" Türban Göz Sinirlerimi Bozuyor"

T

Banned
Reaction score
0
Milli ve manevi değerlere düşmanlığıyla bilinen kartel, şimdi röportaj adı altında da kıyıda köşede kalmış sözde yazarları konuşturarak din düşmanlığı yapıyor.

Hürriyet’e konuşan, yazar Latife Tekin, başörtüsüne olan kinini kustu. Yeni çıkan kitabının reklamını yapma çabası içinde olduğu da anlaşılan Tekin, dün yayınlanan röportajında, başörtüsü ve Anadolu kadınına hakaretler savurdu. Tekin, “İnsan dışında, doğada başına bir şeyler geçiren, bez dolayan başka bir canlı var mı? Yok. Diğer canlılar, kendilerini, nasıl var oldularsa öyle taşıyorlar…. Bezsi ve çaputsu yaratıklar haline dönüştük. Hele Anadolu’daki kadınların hali çok hüzün verici. Bezlerden, kumaşlardan görünmüyor. Türban beni irkiltiyor, göz sinirlerimi geriyor, ruhum kaldırmıyor, boğulma hissi geliyor” diye konuştu.

Kaynak

Bu Kadın Kesinlikle Hasta, Hemen Tımarhaneye Kapatılması Lazım...

Ben bu kadınla nümasebette bulunsam aklı düzelirmi acaba

Yok. Diğer canlılar, kendilerini, nasıl var oldularsa öyle taşıyorlar…. Bezsi ve çaputsu yaratıklar haline dönüştük

kendini itLe köpekLe aynı kefeye koyup, diğer canıLıLar oLdukLarı gibi doLaşıyorsa,
madem sende anandan doğduğun gibi doLaşsana be ibLis !!!

bezsi ve çaputsu yaratıkLarmış, senden pis bir yaratık var mı....

ağzımı çok pis bozucam günün birinde....

İnsan dışında başını örten yaratık yokmuş
İnsan dışında elbise giyen çok yaratık varya ona binaen kıyaslamada bulunuyo
Elbise giysen ruhu sıkılır Elbiseyi çıkarıp karşısına geçsen
Bilmiyom neler olur alameti farikayı görünce

Haberi okumak için bakayım dedim ama yorumlarınızın tarzı dahada yüzümü kızarttı kusura bakmayın ama...en azından bayan üyelerinde forumda olduğunu unutmamanızı rica ediyorum...ha dersenizki sende yorumları okuma sadece başlığı oku çık o başka tabii

demekki hala bunun gibi insanları barındırıyoruz ya çok kötü... tek kelime kirbit suyuna batırmak lazım...

Haberi okumak için bakayım dedim ama yorumlarınızın tarzı dahada yüzümü kızarttı kusura bakmayın ama...en azından bayan üyelerinde forumda olduğunu unutmamanızı rica ediyorum...ha dersenizki sende yorumları okuma sadece başlığı oku çık o başka tabii

üyeLerimizin forum kuraLLarı çerçevesinde her türLü yorum yapma vardır...
rahatsızLık duyuLacak kadar ağır keLimeLer göremiyorum

Bu Kadın Kafayı Yemiş Ya Bir İnsan Kapalıysa Onun Siniri Falan Gerilmes Gerilseydii Ohoo Ülkemizde Tımar Haneler Dolu Ve Full Olurdu:)

incubus 84

senin din dışında ilgililendiğin bir konu var mı ?
dikkat ediyorum
koyduğun avatardan açtığın konulara kadar herşey insanların dini duyguları ile ilgili
popüler olmak için din olgusunu kullanmasan iyi olur
çok istiyorsan al bir başörtü tak kafana
rahat bırak insanların dini inançlarını
sen ve senin gibilere sesleniyorum

üyeLerimizin forum kuraLLarı çerçevesinde her türLü yorum yapma vardır...
rahatsızLık duyuLacak kadar ağır keLimeLer göremiyorum

