Türban olayı

VoyVoy

FoRuM MüHeNDiSi
Reaction score
0
29avcrp.jpg

aoovhj.jpg

2yy4dwo.jpg

2i11tvm.jpg

29c81a9.jpg

2kok1h.jpg

2hzig54.jpg

mj6ebs.jpg

15zm39z.jpg

karikatürLer böLümüne taşınmıştır..

senin zihniyetin bu kimse başörtüsü olmasın demiyor bizim söylediğimiz: ülkemizi geriye götürmeyin ilerletin hadi bunu yapın kim başını örtecek bunu tartışmayın.e tabi sizin gibilerin işi bu kim k.çına ne giymiş başına ne takmış oyalamayın böyle şeylerle bizi:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

senin zihniyetin bu kimse başörtüsü olmasın demiyor bizim söylediğimiz: ülkemizi geriye götürmeyin ilerletin hadi bunu yapın kim başını örtecek bunu tartışmayın.e tabi sizin gibilerin işi bu kim k.çına ne giymiş başına ne takmış oyalamayın böyle şeylerle bizi:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

insanların özgürce yaşaması geriye gitmekmi oluyor bunu anlayamadım.Kimse bunları tartışmak istemiyo zaten ama kendini ilerici diye tabir edenler bu tartışmaları çıkarıyo bırakın herkes istediği gibi yaşasın bu gereksiz tartışmalarla uğraşmayalım.

İleri gitmenin ne demek olduğunu anlatabilir mi biri burda.
70 milyon insanın varsın 2 milyonu başı kapalı olsun geri kalsın.
(Eğer kalacaksa.)
Geri kalan 68 milyon çok mu ileride.
Sen çok mu ilerdesin veya ilerde olduğunu sanıyorsun.
Sen bildiğin yolda ilerle herkesin senin yanında gelme gibi bir mecburiyeti yok.
Gelmeyene de kızma olgun ol.

Ne özgürlüğü bu ya ??
Atatürk kılık kıyafet kanunu getirdi efendiler. Önce buna uyun..
Dinin getirdikleri arasında da türban yok zaten. Modern türban hele hiç yok.
Başörtüsü var..
Zamanında il il gezen bir kadın vardı , adını unuttum şimdi , o türban türban diye orasını yırttı , siz de peşine...
ayrıca biz ilerlemeye çalışıyoruz. bu gibi abuk subuk değişikliklerinizle geriletmeyin bizi ya..
yada irana falan alalım sizi... orada istediğiniz kadar kapatın kadınlarınızı...

ellerine sağlık kardeşim
harika olmuş

başka konularda çok yazdım
burda da yazıp bazı arkadaşlara özgürlüğün eşitliğin ne demek olduğunu anlatmiyim
karikatürler anlatmış zaten
anlayana...

Atatürk'ün kılık kıyafet kanununa bu kadar bağlı bi adama demezlermi Fötr şapkanın markası ne Efendi..
Yoksa senin şapkan yokmu yoksa sen Kılık kıyafet devrimine karşımı geliyosun
Yoksa Atatürk'ün adını kullanıp başka şeylerin peşindemi koşuyosun

He bide iran falan ayıp oluyo bu topraklarda başını örten başını açan insanlar 600 yıl sorunsuz yaşamıştır şimdi bunu hazmedemeyen birileri çıkıyosa onları almak gerekir
İrana falanda değil
.Hollanda gibi çağdaş çıplaklığın son safhada olduğu bi memlekete

ibrahim özdabak sevmedigim bi karikatürist siyasi fikrime ters düşsede güzel olmus..

konuyu türban tartısmaına cevirmeyin unutmayın burası siyaset bölümü degil karikatürler bölümü...

Atatürk'ün kılık kıyafet kanununa bu kadar bağlı bi adama demezlermi Fötr şapkanın markası ne Efendi..
Yoksa senin şapkan yokmu yoksa sen Kılık kıyafet devrimine karşımı geliyosun
Yoksa Atatürk'ün adını kullanıp başka şeylerin peşindemi koşuyosun

He bide iran falan ayıp oluyo bu topraklarda başını örten başını açan insanlar 600 yıl sorunsuz yaşamıştır şimdi bunu hazmedemeyen birileri çıkıyosa onları almak gerekir
İrana falanda değil
.Hollanda gibi çağdaş çıplaklığın son safhada olduğu bi memlekete

O fötr şapka gelmeseydi , o kanunlar gelmeseydi ,benim adını kullanıp da başka şeylerin peşinden koştuğum (!) o adam gelmeseydi ,kimlerin çocukları olurduk efendi ;)
Ayrıca bu topraklarda başını örten ve başını açan insanlar 600 yıl yaşamışlardır doğru. Peki neden kanı bitlendi o zaman bu başı kapalı , hatta arkalarında gericilerin olduğunu bildiğimiz kişilerin ??? ;)
Heee bu arada evet yaaaa , Atatürk'ün adını kullanıp bişeylerin arkasında koştuğumuz kesin. Hatta 2 şey.. Birisini doğuda kovalıyoruz , diğerini sen biliyorsun zaten. ;)
Ayrıca karikatürler de 10 numara... Orman kanunları hele harika.. Şeriat kanunlarından iyidir.

