Türban Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ?

Showman62

New member
Reaction score
0
Uzun süreden beri gündemi meşgul eden türban son olarak Abdullah Gül'ün anayasa değişikliğini kabul etmesiyle gündeme geldi peki sizin türbanın önerilmesinden kabul edilişine kadar olan sürecteki görüşleriniz neler ?

Gerçekçi ol , imkansızı iste !

Hocam,belki iyiniyetinle bu konuyu açmışsın ama şu serbest kürsüye ve çöp kutusuna uğrasan türbanla ilgili o kadar çok görüş ve beyan varki,bizler,onlar,şunlar yani kimileri savunmaktan,kimileri karşısında olmaktan bıktı.Ben bile sıkı bir türban taraftarı olarak türban meselesinin hem iktidarın bazı başarısızlıklarını yada gizlice yapmak istediklerini kamufle eder bir olay olarak gördüm.Diğer yandan muhalefetde bu işten kaymak yedi.Adam gibi muhalafet yapamadıkları için türbanı hep koz olarak kullandılar.Kısacası
bıktık artık,bırakın insanları ne istiyorlarsa yapsınlar.

Türban gündemden sınır ötesi operasyonla düştü.ama abdullah gül gündemi bır daha oyalamasın diye bu arada imzaladı.bravo

valla bence istesenizde istemesenizde bu yasa çıkar bence anayasa bile bozamaz bide bu konular baya sıktı forumu

türbanı filan bılmem ben ama LAİK'lik kavramıda ortadan %51 dolaylarında kaldırılmıs ve rafa konmus oldu..

Ulu Önder Ata'mızın kemıklerını sızlattı basımızdakıler...

tarafsız olan sayın cumhurbaşkanımızzz

kesinlikle bir siyasetçi gibi davranıp uygun zamanı kollamamıştır..ve tarafsız olduğunu bir kere daha kanıtlamıştırr

buna kim inanırr ecebaa buna inançlı yada inançlı olmaya gayretli inananlar inanır yada kadir inanır inanırrr

Geri