Bir moderatör olarak öyle diyorsanız öyledir...ben bundan sonra sadece başlıkları okumaya karar verdim ...uyarı için teşekkürler

incubus 84

senin din dışında ilgililendiğin bir konu var mı ?
dikkat ediyorum
koyduğun avatardan açtığın konulara kadar herşey insanların dini duyguları ile ilgili
popüler olmak için din olgusunu kullanmasan iyi olur
çok istiyorsan al bir başörtü tak kafana
rahat bırak insanların dini inançlarını
sen ve senin gibilere sesleniyorum

benim ilgi alanlarım sadece beni ilgilendirir
avatrımda seni rahatsız eden bi durum varsa senin kendi problemindir sende çözümlenemeyecek bi problem olarak kalmasında benim açımdan bi sorun yok
Ayrıca başımı örtmemi istiyomusun yoksa ona buna laf atıp popülerite peşindemi koşuyosun bunu anlamak basit
Zira ciddiysen sözlerinde örtü benden buyur gel örtebiliyosan ört Hem başka nelere ilgi duyduğumuda öğrenirsin merakına son vermiş oluruz

Herkez istediği gibi istediği şekilde giyinir. Türban takmak isteyeni kimse eleştiremeyeceği gibi takmayanıda kimse eleştiremez. Artık kominist Çin'de bile türbanın serbest olduğunu Latife Tekin bilmeli.

sarperkan

niye türbana taktınız sizi ilgilendiren bir durummu var isteyen örter isteyen açar

benim ilgi alanlarım sadece beni ilgilendirir
avatrımda seni rahatsız eden bi durum varsa senin kendi problemindir sende çözümlenemeyecek bi problem olarak kalmasında benim açımdan bi sorun yok
Ayrıca başımı örtmemi istiyomusun yoksa ona buna laf atıp popülerite peşindemi koşuyosun bunu anlamak basit
Zira ciddiysen sözlerinde örtü benden buyur gel örtebiliyosan ört Hem başka nelere ilgi duyduğumuda öğrenirsin merakına son vermiş oluruz

senin ilgi alanın beni hiç alakadar etmez
en saçma sapan şeylere dahi ilgi duyabilirsin o sana kalmış birşey
BANANE
ama sürekli aynı tarz konuları foruma getirip insanları tartışmaya sokmana tahammül edemiyorum
dinin savunuculuğu sana kalmamış !!!

sarperkan

niye türbana taktınız sizi ilgilendiren bir durummu var isteyen örter isteyen açar

pardon yanlışlıkla teşekkür butonuna bastım

benim türbanla değil türbanı gündeme getirerek dikkat çekmek isteyen kişilerle derdim var

Yazdıkların ortada yazdıklarım ortada
Artık ya tükürdüğünü yalamaya devam edersin yada edebinle fikrini beyan edersin

terbiyeni takınsan iyi olur
yobaz düşüncelerini kafatasından dışarı çıkarmaz isen daha iyi bir iş yapmış olursun
bu arada tükürdüğümü yaladığım felan yok
sen kimsinki lafımı senden esirgeyeyim
sadece forum kuralları dışına çıkmamak için seviyeli şeyler yazıyorum
sana layık olduğu için değil

İnsan dışında, doğada başına bir şeyler geçiren, bez dolayan başka bir canlı var mı?

insan dışında düşünen, konuşan bir varlık da yok. o zaman o özelliklerinden de vazgeç. (ki hanfendinin bu sözlerini duyunca insanlarla hayvanları kıyaslama biçimine bakınca düşünme yetisinden şüphe duymamak elde değil.)

sarperkana
Seviyelimi? Bumu seviye milletin neyi savunduğu nasıl savunacağı sizi neden rahatsız ediyor, isteyen istediği konuyu açamıyormu bu forumda? Siz kimsiniz yöneticimisiniz? bu sorgu yetkisini nerden alıyorsunuz?

terbiyeni takınsan iyi olur
yobaz düşüncelerini kafatasından dışarı çıkarmaz isen daha iyi bir iş yapmış olursun
bu arada tükürdüğümü yaladığım felan yok
sen kimsinki lafımı senden esirgeyeyim
sadece forum kuralları dışına çıkmamak için seviyeli şeyler yazıyorum
sana layık olduğu için değil

öyLe Mustafa KemaL'in posterinin önünde poz verip, capri giymekLe iLerici oLunmuyor...

Bu dünyada insanLarın inanç özgürLüğüne karışanLar kadar YOBAZ insan yoktur herhaLde...

Geri