1.
Atatürk'ün kılık kıyafet devriminden bahsetmişsin bende sana şapka takıyomusun diye sordum lafı evirip çevirerek ne anlatmaya çalışmışsın yok ben kılık kıyafeet devrimini sallamam ama başkaları uymak zorunda gibi bi şeymi demeye çalışıyosun anlamadım
2.
Doğuda kovalanılan şerefsiz pkkdır milleti Kürt Türk diye bölmeye çalışır burda kovalanan diğer bölücü milleti bu örtülü bu örtüsüz diye bölmeye çalışan diğer kesimdir.Kaçan kovalanır demişler ama sonunda yakalanır yakalanıncada pek hayırlı olmaz bu bölücülerin sonu için rahat etsin
3.
Şeriat hakkında ne kadar bilgin olduğunu bilmiyorum ama genel manada Allah'ın cc. kendi koyduğu hükümlerin genel adıdır şeriat
Sen orman kanunlarını üstün tutuyosan kendi bileceğin iştir kendi tercihindir herkezden aynı cehaleti beklemek cehaletinin boyutuna bir katmer damgası vurmaktan öteye geçmez
4.
Şu şapka konusunu bi açıklada ne nedir bilelim
Milleti kılık kıyafet kanununa aykırı hareket etmekle itham ediyosun senin fötr şapkan
nerde bi de hele ..(=

insanların özgürce yaşaması geriye gitmekmi oluyor bunu anlayamadım.Kimse bunları tartışmak istemiyo zaten ama kendini ilerici diye tabir edenler bu tartışmaları çıkarıyo bırakın herkes istediği gibi yaşasın bu gereksiz tartışmalarla uğraşmayalım.

bu tartışmalarla uğraşmayalım diyen de sensin konu açan da anlamadım ki sen kendinle çelişiyorsun bi de bana laf yapmaya çalışma :eek:ha:eek:ha:eek:ha

1.
Atatürk'ün kılık kıyafet devriminden bahsetmişsin bende sana şapka takıyomusun diye sordum lafı evirip çevirerek ne anlatmaya çalışmışsın yok ben kılık kıyafeet devrimini sallamam ama başkaları uymak zorunda gibi bi şeymi demeye çalışıyosun anlamadım
2.
Doğuda kovalanılan şerefsiz pkkdır milleti Kürt Türk diye bölmeye çalışır burda kovalanan diğer bölücü milleti bu örtülü bu örtüsüz diye bölmeye çalışan diğer kesimdir.Kaçan kovalanır demişler ama sonunda yakalanır yakalanıncada pek hayırlı olmaz bu bölücülerin sonu için rahat etsin
3.
Şeriat hakkında ne kadar bilgin olduğunu bilmiyorum ama genel manada Allah'ın cc. kendi koyduğu hükümlerin genel adıdır şeriat
Sen orman kanunlarını üstün tutuyosan kendi bileceğin iştir kendi tercihindir herkezden aynı cehaleti beklemek cehaletinin boyutuna bir katmer damgası vurmaktan öteye geçmez
4.
Şu şapka konusunu bi açıklada ne nedir bilelim
Milleti kılık kıyafet kanununa aykırı hareket etmekle itham ediyosun senin fötr şapkan
nerde bi de hele ..(=

ATA herkes fötr takacak dememiş ki sen şeriattan ne anlarsın diyeceğine git 2 kitap oku da neler olmuş öğren :goz::goz:
Şapka devrimine de gelince: Fes kaldırılarak yerine daha modern olan şapka getirilmiştir bunda bi zorunluluk yok

Türban takan kızın veya teyzenin veya ablanın bu ülkeye bi zararı olmaz kimse merak etmesin..Burdaki asıl amaç ve asıl tehlike bunlar üzerinden siyaset yapanların ideolojilerine bir adım daha yaklaşmalarıdır..Herkes gözünü açsın..Özgürlük diyenlerin ülkenin diğer meselelerindeki göstermiş oldukları tavırlara bakın..Daha bir kaç ay önce alevilere yavşayan parti alevilerin ibadet yeri olan cem evlerinin resmiyetini kabul etmedi..Dertleri dini özgürlükse onlara da özgürlük verilseydi???? Neden yapmadılar acaba ??? Bi düşünün bakalım???
Özgürlük mözgürlük palavralarıyla uyutulmayın..Bu arada Alevi felan da değilim !!

bu tartışmalarla uğraşmayalım diyen de sensin konu açan da anlamadım ki sen kendinle çelişiyorsun bi de bana laf yapmaya çalışma :eek:ha:eek:ha:eek:ha

Tartışmalarla uğraşmıyosunuz öylemiii sen onu külahıma anlat elinizden gelse neler yapacaksınızya gücünüz yetmiyo işte...
Konuyu açtım böyle resimler buldukçada açıcam çünki bu olayı ne kadar şaçma bahanelerle saptırıyosunuz bunu herkes görsün!!!belki birileri vazgeçer

arkadaşlar bi özgürlük tutturmuş arkasına saklanıyorsunuz. şunu unutmayın hiç kimse sınırsız özgürlüğe sahip olamaz başkalarının sınırlarını ihlal etmediğimiz kadar özgürüz bırakın herkes istediğini giysin diyorsunuz siz buna inanıyor musunuz amacınızın çok farklı şeyler olduğu gül gibi ortada komik olmayın akıllı olun iran ın mollasının afgan ın taliban ının siyasi ideolojilerine alet olmayın

zihniyet dediğin şeyi bana açıklarmısın zorla birinie baş örtüsü tak dien varmı saygı saygı saygı

VoyVoy SONUNA kadar arkandayım gardaş konuş + ADANA nüfusu

ibrahim özdabak sevmedigim bi karikatürist siyasi fikrime ters düşsede güzel olmus..

konuyu türban tartısmaına cevirmeyin unutmayın burası siyaset bölümü degil karikatürler bölümü...

siyasi gorus diil adamım bu dinin emridir..siyasi gorusune ters dusuomus :p

Geri