Türban inanç mı, özgürlük mü yoksa şerit değiştirme sinyali mi?

Aaaa.Ayıp ama kardeşim.Bizimkiler üç maymun oynarlar bilmezmisin?Iraktaki bomba sesini Duymazlar.İsrail katliamını GÖRMEZLER.Bankayı neden sattın diyince KONUŞMAZLAR...

Eline sağlı. Güzel bir yazı.

isteyen istediğini giyebilmeli

içeriği okumadım ama sunu soleyebilirim.
bu ülkedeki turban takan kadınların yuzde 99 u dinine olan samimiyetle turban takıyor.yok parti simgesiymiş,işaretmiş vs..... Boyle lafa halkın karnı tok.
aradan yuzde 1 lık kısım parti simgesi olarak takıyorsa bile(ben inanmıyom)buna devede kulak denir.
yuzde 99 luk halkın günahı ne
akp yokken turban takılmıyormuydu
bana bunun cewabini verin.
eeeeee tabii. hayatında 1 gün oruc tutmamıs, 1 gün camiye uğramamıs kişi ne anlar turbandan(herkes üstüne alınmasın herkes kendini bilir)

ya arkadaş parayla din olurmu! inanç satın alınırmı?bu nası bişi herkes özgür ama şuda var bir insan yetişirken nerden alır huyunu suyu .tabiki çevresinden annesinden babasından ne görürse bunu yaşar ben öyle düşünüyorum

Türkiye Zaten Özgürlüklerin son reddesine kadar yaşandığı bir ülkedir,Fakat nedendir bilinmez ama bazı hukuk adamları işlerine gelen işlere onay verirken işlerine gelmeyenelere onay vermiyor,Bu ülkede Türbanlı kadınların Hepsi Dini Gerekçe yüzünden kapanıyordur.Parti için şu için bu için kapanmaz kimse bilmiş olalım.

Geri