terso.
New member
@ terso.
Bir kere zina ile ilgili söylediklerini kim uyguluyor merak ediyorum ? En dindar erkek bile yapıyor maalesef. O zina denilen şeyi işliyor. Burada erkeklerin savunulacak hiçbir yeri yok.
Başörtüsüne gelince onu araştıracağım. Bir de oraya gelene kadar daha ne büyük günahlar var başını açmak masum kalır yanında. Başını açınca namussuz olmayacak eğer ki kötü niyetli değilse. Bence kızlarınıza, kadınlarınıza güvenin. Ve onları devlete başkaldırtmak yerine , bu güveninizi gösterin. Bu en doğrusu. İnsanın içindeki niyeti başörtüsünden daha önemli.
güzel kardeşim ben sana ahmeti mehmeti savunmuyorum
erkekler dediğin gibi aynen öyle
bir kızla birlikte olmak ''delikanlılık'' belirtisi hatta en fazla kaç kişiyle fanfini finfon
yapan en delikanlı bu memlekette ve bu memleketin
hesapta
%99 u müslüman..
yani kurandaki bu hükümlere iman etmişler hesapta
neye iman ettiklerini bilmeden iman eden müslümanlar..
ben sana islamın konuya bakışının senin bu eleştrinle paralelel olduğunu gösteriyorum.
----------------------------------------------
kızlarınıza kardeşlerinize güvenin ne demek ben kardeşime okuluna devam etmesi için maalesef başını açması gerektiğini içim yanarak söyledim
o bana da muhalefet etti...
siz dindar insanların özellikle erkeklerin evlerinde çok despot çok baskıcı olduğunu mu sanıyorsunuz...
öyle değil.
evleri tam bir huzur yuvası ah bir bilseniz...
o kadınları örtünmeye zorlayan kuran ayetleri arkadaşım....
kim bir insanı 4 sene okuyupta son bir ayda başörtüsü nedeniyle okulu bırakmasına zorlayabilir.
cevap;
Allah korkusu..