senin zihniyetin bu kimse başörtüsü olmasın demiyor bizim söylediğimiz: ülkemizi geriye götürmeyin ilerletin hadi bunu yapın kim başını örtecek bunu tartışmayın.e tabi sizin gibilerin işi bu kim k.çına ne giymiş başına ne takmış oyalamayın böyle şeylerle bizi
Atatürk'ün kılık kıyafet kanununa bu kadar bağlı bi adama demezlermi Fötr şapkanın markası ne Efendi..
Yoksa senin şapkan yokmu yoksa sen Kılık kıyafet devrimine karşımı geliyosun
Yoksa Atatürk'ün adını kullanıp başka şeylerin peşindemi koşuyosun
He bide iran falan ayıp oluyo bu topraklarda başını örten başını açan insanlar 600 yıl sorunsuz yaşamıştır şimdi bunu hazmedemeyen birileri çıkıyosa onları almak gerekir
İrana falanda değil
.Hollanda gibi çağdaş çıplaklığın son safhada olduğu bi memlekete
insanların özgürce yaşaması geriye gitmekmi oluyor bunu anlayamadım.Kimse bunları tartışmak istemiyo zaten ama kendini ilerici diye tabir edenler bu tartışmaları çıkarıyo bırakın herkes istediği gibi yaşasın bu gereksiz tartışmalarla uğraşmayalım.
1.
Atatürk'ün kılık kıyafet devriminden bahsetmişsin bende sana şapka takıyomusun diye sordum lafı evirip çevirerek ne anlatmaya çalışmışsın yok ben kılık kıyafeet devrimini sallamam ama başkaları uymak zorunda gibi bi şeymi demeye çalışıyosun anlamadım
2.
Doğuda kovalanılan şerefsiz pkkdır milleti Kürt Türk diye bölmeye çalışır burda kovalanan diğer bölücü milleti bu örtülü bu örtüsüz diye bölmeye çalışan diğer kesimdir.Kaçan kovalanır demişler ama sonunda yakalanır yakalanıncada pek hayırlı olmaz bu bölücülerin sonu için rahat etsin
3.
Şeriat hakkında ne kadar bilgin olduğunu bilmiyorum ama genel manada Allah'ın cc. kendi koyduğu hükümlerin genel adıdır şeriat
Sen orman kanunlarını üstün tutuyosan kendi bileceğin iştir kendi tercihindir herkezden aynı cehaleti beklemek cehaletinin boyutuna bir katmer damgası vurmaktan öteye geçmez
4.
Şu şapka konusunu bi açıklada ne nedir bilelim
Milleti kılık kıyafet kanununa aykırı hareket etmekle itham ediyosun senin fötr şapkan
nerde bi de hele ..(=
bu tartışmalarla uğraşmayalım diyen de sensin konu açan da anlamadım ki sen kendinle çelişiyorsun bi de bana laf yapmaya çalışma hahaha
senin zihniyetin bu kimse başörtüsü olmasın demiyor bizim söylediğimiz: ülkemizi geriye götürmeyin ilerletin hadi bunu yapın kim başını örtecek bunu tartışmayın.e tabi sizin gibilerin işi bu kim k.çına ne giymiş başına ne takmış oyalamayın böyle şeylerle bizi
insanların özgürce yaşaması geriye gitmekmi oluyor bunu anlayamadım.Kimse bunları tartışmak istemiyo zaten ama kendini ilerici diye tabir edenler bu tartışmaları çıkarıyo bırakın herkes istediği gibi yaşasın bu gereksiz tartışmalarla uğraşmayalım.
ibrahim özdabak sevmedigim bi karikatürist siyasi fikrime ters düşsede güzel olmus..
konuyu türban tartısmaına cevirmeyin unutmayın burası siyaset bölümü degil karikatürler bölümü...