Tüm Yönetimden Şikayetçiyim

yaw bim sende bi senedir adsl istiyon ayıp denen bişey var :D türk telomun sitesine gir yok azer beycanda ne varsa onun sitesine gir işt e :D

tüm modlara teş. ederiz emekleri çok büyük benimde konum kilitlendi daha nce verildi diye ama onlara değil kendime kızdım neden daha dikatli olmadım diye..
sağduyulu ve işini yapana saygılı olmalıyız...

yaaa arkadaşlar ben de sıkıldım bu ardı arkası kesilmeyen şikayetlerden gereksiz yere açılan başlıklardan ve peşinden gelen gereksiz yorumlar ve sürtüşmelerden.. ya arkadaşlar biraz sakin olun.. osuruktan nem kapıyo herkes bu nedir yaa.. ben forum yöneticilerinin görevlerini iyi yaptığını düşünüyorum.. kolay gelsin arkadaşlarım.. herkese iyi forumlar..

inşallah birileri bunu okuyup 60.000 kişi ile başetmenin ne demek oldugunu az çok anlarlar...

teşekürlerr kardeşim böyle bir konu açtıgın için...

bim vampirden sıkıldın konu mu açıon :p

şaka bi yana bende bıktım bu öneri şikayet bölümünden
konuların %90 ı forum kurallarını idrak edemeyen adamlar tarafından açılıyor
sıkıcı bi hal almaya başladı bu iş
her gün yeni mesajlara girdiğimde bi şikayet konusu oluyo
önerisi olan yok sadece şikayet sorunla geliyo herkes çözümü başkasından bekliyor.

sana ADSL şart yaw ben bile bazen beklemeye dayanamıyorum sayfalar açılırken :goz:

R€B€L' Alıntı:
ooh bee
bi kişi memnun cıktı:D
bu da yeter

HakLısın R€B€L..Ama farkındaysanız modLardan şikayetçi olanlar hep yeni üyeLer..bir kaç kişiye gıcık oLUyorLar bütün siteyi topa tutuorlar..

bim sanada teşekkürler..Daha güzel AnlatıLmazdı heralde:goz:

abi 50-60 bin uyesi war bu sitenin yaw disiplin olmak zorunda bole bi forumda.ben flood nedir bilmezken uyarı aldım hemen floodu öğrendim ozur diledim mod arkadaştan bida da yapmamaya çalışıyorum uyarı yemeseydim bissuru flood yapmıştım vs. basit bi ornek bu.
kısaca elinize aklınıza sağlık arkadaşlar.
bu siteyi tavsiye ederken sanki bana menfaati varmış gibi keyf alıyorum seviniyorum bunun için elinize,aklınıza sağlık.

ii forumlar cümleten.

:hhman:

ben yıldızsızlardan şikayetçiyim:p sürekli şikayet açıolar neden banlandım die sebepsiz yeremi banlanıo bunlar acaba:eek: imkansız her şeyin bir sebebi var kuralları okumadan sağa sola yazı yazanlardan küfür edip flood yapıp mail adresini verip vs vs yapan kullanıcıların sonra gelip ben neden banlandım die konu açmasından şikayetçiyim:p
yönetimden memnunum hepsi invisible siz öle offline durduklarına bakmayın hepsi aramızda dolaşıo:p

dark sunucu yu türkiyeye taşısın, bim ; sende başına otur :D

bim eline sağlık güzel yazmışsın, bu arada bizim domainlerde öksüz kaldı
cool.gif
satammı onları yıllık 39$ olmuş tanesi :sigara:

gelenlede telekomdan fiber kablo çektiriris :p
(bu arada geçen telekom müdürüyle görüştüm eve fiber kablo çektirmek istesek kurulum için kablonun 1 metresi 1.5milyar.. 1km fark olsa yani servet ediyor
cool.gif
aylık ücret 600ytl :) )

ne olursa olsun ben modlarımdan cok memnunum allah onları basımızdan eksik etmesin.evet bukadar yalakalık yeter:) diyorum ve burada sadece modlara degil butun uyelerede iş dustugunu soylemek istiyorum en azından yeni gelen uyeleri kurallara uymadıgı zaman uyaralım konuyu zaten modlar kapatır ve gerekeni yapar saygılar...

gerçekten güzel döktürmüşsün bim_28 ellerine sağlık

kardeş benim de bir kaç şikayetim war ama sölemiyim banlarım felan :D

eline sağlık bim güzel yazmışın...

Valla bim benden çok çekiyor... Tüm örneklerimde o denk geliyor...

Bim biliyorsun dimi klandaki takılmalarımı.... Ama sevdiğimizden saygı duyduğumuzdan...

Hackhell ciler toplansa da sana bir 2048 adsl alalım ne dersin :)

bim yaf sen ne şirinsin yaf :) karizma_5 abimiz senin adsl sorununu çözsün du bi söliim bol bol altın kazan oluuu mu İnce düşünen teşekkür etmeyi bilen insanlar herzaman olmalı forumda senden 60 000 tane olsa ne süper olur :p
bu arada insanların sürekli banlandım diyip fırtınalar koparmaları cidden can sıkıcı
U CAN CALL 911 isimli bi mod arkidişimiz vardı gerçekten 911 gibiydi :) ne zaman yardıma ihtiyacım olsa hemen yanıt veriyodu gerçektende emeğiniz tartışılmaz hepinize teşşekkürler:hhman:
karizma_5 e sordum seni TR ye alıyoruz en kısa zamanda :goz:

freemitnick' Alıntı:
dark sunucu yu türkiyeye taşısın, bim ; sende başına otur :D
Aman sakın ha bana eski günlerimi hatırlatma
o konuda hala talihsizliğim devam ediyor benim ve
Hackhell'in sağlığı için benim o sunucuya yaklaşmamam lazım
günde 3 harddisk yaktığımı hatırlarım şu anda bile yaktım bakıma aldılar
o yüzden kendi bilgisayarımı bile kullanamıyorum...
redface.gif

Geri