Türbanlı muhabire iğrenç hakaret

Serdengeçti

Banned
Reaction score
0
Selçuk'un gözaltına alınması üzerine Cumhuriyet Gazetesi'ne gelen Yeni Şafak muhabiri Zeynep Çiftçi, destek için gelen okurlar tarafından tartaklandı. Okurların hakaret ettiği Çiftçi, gazeteyi terk etti...

Yeni Şafak Gazetesi'nin türbanlı muhabiri Zeynep Çiftçi, Cumhuriyet Gazetesi'ne destek için gelen okurlar tarafından tartaklandı. İlhan Selçuk'un gözaltına alınmasının ardından Cumhuriyet Gazetesi'ne gelen Çiftçi, destek ziyaretinde bulunan gazeteci Tuncay Özkan'ın fotoğrafını çekmek istediği sırada okurlar tarafından tartaklandı. Gazete okurları, Çiftçi'ye "Şerefsiz, kafandaki donu çıkar" şeklinde hakarette bulundular.

Gazeteciler okurlara tepki gösterirken, Cumhuriyet Gazetesi Yurt Haberler Müdürü Mehmet Faraç dışarı çıkarak tartışmaya müdahale etti. Faraç, olayın gazetelerine mal edilmemesi gerektiğini belirterek, "Gazetenin içinde böyle bir şey olması hoş değil. Bunu yapan okurdur. Gazetemize mal edilmesin" dedi.

gazeteport

http://www.cafesiyaset.com/haber/20080322/Turbanli-muhabire-igrenc-hakaret.php

Sayın Mehmet Faraç haklı. Olayın gazeteyi lekelemesi saçma olur. Emeğine sağlık.

Eee boşu boşuna dememiş Milli şairimiz Mehmet Akif;

Bacımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,
Acırım Tükürüğe Billahi Tükürürsem Yüzüne.

Faraç, olayın gazetelerine mal edilmemesi gerektiğini belirterek, "Gazetenin içinde böyle bir şey olması hoş değil. Bunu yapan okurdur. Gazetemize mal edilmesin" dedi.

bir inceltme harfinin olmaması ne kadar kötü
bir de türbanlılara ;
-çağdışı,gerici zihniyet,düşünmesini bilmeyen gericiler diyen bir kesim
gaztelerine mal edilmemesini isteyen bir rantçı
şimdi alan mı mal edilmeyecek
yoksa okuyan mı?
yada öyle idilerde haberimiz mi yoktu?

..............................ben bu noktalrın oldugu yere kalbimden geçenleri yazdım eger sansürlemesem forumdan kovarlar

annesinin de ya da büyük annesinin de kafasında don mu var bu şerefsizlerin

Başlık yanlış konmuş.

İğrenç muhabire türbanlı cevap, uygun olurdu.

Kafasındaki donuyla ifadesine de bayıldım.

bunlar terbiyesizliğini o bayana yapmıyor ALLAH a yapıyor orasını burasını açanları medeni görürler kapananları çağdışı görürler şerefsizler

Eee boşu boşuna dememiş Milli şairimiz Mehmet Akif;

Bacımın İffeti Batmakta Rezilin Gözüne,
Acırım Tükürüğe Billahi Tükürürsem Yüzüne.

olayı döndür dolastırdın türbana getirdin =) ne alakası var bu sözün türbanLa =)

ülkemize bu tür olaylar yakışmıyor herkes istediği gibi yaşamalı

O Kafandaki Donu Çıkar Diyenlere................................................................................ Diyorum...

Geri