MAJESTE
Kadim Dost

Şimdi başından beri takip ediyorum arkadaşlar türban mürban hikaye bunlar sırf siyaseyet baykal türbanlı öğrencilerden oy istemedi mi seçim otobüsüne türbanlı vatandaşlarımızın resimlerini asmadı mı erbakan adisi zamanında bu işi başımıza sarmadı mı Mhp zamanında apoyu asacam diye başa gelip asamadı mı sonradan başbakanımıza ip atmadımı hadi sen as diye Şimdi Bu ülke müslüman ülke deyil mi anadolunun doğunun yüzde doksanı türban diye tarif edilen başörtülü değil mi Baş örtülü vatandaşlarımız devlet kurumlarına başörtülü girebiliyorda üniversitelere neden giremesin oda insan değil mi ? en önemlisi müslüman değil mi İnsan hakları savunucusuyuz diyoruz bu hangi insan hakkına sığar ?
Anladığım kadarıyla bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar bu yolla bir yere varamazlar baş örtülü veya başı açık hepsi bizim kardeşimiz değil mi biz bu ülkeyi ne şartlar altında kurduk başörtülü analarımız bacılarımız savaşta olmadı mı bu oyuna gelmeyelim bu ülke asla iran arabistan olmayacak ben türban savunucusuysam buna asla izin vermem herkes özgür olmalı osmanlı da zamanında bunu başarmadı mı bu ülkenin gençleri olarak bu oyunlaraa gelmeyelim ne kadar siyasi parti varsa hepsinin ta... Tek Gerçek Atatürk cumhuriyetine bağlı Özgür bir türkiye Dinini hangi dinden olursa olsun özgürce yaşasın sorun değil