GaRpUz
New member
- Reaction score
- 0
Tartışmalarla uğraşmıyosunuz öylemiii sen onu külahıma anlat elinizden gelse neler yapacaksınızya gücünüz yetmiyo işte...
Konuyu açtım böyle resimler buldukçada açıcam çünki bu olayı ne kadar şaçma bahanelerle saptırıyosunuz bunu herkes görsün!!!belki birileri vazgeçer
biz diye birşey yok bu birincisi ben tamamen kendi adıma konuşuyorum senin gibi birilerine çakkalık yapmıyorum bunu bil.Ayrıca neler yaparmış onlar söyle bakalım.Aç konu hh de herkes konu açabilir ama sen olay yaratıyorsun dini bir şeyi tamamiyle sömürüyorsun -ki sen ve senin gibiler sömürüye ve sömürülmeye muhtaç.Benim amacımsa sizin gibilere ülkemi sömürtmemek war git kendini istediğine sömirt ama benim ülkeme cennet watanıma bulaşma
zihniyet dediğin şeyi bana açıklarmısın zorla birinie baş örtüsü tak dien varmı saygı saygı saygı
zihniyet dediğim şeyin türbanla alakası yok lafı evirip çevirip aynı yere getirmeyin zihniyet birisinin birşeye körükörüne inanmasıdır örneğin faşizm.Bir faşiste faşizm kötüdür dersen asla bunu kabul etmez işte voyvoy mudur oy oy mudur o arkadaşta görülen de bu