Türbanlı maalesef alamayız

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
turbanla-giremezsin-dediler.jpg

Nejat Uygur'u ziyaret etmek isteyen Emine Erdoğan'ın GATA'ya alınmama olayına Necla Uygur açıklık getirdi.

Necla Uygur; Bunu en üst düzeye ‘Nedir bu hal ya, ne yaptıklarının farkında mısınız’ diye sordum” sözleriyle askere tepki gösterdiği olayın detaylarını anlattı:
“Emine Hanım, Nejat’ı ziyarete gelmek istediğini ve ‘Bir mahsuru olup olmadığını’ sordu. ‘Onur duyacağımı’ söyledim. Sonra ‘Bir yanlışlık olmasın’ diye doktorlara durumu ilettim. Onlar da, ‘Başbakan'ın eşi türbanlı olduğundan dolayı maalesef hastaneye alınamıyor’ diyerek iletmemi istediler.

Dışarıda buluştuk

Emine Hanım’a, gelmemesi ricasında bulundum. Bana üzüntülerini bildirdi. Ben de çok üzüldüğümü söyledim. Dışarıda buluştuk. Elimi tuttu, hiçbir günahımın, kötü niyetimin olmadığını bildirdi.”

Emine Erdoğan’ın bu durumdan dolayı çok kırgın olduğunu da aktaran Uygur şöyle konuştu: “Emine Hanım’ın gözleri dolu dolu oldu. ‘Hastanede annem ya da babam yatsa ne olacaktı?’ diye sordu.”

Uygur, Başbakan’ın askere sitemini ise şöyle değerlendirdi: “Durum değerlendirmesini Başbakan ile asker aralarında yapsınlar. Ben bir asker gelini olarak böyle bir şeyi şık karşılamıyorum. Ama Başbakanımız askerlere genel olarak suçlama yapmıyor. Askerleri çok koruduğu dönemler de oluyor. Halen bayramlarda Emine Hanım’ı arayıp bayramlarını kutlarım. İlişkimiz devam ediyor. Ama benim bir tarafım da asker.”​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• turbanla-giremezsin-dediler.jpg
    turbanla-giremezsin-dediler.jpg
    20.2 KB · Görüntüleme: 155
Yani garip bir olay türkiye den başka bir yerde yaşanmazdı sanırım türban takılmasını onaylamıyorum ama genede içeri alınabilirdi gibi geldi hiç sevmesemde emineyi kulaklarını çok çınlatıyorum:)

komediler ülkesi türkiye, basbakanın hanımı bile istedigi yere gidemiyor :D

yok böyle bir ülke.. o kıyafetle hastaneye girse ülkem yıkılacak yazık çok yazık.. nelerle uğraşıyoruz.. üste başa dikkat etmek yerine o kafanın içindekilerine bakalım onları değerlendirmeye çalışalım

Merak Etmesinler Allah Bütün İnsanları Mezarlara Alıyor,
Yaşlı,
Genç,
Laik,
Dinsiz,
Müslüman,
Hristiyan,
Yahudi,
Farketmiyor
Bunlar Hiç Ölmeyeceklerini Ve Hesap Vermeyeceklerini Zannediyorlar,
Allahın Yarattığı Kullar Birbirinden Hesap Sorarken Allah Yarattığından Hesap Sormaz Mı,
Bakalım Mezardada Böyle Ayırım Yapabilecekler Mi.

nerde postacılar gelsinler korusunlar paşalarını

özgürlüğün , eşitliğin sadece birilerine olduğunu anlatsınlar .

ardından eziliyoruz desinler :goz:

renklerini bilmeyen yoktur şeref yoksunlarının

Önderin arkasına sığınıp kime hizmet ettikleri bariz ama anlamazlar

beygir gözlüğü takmışlar sadece önünü görür çevresini değil nede olsa beygir

ama şu varki hepsinin secersi çıkıyor meydana hesap zamanı geldi

Her şeyi yapabilirler ama bu kafayı değiştiremezler forever AKP...

Ben birşey farkettim ki ülkemize hiçbir şey mutasyona uğramadan giremiyor.
Her şeyi bi değiştirme çabası içerisinde bu ülke.

Bizim anayasamızda 1937'de giren laiklik neydi şimdi uygulanan ''lakayt''lıkla alakası yok malesef ve bunuda mutasyona uğratmayı başardık.

nasıl 1 zihniyet bu çağda ancak benim ülkemde olur bu tip mevzular :sigara:

türban ayrı eşarp ayrı açıklaması yapmış yetkililer haberlerde izledim. :hadiordan

ne kadar acı çok vahim söylenecek söz bulmakta zorlanıldığı an olur ya işte o :sigara:

bunları da aşacak ülkem elbet ama insanların beyinlerinde 1 leke olarak kalacak bu yakın tarihimizde yaşanan olaylarr.:sigara:

ya sabır

ayrıcalık kimseye yapılmasın ok. herkes özgürdür.ama türkiye de değil :(

insan hakları vs. diye bağıranlar bu konuları görmezden geliyorlar.sanki telkin almış casına...

bu olaylar elbet son bulacak.dediğim gibi bunlar tarihimizde leke olarak kalacak.

diğer ülkelerde bu tip olaylar varmı.bize özgü maalesef :sigara: patenti bizde kimseye de vermezük :lol:

rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu bizlere ihsan etsin her konuda...

nerde postacılar gelsinler korusunlar paşalarını

özgürlüğün , eşitliğin sadece birilerine olduğunu anlatsınlar .

ardından eziliyoruz desinler :goz:

dikkatimi çekti,hem asker düşmanlıgı yapıyorsun hem de dogu türkistana özgürlük diyorsun(logo gibi bişey kullanmışsın),çok ilginçsin,bilimsel vakkasın arkadaş..yoksa sen dogu kürdistanlımısın?..bu arada eminenin gataya alınmaması isabet olmuş,gataya türban degil bu teröristlerin zihniyeti alınmamıştır..valla dünyada kendi ordusuna düşman bir hükümet ve milleti gören,duyan varsa parmak kaldırsın..tek kurşun atmadan bir ülkeyi yıkmak böyle oluyor sanırım,yaşayarak ögreniyoruz..sizler aklın,bilimin degil 1 metre bezin peşinden koşun bakim,ondan sonrada müslümanız diye gezin ortalıkta sevsinler sizin müslümanlıgınızı

arkadaşlar bunlar birilerinin oyunları sizde bu oyunlara seyirci oluyo ilgi gösteriyorsunuz bırakın bu işleri
askeriye kimi nereye alıcagını neyi ne zaman yapıcagını çok iyi bilir.

Sanki herşeyi düzellttilerde bi askeriyeye girmeleri kaldı...Vatandaşı dusunen gene yok onlar kendi derdinde :) neymiş askeriyeye girememiş gözleri dolmuş... senin girdiğin köşklere saraylara saunalara giremiyen halk ne yapsın oturup aglasınmı şimdi...

Bu ülkede adalet yok örneğide ortada , başbakan eşi dahi olsa...

Asıl adalet budur. Senin adalet anlayışın ne ki? Başbakanın eşi diye kurallara uyulmayacakmı? Bu ülkede LAİKLİK denilen birşey var ve kim olursa olsun buna uymak ZORUNDADIR!

Hergün giydiği kıyafeti ile ziyarete gidiliyor. Yoksa teşviki mesaiye değil. Sonuçta hasta ziyareti. Serbest olmalı çalışanı için kısıtlama kıyafet yönetmeliği açısından olabilir ziyaretçi kıyafet yönetmeliği bildiğim kadarıyla yok.

Geri