Tüm Yönetimden Şikayetçiyim

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Ulen sizler ne büçüm yönetçüzüs süzün hepünüzden sikayetçüyüm.
Topunuz top olmayın emi... :p (İşin şakası)

Gerçekten bu site için gece gündüz dişini tırnağına takıp
çalışanlar var, geçen yıldan bu yıla büyük emekler harcandı
sitenin bu hale gelmesi için gerçektende herkesin elinden
geleni yaptığı inancındayım bazılarıda tutmuş şundan şikayetçiyim
bundan şikayetçiyim bir mod'un halinden başka bir mod anlar
mod olduğum zamanlar az mı uğraştım hatta en salakça Pm'lere
bile özenle cevap veriyordum hatta ve hatta Hackhell için
benim 28.8 bağlantıma tahammül ediyordum ve halada tamammül
ediyorum ama son zamanlarda biraz pasifim kendimi rölantiye aldım
dinleniyorum ama birisi dinlenirken diğerleri çalığıyor burda sürekli
aktivlik devam ediyor sürekli bilgi alışverişi var herkez birbirlerine
yardımcı olmak için can atıyorlar...
Hatta grup yapanlar bile mevcut.
cool.gif

Tamam birileri diğerinin kalbini kırabilir ama inanın istemeyerek oluyor
böyle şeyler sonuçta olayların tatlıya bağlanması sevindirici şeylerden
zaten burda hepimiz bilgilerimizi paylaşma+hoşça vekit geçirmek için
burada byulunmuyor muyuz (gece olunca gececiler başlığınada beklerim)

Neyse yine destan yazdım umarım okursunuz bu yazımlada bilinen
ama hep gözardı edilern birşeyi söylemiş bulundum yöneticiler
işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışmıyorlar yapıyorlar
Bundan sonra modlara ve diğer yönetime laf atanlar dop olsun
Bunu yağcılık olarak algılıyanlar yada beni tanımayanlarada :Sopa
Herkese iyi forumlar

son olarak

ADSL İSTİYORUMMMM...
redface.gif

bim varya eski sistemdeki gibi online süreleri olsaydıda mod ların online sürelerini bi görseydin son zamanlardaki artısı ozellikLe :D bu arada sen bı adsl almadan bu foruma bisey olmaz ;)

"Hatta grup yapanlar bıle mecvut" yazının ordakı kısmı dıkaktımı cektı :D:D nerdeyım ben

Tskler bim_28

Allah razı olsun ne diyebilirim başka....

burda açıklamak istiorum bimden şikayetçiyim sabah akşam oyun oynuor sonrada bilmem adsl yok die ağlıor :p

gececilere bekliomuş kaç kere uğruon oraya :D nese bimi tanımayan lütfen bim in hakkında kötü bişey yazmasın ;)

walla tam bende düşünüyodum böle bi konu açmayı buraya yazem madem düşüncelerimi...
ben de şikayetçiyim tüm yöneticilerden...
sen haklı olmana rağmen birisinin konunu kilitle sonra o user desin ki way benim konu neden kitlendi...senin bana kesin bi garezin war...

sen gününün çoğunu pc başında hackhell için harca sonra kimseye yaranama....

sen on defa uyar bi userı ..bak arkadasım de attıgın mesajlara dikkat et coğu hakaret,küfür ws.. içeriyo de gene de user bildiğini okusun sen bi kere yanlış yap way efendim yer yerinden oynasın...

sen o kadar emek harca 50 bin üye arasından bu görewe kabul edil sonra bi usera arkadasım lütfen konu acmadan arama butonunu kullanalım de seni kendisine hakaretle suclasın....

sen sabahlara kadar otur acaba nasıl daha güsel hale getirebilirim bölümümü,nasıl daha çekici yapabilirim diye uğraş genede kimseye yaranama....

şikayetçiyim ben de hepinizden....

bende sıkıldım bu şikayet muhabbetinden ya yeter eline sazı alan şarkı söylüyor beğenmiosa siteyi o malum şahıslar gitsin siteden yani yeni bi üye gelse o yazıyı okusa aha bu site kötü ben hiç girmiyim bu siteye der senide tebrik ediorum bim kardeşim eywallah

Bu msjlar umarım yerlerine gitmiştir. :) Bugün üst üste yaşananlar tesadüf değil gibi geliyor bana...

