Türbanlı Emo

Bak arkadaşım, hepimizin siyasi görüşleri var. Fakat siyasi görüşleri tartışmak için forumda zaten bölüm mevcut. İzin verilenler derken belki alay ediyorsun ama ne derseniz deyin bu bölümde siyaset tartışmasına izin vermeyeceğiz. Ne ben nede Leke.

Bu uyarıları dikkate alın lütfen.

Yapılan yorum siyasi bir yorum değildi. Siyaset ile nasıl bağdaştırdığınızı yzarsanız herkesin huzurunda özür dileyeceğim. Görende türbanlıya bişey dedim veya bunlar müslüman olamaz yazdım sanacak. Siyaset içeren yorumlar duruyor. Ha benim hatam emocuların sitesinin adını yazmıştım reklam sayılıyorsa ona bişey demem. O zaman yapılan doğrudur. Ancak asla siyasetle ilgili bir yorum yoktu yazdıklarımda.

Bunlar aynada kendini güzel olarakmı görüyorlar..

ferman57 herşeyden önce haddini bil. Kimseye küfür edemezsin. Gelip adam gibi yorumunu yapacaksan yap. Küfürlü mesajını sildim. Bence kaşınma..

dam üstünde saksagan gel bize bazı bazı..ya da manda yuva yapmış sögüt dalına yavrusunu ceylan kapmış amanı amanı amanı nı yandım

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

zuahahah yarıldım ya aynaya hiçmi bakmıyor bu yaratıklar xD

şu türbanı takanları anlamam neden takarlar ama madem taktım adam akıllı tak kardeşim !!!

o dudak nie öyle :D

ne cınslar var ya

Bunlar Yine İyi.Benim Sokakta Gördüğüm Türbanlıların Kafaları Kapalı Geri Kalan Her Yerleri Açık.Türbanı Şapka Niyetine Kullanıyorlar :D

Bunlar Yine İyi.Benim Sokakta Gördüğüm Türbanlıların Kafaları Kapalı Geri Kalan Her Yerleri Açık.Türbanı Şapka Niyetine Kullanıyorlar :D

Onlarda yukarda hayatında ilk defa turban takanlardandır merak etme benim qorduqum kadarıyla turban taktıqı halde orası burası acık olan yok...

Geri