Türkçe’nin sırtından geçinenler...

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Hani öyle zamanlar vardır insan hayatının içinde unutamaz,unutturmak istemez.Bayrağın göndere çekildeğinde,göğsünde duyduğun gurur ve kıvanç gözlerindeki nemi pompalarcasına yaşa dönüştürür.

Ama birde öyle zamanlar vardır ki;

hiç yaşanmasını istemez insan....Tıpkı....

Yıllar yılı İslam’ın sırtından geçinenler, o yüce ve son dini bir ekmek kapısı, bir yayılma aracı olarak kullananlar son yıllarda da güzel Türkçemizi istismar etmeye başladılar.
Nice on yıllardan beri yüce islam, onların dilinde, onların hayatlarında zekat toplama aracı, fitre toplama aracı, kurban derisi toplama vasıtası, barınma ücretini fazla fazla bizzat kendisinden aldıkları öğrenci başına burs toplama aracı...
Sayılar çoğalıp milyonlara ulaşınca bu kez iktidara aday partilerle, iktidar partileri ile pazarlıklara oturma aracı...
Her fırsatta da şeytandan ve siyasetten Allah’a sığındıklarını tekrarlayıp dururlar.
Halbuki her dönemde gırtlaklarına kadar siyasetin içindedirler.
Gayeleri ne ise, henüz net olarak açıklamış değiller, gayeye ulaşıncaya kadar her yolu mubah gören bu çevreler, maddi olarak belli bir seviyeye ulaşınca ve dünyanın jandarması durumundaki devletlere yaslanınca gizli-açık hükumetleri tehdit etmekten de çekinmemektedirler.
Belli makamlara eriştikten, belli köşe başlarını tuttuktan sonra sergiledikleri tutum ve davranışlarına bakarak, açık açık İslami hükümleri çiğnemelerini seyrederek bu gün daha rahat diyebiliyoruz ki, bu adamlar yıllar yılı İslam’ın sırtından geçinmişler.
İslam’da fitne, insan katlinden daha şedit bir günah olarak telekki edilmişken bunlar fitneyi meslek edindiler.
Fesat, yer yüzünde bozgunculuk, insanların mahrem hayatlarını araştırmak, ifşa etmek büyük günahlardan sayılmışken bunlar fesat şebekesi olarak çalışmayı “hizmetten” saydılar.
İslam’ı bunlarla tanıyanlar, bunlar vasıtası ile tanıyanlar gün geçtikçe bunların yüzünden yüce İslam’dan nefret etmeye başladılar.
Yıllarca islam’ın sırtından geçinmiş olmaları yetmezmiş gibi şimdi de güzel Türkçemizin sırtından vurgunlar vurmayı sürdürüyorlar.
Devleti temsil eden koca koca adamların da bu tiyatroya alet olmaları coğrafyamız açısından büyük bir talihsizliktir.

AZİZ KARACA

Yıllar önce ajanlık okulları olduğunu amerikaya kalifiye uşaklar yetiştirildiğini Şehit Necip Hablemitoğlu kitabında yazmıştı.

Türkçe şovları yapıyorlar bizde aaaa ne güzel yavv diyorduk helal olsun adamlara diyorduk meğer Türkçe şovlarının ardında Türk düşmanlığı varmış meğer hain yetiştiriyorlarmış meğer amerikan uşağı yetiştiriyorlarmış, meğer bu uşaklar devlet kadrolarına sızdırılıyormuş amerikan istihbaratına çalışıyorlarmış. Ordumuzun devletimizin sırrı gizlisi saklısı mahremi her şeyi amerikanın avucunda, istedikleri gibi ülkemizi yönlendirebiliyorlar.

haaa birde şunu belirtelim sadece Türkçe şovları yapmıyorlar, İslam şovlarıda yapıyorlar kutlu doğum adında uyduruk bir haftada din iman şovları yapılıyor, bu daha tehlikeliiii....

Bu ülke için bu bu ülkenin kültürü için ve Türkçe için nokta kadar bir hizmeti olmadığı halde suratlarına taktıkları milliyetcilik maskesi ile ortalıkta fink atıp birde yapılanlara kara çalmaya çalışan sahtekarlar; boşuna çırpınmayın bu millet kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyor.

Sizin haritada adını ve yerini dahi bilmediğiniz ülkelerinde olduğu toplam 150 ülkede Türkçemizi öğretip ve kültürümüzü tanıtan bu insanların yanında sahtekarların bit kadar değer yoktur. Bunu bir çok ilde yapılan Türkçe olimpiyatlarına bu milletin gösterdiği teveccüh söylüyor

Bazı insanlar böyledir biyerlerini kaldırıp hiçbişey yapmazlar sonrada bol bol kabahat bulup karalarlar bir kerede siz birşeyler yapında görelim bu insanların yaptıkları her babayiğidin harcı değil bunu bilesiniz boş boş konuşmayın... ben bu cemaati bazı insanlarından dolayı sevmiyorum ama bu yaptıklarını izlediğimde duygulanıyorum ALLAH hepsinden razı olsun.

Milliyetciliğin sırtından geçinen palavracılar Türkçeyi sırtında taşıyanlar yiğitlere çamur atma telaşına düşmüş yahu güler misin ağlarmısın bu zavallılara

Bu ülke için bu bu ülkenin kültürü için ve Türkçe için nokta kadar bir hizmeti olmadığı halde suratlarına taktıkları milliyetcilik maskesi ile ortalıkta fink atıp birde yapılanlara kara çalmaya çalışan sahtekarlar; boşuna çırpınmayın bu millet kimin ne mal olduğunu çok iyi biliyor.

Sizin haritada adını ve yerini dahi bilmediğiniz ülkelerinde olduğu toplam 150 ülkede Türkçemizi öğretip ve kültürümüzü tanıtan bu insanların yanında sahtekarların bit kadar değer yoktur. Bunu bir çok ilde yapılan Türkçe olimpiyatlarına bu milletin gösterdiği teveccüh söylüyor

ne kadar milliyetçi varsa maske taktığını ortada fink atıp sahtekarlık yapıp çamur attığını ve milletinde milliyetçilerin ne mal olduğunu bildiğini söylüyorsun.

olimpiyatlara karşı olup eleştiren milliyetçiler maske takmış sahtekarlar değildir, mal değildir, genelleme yapmadan konuşsaydın senin bu yorumunu milliyetçiliği istismar edenlere yönelik yaptığını sanırdım ancak bastıra bastıra olimpiyatlara karşı olanları maske takan milliyetçiden sayıp sahtekar mal yerine koyup hakaret ediyorsun. bende olimpiyatlara karşıyım hemde adi ermeni ve şerefsiz köpek kürtlerinin düzenlediği adı rumca olimpiyat olan namussuz müslümanların desteklediği organizasyona bende karşıyım.Dediğin gibi millet biliyor kimin mal olduğunu, millet biliyor adi ermeni kürt köpeklerini.

Turkce olimpiyatlari fazlasiyla islama mugayir islerin yapildigi mecralardan birisi. Destekleyeni de desteklemeyeni de bana kuran ve sunnetten tek bir kaynak getiremez yapilanin mubah olduguna dair. Aksini iddia eden deliller ise zibille onune yigilabilir savunmaya calisanlarin (kizlari dans ettirme, bir kavmin dilini yaymak icin islami kullanmak, muzik aletleri kullanmak, kiza sarki soyletmek vb.). Toplanan paralar islami yaymak icin kullanilmaliyken, turkceyi yaymak ustelik bunu kapitalist sirketler zinciri kurarak ve islam adi altinda yapmak icin kullanmanin hesabi sorulur mahkeme-i kubrada. Kisi zamanini hangi islere harcadigindan da hesaba cekilecegi icin, adaletsizlikleri gore gore bir toplulugu desteklemeye devam ettigi icin de acisi cikar bunun. Is abiye, ablaya guzel gorunmek icin degil de yalniz Allah`a guzel gorunmek icin yapilmadikca bunu yapanlara kuranin ne dedigi ne ile sucladiginin bir acilip okunmasinda fayda var diye dusunuyorum.