Normalde şimdiye kadar 5-6 konu açmış olurdum. Sabahtan beri bi o şikayet bi bu şikayet :p Takip edemedim bile.. Sizlere Allah kolaylık ve sabır versin.. :sigara:

bim trye gelince adsl ini ben alcam valla bozuşuruz:p sonunda yüzümüze bi tebessüm ettirecek mesaj. . .ŞÜKÜRRRRRR BEEEEEE

Başlığı Görünce Çayı Çok Kaçırmış Dedim Kendi Kendime :D Düşünmen Yeterli Kardeş Teşekkürler

İşte gerçek hh li buna denir.bim_28 yüreğine düşüncelerine sağlık dostum.Allah senden razı olsun.Gel adsl i beraber kullanalım dert ettiğin şeye bak.Senin emeklerin unutulamaz dostum.Kanayan yaramızı biraz olsun kapadınya yüreğine sağlık..

başlığı gördüm koşarak geldim kim kimden şikayetci diye baktımki senin hoş sözlerinle karşılaştım sağolasın ellerine sağlık

zor zanaat şu modluk. bim_28 ilk tanıdığım Hackhell üyesi sensin ve ilk sömürmeyi senden yaptım :goz: Sanırım mp3 falan almıştım. Öğretmen bir arkadaşım bana kullanıcı adı ve şifresiyle senin konunun linkini verdi. Bilgisayarı yeni almışım forum morum bilmez, anlamaz bir adamdım .aldım mp3 leri, şifre için msj yazdım, ilk sayfaya bak dedin.baktım göremedim, bir daha yazdım, ilk sayfanın altına bak dedin:D ve teşekkürü unutmayalım dedin. bende sana mesaj olarak teşekkürler yazmıştım:D tabi Hackhelle kendim üye olup, durumu farkedince ne kazma adammışım ben yawf dedim... (ben bana bile tahammül edemezdim herhalde)İyi niyetinizden şüphe etmiyorum Mod arkadaşlar. 60 binin üzerinde üye var. Rize Nüfusu kadar. içlerinden bazı anlayışsız, sabırsız, çirkef vs vs insan çıkacak tabi. sizlere kolay gelsin...

bim bu forumun en temel taşlarından ya..... tek eksiği adsl :D

the_apprentice' Alıntı:
zor zanaat şu modluk. bim_28 ilk tanıdığım Hackhell üyesi sensin ve ilk sömürmeyi senden yaptım :goz: Sanırım mp3 falan almıştım. Öğretmen bir arkadaşım bana kullanıcı adı ve şifresiyle senin konunun linkini verdi. Bilgisayarı yeni almışım forum morum bilmez, anlamaz bir adamdım .aldım mp3 leri, şifre için msj yazdım, ilk sayfaya bak dedin.baktım göremedim, bir daha yazdım, ilk sayfanın altına bak dedin:D ve teşekkürü unutmayalım dedin. bende sana mesaj olarak teşekkürler yazmıştım:D tabi Hackhelle kendim üye olup, durumu farkedince ne kazma adammışım ben yawf dedim... (ben bana bile tahammül edemezdim herhalde)İyi niyetinizden şüphe etmiyorum Mod arkadaşlar. 60 binin üzerinde üye var. Rize Nüfusu kadar. içlerinden bazı anlayışsız, sabırsız, çirkef vs vs insan çıkacak tabi. sizlere kolay gelsin...
Hatırlıyorum galiba...
redface.gif

Birde eski zamandan bir üye vardı yeni üyelerden şimdilerde yok galiba
onunla bir Pm yazışmalarımız var biraz Pm'lerimi boşalttım şu anda yok
ama onu yazdığı Pm'yi anlayıp cevap bulanma kadar akla karayı seçtim
birde ben Pm atma özürlüyüm pek kullanmam ama gelen Pm'lere mutlaka
cevap veririm alışkanlık işte...
redface.gif

bim_28' Alıntı:
Hatırlıyorum galiba...
redface.gif

Birde eski zamandan bir üye vardı yeni üyelerden şimdilerde yok galiba
onunla bir Pm yazışmalarımız var biraz Pm'lerimi boşalttım şu anda yok
ama onu yazdığı Pm'yi anlayıp cevap bulanma kadar akla karayı seçtim
birde ben Pm atma özürlüyüm pek kullanmam ama gelen Pm'lere mutlaka
cevap veririm alışkanlık işte...
redface.gif
evet şimdilerde yok, ben de ona gir olum diyorum da ne halt ediyo bilmem. hamsi miydi hamsim miydi öyle bir kullanıcı adı vardı işte. teşekkürler bim :D

sana türk telekom kurban olsun bim canın saolsun gel tr ye alalım:D

:)Evet relax arkadaşlar.tşk bim..aslında mod arkadaşların zaman zaman gerilimin havasını almasında fayda var.küçük bir gülümseme bile insanın tarzını değiştirebilir.bu anlamda iyi oldu.....

yalnız dikkatimi çeken bir konu var.sık sık şikayetlerin özellikle bu günlerde arka arkaya gelmesi sanki organize gibi.hackhelle zarar vermek adına yapılabilir.
hackhell kadar olmasada oldukça ciddi bir forumda çok yakın arkadaşım mod.harcanan zaman ve emek çoğu üyenin tahmin edemeyeceği boyutta.sonuçta bu ara az daha emek gerekecek gibi.sevgiyle kalın

Geri