani resim olayı video olayı felan sen hepsini paket yapsan ize sunsan çok makbule geçerdi yaww:D

enginsar' Alıntı:
avseq01 abi sen bazı değişiklikler felan yapmıştın hani resim olayı video olayı felan sen hepsini paket yapsan ize sunsan çok makbule geçerdi yaww:D

Bu kadar hazirci olma arkadaşım henüz bitmedi diyor verse bile yapabilmen zor henüz hepsi hazır değil. Yaratıcı olmaktan ziyade paylaşım etiklerini öğrenelim en azından.

arkadaşım banada bi cevap lütfen

ProwL' Alıntı:
Bu kadar hazirci olma arkadaşım henüz bitmedi diyor verse bile yapabilmen zor henüz hepsi hazır değil. Yaratıcı olmaktan ziyade paylaşım etiklerini öğrenelim en azından.

Hala bulamadım ben bu azdg nin admin açıgı veya ifdate'in sendeki tr dil dosyalı versionunu ikisinden birini anlatırmısın bana nasıl yaparım yani kurlum deil sadece dosyayı alayım... ifdate olursa daha iyi olur veya azdg admin hatası.:vur

HeyTurk' Alıntı:
Hala bulamadım ben bu azdg nin admin açıgı veya ifdate'in sendeki tr dil dosyalı versionunu ikisinden birini anlatırmısın bana nasıl yaparım yani kurlum deil sadece dosyayı alayım... ifdate olursa daha iyi olur veya azdg admin hatası.:vur

http://rapidshare.com/files/14432623/ifdate_english.rar.html
arkadasım bu kullanıcı ara yuzunun dıl dosyası. sıteyı paralı yapacaksan yukseltmelı uyelık bolumu tr degıl. lang klasörune at bıttı.

avseq arkadasım benım olay cok karıstı ama bı kac gun ıcınde paylasırm 100/100 tr olacak ondan cok kastım bı de QuizShock entegre edıyom bı ona bı buna dalıyom bı taraftan tema olayına gırdm epey karıstı ama ılk okarak admın panelı bıtırecem herkeze kolay gelsın

bu arada avseq logın olamıyorm entegre ettıkten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri