- Reaction score
- 0
Ben tek şeyin piyonuyum. TÜRK MİLLETİ'nin. Başkasını da kabul etmiyorum edeni de etmiyorum. Ve benim naciz cancaazım bir satranç taşının taşıdığı değeri bile taşımayacaktır gerektiğinde bu uğurda. Ancak tıpkı bir satranç taşı olan piyonların yapabildiği gibi başkasının ŞAH'ını da MAT edecektir.
İşte birazcık fizik bilsen onun insan psikolojisini de biyolojisini de hatta ideolojisini de etkilediğini anlardın.
Sen biliyorsun ya .......fizik.hepimize yeter,
Ben Allah'ın piyonu olurum diyen birine .ben Türk Milletinin piyonu olurum gerisini tanımam demişsin yani inançları ayaklarının altına almışsın
Şunu iyi bil ki bu millet tarihin en zor günlerinde her cephede Allah,Allah nidaları ve Allah'ın yardımı ile zafer kazandı bu gün senin gibi dinsizlerin piyonluğuna ihtiyacı yoktur...
Sen milletin piyonu olup onun inançlarını çiyneyeceğine milletten ne istiyorsun onu söle
bu milllete dinine saldırarak hizmet etmeyi düşünenler bu milleti bölmekten ve parçalamaktan,başkalarının yutabileceği bir lokma haline getirmekten başka hiç bi şey yapamaz siz de safınızı belirleyinde kime hizmet (Piyonluk) ettiğinizi anlayalım...