Türkçe İFdate Arkadaşlık Scripti Kullanılabilir Portatif =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varsa yardım gerekn bı konu bende yardımcı olurum vakıt buldukca ve elımden gelen bırseyse .. özelden mı msn den mı devam edıyorsunuz _?

arkadaşlar bunun forumunun user pass ı lazım. v2.1 yakında çıkıcakmış onu sömürmemiz lazım. birde ben sanırım editlerken yanlış bişyler yaptım profili izleyenler bölümü çalışmıyo millet profile bakıyor ama kim bakıyor belirsiz..

arkadaslar tr dıl dosyasını attım ama tr karkterlerde hata oluyor nasıl duzeltırım?

arkadaşlar inanın çok güzel şeyler oluşuyor belki de sizden daha çok merakla bekliyorum yapacaklarımı:) bu nasıl bi lafsa... şimdi parça parça vermeye kalksam bişeye vurmuyor.bu yüzden biraz daha bekleyeceksiniz ama bugün hem youtubeyi hem de resimlerle ilgili bir çalışma yaptım. örneğin artık sitenize ne kadar büyük çözünürlükte resim eklenirse eklensin otomatik olarak genişlik 500 pixel e düşüyor ve buna bağlı olarak boyu da fixleniyor. ayrıca images klasörüne atacağınız küçük bir logo her resmin sağ alt köşesine ekleniyor... yani resimlerin hepsinde küçük ve hoş bir reklamınız oluyor ve şuanda %100 performansta çalışıyor. ayrıca her sayfada resimler boyut bakımından biçimsiz görünüyordu. ya yukarı doğru şişyor yada üstten basık görünüyordu yani kısacası resimlerin en boy oranı tutturulamamıştı. artık o da otomatik olarak gd sayesinde fixlendi....

elıne sağlık sımdıden sabırsızlıkla beklıyoruz

avseq01' Alıntı:
arkadaşlar inanın çok güzel şeyler oluşuyor belki de sizden daha çok merakla bekliyorum yapacaklarımı bu nasıl bi lafsa... şimdi parça parça vermeye kalksam bişeye vurmuyor.bu yüzden biraz daha bekleyeceksiniz ama bugün hem youtubeyi hem de resimlerle ilgili bir çalışma yaptım. örneğin artık sitenize ne kadar büyük çözünürlükte resim eklenirse eklensin otomatik olarak genişlik 500 pixel e düşüyor ve buna bağlı olarak boyu da fixleniyor. ayrıca images klasörüne atacağınız küçük bir logo her resmin sağ alt köşesine ekleniyor... yani resimlerin hepsinde küçük ve hoş bir reklamınız oluyor ve şuanda %100 performansta çalışıyor. ayrıca her sayfada resimler boyut bakımından biçimsiz görünüyordu. ya yukarı doğru şişyor yada üstten basık görünüyordu yani kısacası resimlerin en boy oranı tutturulamamıştı. artık o da otomatik olarak gd sayesinde fixlendi....

sistemi satanlar yakında senden satın alacaklar desene sana kolaylıklar dılerım :durdurun

Hocam Bunu Kurduk Ama Cok Karmaşık çok Edit istiyor bu şuna Benziyor 2000 Model X5 2007 Yapmaya. Hiç bilmeyen biride Bunu Editleyemez. Ama Paylaşım Güzel Emeğe sağlık.. Ben Editliyeceğim Ful Edit Yaptığımda Paylaşıcağım Tşkler.... İyi Çalışmalar saygılarımla..

abi aynen dediğin gibi BMW motoru var zati biz kaportayı düzeltiyoz:)

ahaha script değil zaten araba olmuş bu :) kolay gelsn...

arkadaşım türkçe dil karakterlerini themes klasöründe headerla ilgili bir php var girişini 8859-1 den 8859-9 olarak değiştirirsen düzeliyor... kolay gelsin...

allah razı olsun sana da koay gelsın bu arada

çalışmalar hız kazandı sınavlar bitince. video olayını tamamiyle halletmiş bulunmaktayım. şimdi dil dosyası haricindeki türkçeleştirmeleri yapıyorum. tek sorun var o da bazen kendi kendine logout oluyor. onu çözmeye çalışıyorum giderilmeyecek bir hata değil. forum entegresinden kaynaklanıyor. bide banner service eklemem gerekiyor artık herhalde... bide bunun içindeki editörü beğenmedim çok sade fckeditor türü birşeyler eklemeyi düşünüyorum....

kurdum üye oldum deneme amacli ama baskasinin profillerine bakamiyorum sayfa bulunamadi diyor.. baska bi sorun da cikmadi yardime derseniz sevinirim.

kendim hallettim bende cok iyi calisiyor. tesekkur ederim.

bende sadece baskasının degıl kendı profılıme bıle bakamıyor admın panel türkçelestırme yaptıktan sonra ona bakacam

arkadaşlar .htdocs dökümanını düzenlenemeniz gerekiyor orda htdocs.txt diye bir dosya var inceleyin yapamazsanız burdan paylaşırım dosyayı

tamam kendim buldum zaten bunu okuyun dosyasinda anlatiyor orayi görmemisim.. bende cok sorunsuz calisiyor cok begendim...........

paylasim icin cok tesekkürler.

yeni theme bulabilirmiyiz buna ?

theme bulamıyoruz ama yapmaya başlarsan yardımcı olabilirim sana burda bitane örnek yayınlayacam gerekli olan 5-6 resim dosyasını değiştirince kendinize uygun temalar yapabilirsiniz. ben bitane yaptım siz çok daha iyilerini çıkartırsınız elbet sadece örnek vereceğim... hepinize kolay gelsin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri