Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar biliyorsunuz ki forum sitemize üye olmak çok kolay. Sadece bir kez seçmek istediğiniz nicki, iki kez seçmek istediğiniz şifrenizi, iki kezde mail adresinizi giriyorsunuz ve üyelik işleminizi tamamlanıp siteyi kullanmaya başlıyorsunuz!!!
Bu uygulama gerçekten çok güzel ama bunu değerlendiren bazı şe...sizler hemen bikaç nick yapıp siteye girerek millete veya tuttuğumuz takımlara küfür ediyorlar....
Banlanmalarıda bir işe yaramıyor çünkü 15 saniyelik bir işlem sonucunda tekrar üye olabiliyorlar!!!
Benim bir önerim var burada sizlere!!!
Kişiler üye olurken E-Mail aktivasyonu istensin ve üyeler nickleri ile değil mail adresleri ile banlansın!!!!
Böylece kişi üye olurken aynı zamanda mail adresinininde doğru olduğunu kendi eli ile onaylamak zorunda kalacak ve böylelikle her ipini koparan aptal gelip burda küfür edip banlandıktan sonra tekrar gelip küfür edemeyecek!!!
Çünkü yeni bir E-mail adresi almak zorunda kalacak!!!
Ve ben eminimki bir çok kişi bu iş ile hiç uğraşmayacak (uğraşsa bile ne kadar uğraşabilirki?) ve bu kötü durum ortadan kalkacak!!!
Üstelikte bu işlem sonucu hepimiz daha keyifli ve daha güvenli bir forum yapacağız!!!
Bana katılanlar yorum yaparsa sevinirim!!!
NOT: Bu arada az önce mvardar ve ases arkadaşlarımın başına gelen hakaret olayından dolayı üzüntümü belirtmek isterim!!!!!
Herkeze iyi forumlar!!!
EDİT: ARKADAŞLAR BİSİM BİR SİTE DÜZENLEYECİSİ ARKADAŞ VARDI... ONA BU KONUYU OKUTTUM!!!(KENDİSİ HERKEZİN BİLDİĞİ BÜYÜK BİR ALIŞVERİŞ SİTESİNDE GÖREVLİ...)
BANA "BİZDE DE OLUYOR BÖYLE DENSİZLER... MÜŞTERİLERE BAZEN KÜFÜR EDİYORLAR FALAN... VEYA BOŞU BOŞUNA ALMAYACAKLARI HALDE TEKLİF VERİYORLAR... BİZ BU KİŞİLERİN HAKKINDAN BU YÖNTEM İLE BAŞA ÇIKIYORUZ... AMA BİZİM UYGULADIĞIMIZ DAHA KATI BİR KURAL DAHA VAR... MESALA KULLANICININ E-MAİL ADRESİ BANLANDI... BU MAİL ADRESİ BANLANAN ARKADAŞIN IP NUMARASINIDA ALIYORUZ... VE BİZE YENİ BİR E-MAİL ALIP GELSE BİLE EĞER IP NUMARASI KARA LİSTEDE VARSA ONUN BAŞVURUSUNU KABUL ETMİYORUZ VE E-MAİL AKTİVASYON İŞLEMİNİ ONAYLAMIYORUZ... BU KESİN ÇÖZÜM OLUYOR..."DEDİ!!!
eğer bişeylere katkısı olacaksa olabilir ama bunun konusunuda göz ardı etmemek lazım mumkunmu acaba diye.. ya zaten çok zorlu durumlarda ise ip den banlanabiliyorlar..
az onceki olayda ettiği küfürler sinir bozucu ama yeni üye olduğu için pekte takmaya gerek yok gece gece canı sıkılmış bizimle uğraşmaktan güzel ne olabilirki
bence muhtardan ikametgah noterden imza sirküleri şirketler için ticaret sicil gastesi felanda istensin. tabi bunlar işin şaka yanı ama arkadaşın dediği bir nevi önlem olabilir. Ama ş.siz her yerde ş.sizliğini yapar önemli olan böyle insanlar pirim vermemek muhatap almamak. ve siteye bir kara liste eklemek.En azından bu kişilerin yaptığı yanlışlar nikleri ve mail adresleri kara listede yayınlansın.Aynı vergi yüzsüzlerinin yayınlanması gibi
bi userın bunu düşünmesi beni sevindirdi açıkçası..
konuya gelince
bir ara kefilli üyeliq die bi düşüncemiz vardı
uygulamaya geçerse iyi olur
banlamaq hiç bi işe yaramıyor çünkü
adam 15 sn sürmüyor
başka bi üyeliq alıp ip....lige devam edebiliyor
ip ban olayıda yoq zaten
modemi resetler yeniden girer
yani kefilli üyeliq en iyisi
birde benim bi önerim daha var
yeni üye olan bir user 3 gün veya bir hafta boyunca yorum yapamasın sadece
yazılanları okusun böyle şeylerin bu şekilde önünü geçmiş olabiliriz...
