€ISIRAN
Banned
3 tane koysalar iyi Google de arat bir dünya cıkıyor karşına...
türbana karşı çıkan rektörlerin
görev süreleri doldu
değiştirilecekler
türbana karşı olmayanlarla
çarpıtlan haber yok
senin kaynak zaten nanay
bak kardeşim ben böyl giyinenin yani kendi gelenke göreneklerine göre olanın yanında
![]()
böyle olanlarınsa karşısındayım.
![]()
AMA ayıp ya ama ayıp bırakın kız girsin türbanıyla çok ayıp
![]()
hiç bir şey demiyorum utanıyorum çünkü.....
![]()
Oooo yea u r so cool baby. here is the title. The girl Who stops earthquake:. no the girl who with turban and tatoo together we will breake all the record
artık çok güzel namaz kıyarsın onunla
![]()
Zöööönkkkkkeakaekaekakeakksa?
Sen saygı diyosun ya ben de bana saygı duymanı bekliyorum
Böyle bişey war veya yok, önemli olan bu değil. Önemli olan şu ki; geç de olsa laik rektörlerin hepsi değişecek ve dindar rektörler getirilecek. Ortaöğretim ve lise tamamen dincilerin elinde, yakında uni'ler de avuçlarında olacak. Yazmaya elim warmıyor ama gerçekler bunlar, tek kurtuluş Tsk. Ancak onlardan fayda olur gerçekten bizim gibi düşünenlere..
en iyisi darbe olsun başa tsk geçsin 90ların başında olduğu gibi güzel olur![]()
şimdi suraya 2 sey yazmak isterdim ama neyse...
siz yazadurun...
ama sunu akLınızdan hiç çıkartmayın...
Bu üLke Atatürk'ün gençLerine emanettir.! ŞeriatçıLara değiL.! Gerekirse üLkeyi ayaga kaLdırırız..
hadi eyw...
bak kardeşim ben böyl giyinenin yani kendi gelenke göreneklerine göre olanın yanında
![]()
böyle olanlarınsa karşısındayım.
![]()
AMA ayıp ya ama ayıp bırakın kız girsin türbanıyla çok ayıp
![]()
hiç bir şey demiyorum utanıyorum çünkü.....
![]()
Oooo yea u r so cool baby. here is the title. The girl Who stops earthquake:. no the girl who with turban and tatoo together we will breake all the record
artık çok güzel namaz kıyarsın onunla
![]()
Zöööönkkkkkeakaekaekakeakksa?
Sen saygı diyosun ya ben de bana saygı duymanı bekliyorum
Düzeyini kaybetmiştsin arkadaşım 3-4 tane resim gösterip tüm o kızları o... gibi gösteremeye çalışmışsın. Cevap vermek doğru olmaz sen kendini çok iyi tanımlıyorsun.
Bu konu kapatılsınsın ! rebel tarafından. Açtığımız her konuyu kapatan arakadaş böyle konulara hiç dokunmuyor. Biz forumda sadec savunuculuk yapıyor. Hiç bir şey idda edemiyoruz. Konu açıp idda ettiğimiz taktirdi 5-6 mesaj onu konu kilit. SIKTINIZ ARTIK!