Hz Suleyman`a bile kalmayan dunya sadece kapital dusunen kapitalistlere mi kalacak?

Turkce olimpiyatlari fazlasiyla islama mugayir islerin yapildigi mecralardan birisi. Destekleyeni de desteklemeyeni de bana kuran ve sunnetten tek bir kaynak getiremez yapilanin mubah olduguna dair. Aksini iddia eden deliller ise zibille onune yigilabilir savunmaya calisanlarin (kizlari dans ettirme, bir kavmin dilini yaymak icin islami kullanmak, muzik aletleri kullanmak, kiza sarki soyletmek vb.). Toplanan paralar islami yaymak icin kullanilmaliyken, turkceyi yaymak ustelik bunu kapitalist sirketler zinciri kurarak ve islam adi altinda yapmak icin kullanmanin hesabi sorulur mahkeme-i kubrada. Kisi zamanini hangi islere harcadigindan da hesaba cekilecegi icin, adaletsizlikleri gore gore bir toplulugu desteklemeye devam ettigi icin de acisi cikar bunun. Is abiye, ablaya guzel gorunmek icin degil de yalniz Allah`a guzel gorunmek icin yapilmadikca bunu yapanlara kuranin ne dedigi ne ile sucladiginin bir acilip okunmasinda fayda var diye dusunuyorum.

Hz Suleyman`a bile kalmayan dunya sadece kapital dusunen kapitalistlere mi kalacak?

mesajının anlamı belki aşağıdaki makale ile dahada özdeşleşebilir

Türkçe takiyye ve Türk’çe Hıristiyanlık

Her yıl tekrarlanan Türkçe olimpiyatları adında tiyatroyu millet olarak bu sene de izledik. Türk okulları adıyla ülkemizde reklâmı yapılan, paraları insanımızca “himmet” toplantıları adı altında ağlayıp, sızlamalar sonunda toplanarak, sonuçta kimlere hizmet ettiğini görmek çok acıdır.
Eskiden ülkemizde Amerikan kolejleri varmış, tabi bunlar misyoner okullarıymış. Hatta Bursa Amerikan kolejinde üç Türk kızı Hıristiyan olduğu için, okul Atatürk tarafından bizzat kapatılmıştır.
Şimdi bazılarının “dinsiz” dedikleri Atatürk; üç kız çocuğu bu okullar tarafından Hıristiyan yapıldı diye kapatılmıştır. Ama dindar olduklarını iddia edenler ise Müslüman parasıyla Amerikan kolejleri açıyorlar, adını da Türk okulları koyarak. Yahudilerin Osmanlı Bankası adında banka açmaları gibi…
Okullarda proje, amaç ve inanç kimin ise okul onlara aittir. Nitekim Rusya bu okulları Amerika adına misyonerlik yapıyor gerekçesi ile kapatmıştır.
Bu okulların isimleri dahi İngilizce iken, ülkemizde Türk okulları diye yutturuluyor. Her okuldan birkaç öğrenciye Türkçe türkü ve şarkı söyleterek bunları da “Yaşasın Türk okulları, şak, şak, şak…” diye ancak “Zamanın Zangoçları” tarafından tütsülenenler yutar.
Türk’ün tarihi, dini, dili bu okullarda ders olarak öğretiliyor mu? Hayır. Bu derslerin hocaları, bu okullarda mevcut mu? Yine hayır. Bu okullarda mescit var mı? Din olarak İslam anlatılıyor mu? Türkiye’deki okullarında dahi İslam yerine Amerikan İslam’ı olan “ılımlı İslam” anlatanlar buralarda İslam’ı anlatır mı? Anlatsa bunlara müsaade edilir mi?
Türk okullarında; ülkemizde iddia ettikleri gibi üç hak din olduğunu iddia ediyorlarsa, Muhammetsiz İslam’ı benimsetiyorlarsa, Kelime-i Tevhid’in ikinci kısmını kabul etmeyenleri bağırlarına basıyorlarsa, onları da hak üzere görüyorlarsa, Müslüman kızları gayrimüslimlerle evlendiriyorlarsa, Ehlikitap (Yahudi ve Hıristiyanlar) ile amentüde bir olduklarını söylüyorlarsa, akıl vahiyden üstündür diyorlarsa…
Bu okullara Türk okulu diyenlerin Türklüğe hakaretten yargılanmaları gerekir. Ama yargılanmazlar çünkü bu yasayı da AKP kaldırmıştır. (Yani Türklüğe hakaret suç değil.)
Ayrıca bu grubun yayın organları; Türk kelimesine bu kadar alerji duyarken, Türk kelimesinin yeni Anayasa’ya girmemesini savunup, ayrılık unsuru olarak görüyorken, nerden geliyor bu Türk sevgileri de kutlamalarda Tük okulları diye bahsediyorlar? Her halde buna da Türkçe takiyye demek gerekir.
Barzani’nin işgali altında bulunan Erbil’de Türk Okulu varmış buna kargalar güler. Musul ve Kerkük’teki mezar taşlarını bile söken Amerikan kuklası Türk düşmanı peşmerge yönetimi, burada ancak bir Amerikan okuluna müsaade eder. Zaten bu okulların tamamı ABD hegemonyası altında olan bölgelerde açılmışlardır.
İsrail Türk okuluna müsaade edecek bunu aklınız alıyor mu Allah aşkına? Bunlar ancak, Türk’ün Amerikan okuluna müsaade ederler. Yani Türk, Amerikan okuluna bekçilik yapıyorsa müsaade alır, başkası mümkün değildir. Proje Amerika’nın, eğitim Amerika’nın, din Amerika’nın (ılımlı İslam), hizmetçileri, bekçileri ise Türk. Oldu Türk okulları!
ABD’nin kendilerine “görev” olarak yüklediği Ilımlı İslam projesini terk ederek; ülkemizde yürüttükleri (Semavi dinler, dinler arası diyalog, İbrahim’i dinler adları altındaki) faaliyetlerinden dolayı Türk Milletinden özür, Allah’tan af dileyerek yanlışlarından dönmedikçe, yapılanlar Hıristiyanlığın Türk’çesidir.
Buna Türk’çe Hıristiyanlık demek daha doğru olur. Çünkü kullanılan misyonerler Türk asıllıdır. Mankurtlaşmış Türkler…

kısa bir ekleme daha yapalım,ama dikkatli okuyunuz :)

"…Bu okulları kendi resmi internet sitelerinden araştırma kararı aldım. Acaba Güney Afrika'daki okulların sahibi olan eğitim kurumunun ismi neydi?
Türkçe araştırmam netice vermedi. Çünkü Fethullah Gülen'e ait Güney Afrika'daki okulların sahibi olan şirket Horizan Educational Trust adında İngilizce isimli bir firma. Peki, bu şirketin sahip olduğu okulların isimleri ne?
Hani olimpiyatlarda Kaşgarlı Mahmut ödülü verildi ya, okulların isimleri Türkçe'dir diye düşünebilirsiniz ama yanılırsınız.
Star College Grils… Cape Town Star International, v.s
Yani okulların isimleri de İngilizce. Hani ülkemizde Robert Kolej falan gibi…
Neyse bu kadar eksiklik kadı kızında da olur deyip araştırmama devam ettim. Ne göreyim internet sitesi de İngilizce.
Okuldaki Türkçe hocaların isimlerine bakıp, buradan oralara kadar giden Türkçe aşığı bu gönüllü kardeşlerimizin isimlerini siz değerli okurlarımla paylaşalım dedim.
Ne göreyim okulda Türkçe hocası da yok. Bu kadarı da akıllara ziyan. 2 İngilizce, 1 Afrikanca,1 Zuluca, 0 Türkçe hocası…
Peki, bu olimpiyat kahramanı okulların eğitim dili ne?
İngilizce (home language). Hoppala!
Peki, okuldaki zorunlu dersler ne (compulsory subjects)? English, Afrcans, Life orientation, Mathematics. Yani Türkçe zorunlu ders bile değil."

mesajının anlamı belki aşağıdaki makale ile dahada özdeşleşebilir

kısa bir ekleme daha yapalım,ama dikkatli okuyunuz :)

saadet zincirinin islam adi altinda kurulmus olani diyebiliriz. Kelimei tevhidin ikinci parcasini soylemeyen bile cennete girer demek kitaba (kurani kerim) ters dusmektir zaten. Bununda akaidde bir karsiligi var. Soylersem agir olur... Ama gercekler bunlar iste.

İlk defa bu yıl katıldığım Türkçe olimpiyatlarından çok etkilendim önümüzde ki yıl yapılacak olanı dört gözle bekliyorum

Dünya çocuklarının sevgi dili Türkçe de birleşmesi içimizdeki bazı milliyetçi, vatansever geçinen şarlatanların moralini baya bi bozmuş anlaşılan

olum-bak-git.jpg

Aslında bazan düşünüyorum,
karşıt düşnce tarzındaki insanlara kızıp geçiyoruz.Ama hak da vermek gerekiyor.Nasıl bir futbol takımı trübünlerine bedavadan sokup ortalığı karıştırsın diye holiganlar tutuyorsa,siyasi hayatın gerçekleri de böyle işte :)

okumadan,öğrenmeden biat eden bir nesil,ilginç ve vahim....

arapça biatın karşılığı uşaklığa denk geliyor, bir insan uşaklık etmeye hazır hale gelebilmesi için şerefinden vazgeçmesi gerekir yada şeref nedir hiç bilmediği yaşamadığı bir kavram olması gerekir, başka türlü uşak olunamaz (biat edilemez). en iyi uşaklar beyni yıkanmış mankurtlardır. mankurtlar analarını bile öldürmekten çekinmezler yeterki efendileri anasını öldürmesini buyursun. Cumhuriyetimizin en büyük hedeflerinden biri insanlarımızın kulluktan köpeklikten uşaklıktan kurtulup özgür düşünebilen bireyler haline gelmesiydi, bu nedenle ne kadar tarikat cemaat varsa paramparça edilip milli eğitim sistemi oluşturulup eğitim devrimleri yapıldı ne acıdırki gene tarikatların cemaatların kucağında yetişen mankurtlaşıp köpekleşen bir nesil ile karşı karşıyayız.

arapça biatın karşılığı uşaklığa denk geliyor, bir insan uşaklık etmeye hazır hale gelebilmesi için şerefinden vazgeçmesi gerekir yada şeref nedir hiç bilmediği yaşamadığı bir kavram olması gerekir, başka türlü uşak olunamaz (biat edilemez). en iyi uşaklar beyni yıkanmış mankurtlardır. mankurtlar analarını bile öldürmekten çekinmezler yeterki efendileri anasını öldürmesini buyursun. Cumhuriyetimizin en büyük hedeflerinden biri insanlarımızın kulluktan köpeklikten uşaklıktan kurtulup özgür düşünebilen bireyler haline gelmesiydi, bu nedenle ne kadar tarikat cemaat varsa paramparça edilip milli eğitim sistemi oluşturulup eğitim devrimleri yapıldı ne acıdırki gene tarikatların cemaatların kucağında yetişen mankurtlaşıp köpekleşen bir nesil ile karşı karşıyayız.

eskiden bir dizi vardı,dizidede Mükremin Abi'nin karakterlerinden bir külhanbeyi,her misalini hayvanlardan verirdi,bilmem hatırladınız mı?

Hayvanlar içinde en sadık olanı köpeklerdir,sahibinin verdiği ekmeğe ihanet etmez,kıçının peşinde gezip,sahibine yan gözle bakanı hırlayarak uyarırlar.

Hakikaten sadık hayvanlardır bu köpekler :durdurun bazısı 4 ayak üstünde 1 kemiğe bütün ömrünü adar,

bazısı 1 paket makarnaya....

biat etmek usaklik etmek demek degildir... Rey vermek, onaylamak, kabul etmek manasina gelir. Bu durumda cumhuriyetlerdeki herkes usaklik mi etmis oluyor?

Geri