kardeş sonunan katılıyorum aslında güsel bir uyglama olabilir ama, nasıl bu siteye üye olmak kolay ise, başka bir mail adresi almakta çok kolay biliyorsun. ama sana katılıyorum ve sonuna kadar destekliyorumb u soruna bir çözüm bulunmalı.
bi userın bunu düşünmesi beni sevindirdi açıkçası..
konuya gelince
bir ara kefilli üyeliq die bi düşüncemiz vardı
uygulamaya geçerse iyi olur
banlamaq hiç bi işe yaramıyor çünkü
adam 15 sn sürmüyor
başka bi üyeliq alıp ip....lige devam edebiliyor
ip ban olayıda yoq zaten
modemi resetler yeniden girer
yani kefilli üyeliq en iyisi
birde benim bi önerim daha var
yeni üye olan bir user 3 gün veya bir hafta boyunca yorum yapamasın sadece
yazılanları okusun böyle şeylerin bu şekilde önünü geçmiş olabiliriz...
ben yeni üyelerin yorum yapmasına karşı diilim üye olduğu ilk andan itibaren kurallara uyarsa sorun çıkmaz
e-mail ban olayına ve kefilli üyelik olayına da pek sıcak bakmıyorum ama
kefilli üyelik sistemi değilde e-mail ban iyi fikir bence...
abicim yeni bnir mailadresi almaktan kolay daha ne olabilirki sen adamı daha banlamadan yeni bir mail hesabı açıyorlar zaten. internet çöpe dönü bi ...bneler yüzünden zaten.:sigara:
ben yeni üyelerin yorum yapmasına karşı diilim üye olduğu ilk andan itibaren kurallara uyarsa sorun çıkmaz
e-mail ban olayına ve kefilli üyelik olayına da pek sıcak bakmıyorum ama
kefilli üyelik sistemi değilde e-mail ban iyi fikir bence...
dostum orda anlatmaq istedigim şey zaten o deildi..
bu siteye ilk gelen bir user zaten kimseden alıp veremedigi olmazki
kimseylede hata yapmadıkça tartışmaya girmez aklı selim bi adamsa
şu anda olan ne adam banlanıyor
anında bi üyeliq alıyor geri kaldıgı yerden devam ediyor. buda hiç hoş olmuyor.benim dedigim sistem olursa o kişi 3 gün yada 1 hafta beqlemes zaten olay banlandıgında bitmiş olur.
o kadarda kolay değil mail adresi almak uğraştırıyo azda olsa
tam bir engel olmadığı doğru ama caydırıcı olabilir
By_GeNcO' Alıntı:
dostum orda anlatmaq istedigim şey zaten o deildi..
bu siteye ilk gelen bir user zaten kimseden alıp veremedigi olmazki
kimseylede hata yapmadıkça tartışmaya girmez aklı selim bi adamsa
şu anda olan ne adam banlanıyor
anında bi üyeliq alıyor geri kaldıgı yerden devam ediyor. buda hiç hoş olmuyor.benim dedigim sistem olursa o kişi 3 gün yada 1 hafta beqlemes zaten olay banlandıgında bitmiş olur.
dostum tamam iyi güzel diyosun da başka msn açmak zorunda olmayan bir yığın insan var kendimi örnek verim 8 tan msnem var ama az da olsa işe yaraya bilir b.f.
Ya dostum anlatmak istediğim olay şey....
Mesala şimdi sende 8 tane msn warya...
Bu nedemek benim dediğim sisteme göre sen ancak 8 kere küfür edip banlanabilirsin...
9.yu yapman için kendine yeni bir mail adresi alman lazım....
Farz edelimki üşenmedin 15-20 dakikada yeni bir email adresi aldın ve geldin bir daha küfür ettin....
eeee 10. emaili almak zorunda kalacaksın ozamanda... Bu işlemlede kimse uzun uzun uğraşmaz....
Ama eski sistemde olay nasıl?
Bir nick gir üye ol.....
Bence bu mantıklı bir iş değil yane isterseniz ben size 10 snyede bir üye olurum buraya..... ve sabaha kadar bütün modlar çalışsa genede sesimi kesemezler benim....
Ve bu dediğim gibi de oldu...
Dün gece ermeni die bir aptal sabaha kadar asesle mvardara küfür etti durdu.....
katılıyorum... adını dahi anmaktan rahatsızlık duyduğum bir kullanıcı banlanarak yada değişik bir kullanıcı adı ile foruma yeniden döndü!..:Sopa . ama ne dönüş!...ut: hiç ders almamışcasına ve eskinin acısını çıkarır gibi kaldığı yerden tam gaz devam ediyor!...:Sopa eee ne anladık bu işten!... ut: hani burası bir paylaşım ve eğlence, :sigara: hoşca vakit geçirebileceğimiz bir sanal ortamdı?...:hhman: