Tüm tutorial linkleri burada !!!

p3simist' Alıntı:
bu sadece saçmalık diyorum niye dersen alıntı yazınca noluo + zaten bilino alıntı oldugu

Bizim bilmemiz önemli değil alıntı yaptığın yer yani bazı siteler buna ( Emek Hırsızlığı) diyolar .Tutorial sahibi sana ne yapsa haklı duruma geliyo ehliyetin olmadan araba kullanırken bir kaza anında haklıyken bile haksız duruma düşmek gibi bişey.
Gelirler buraya kendi derslerini görürler ve altında "alıntıdır" da yazmıyosa bizim dersleri kendi yapmış gibi veriyor şuna bak der ve bi ton küfür yersin + gider kendi sitesine bunu yazar dersi hazırlayan kişiler hackhell hakkında Bir önyargı sahibi olur.
Ve daha neler neler.:sigara:

tak!

furkan1988' Alıntı:
Bizim bilmemiz önemli değil alıntı yaptığın yer yani bazı siteler buna ( Emek Hırsızlığı) diyolar .Tutorial sahibi sana ne yapsa haklı duruma geliyo ehliyetin olmadan araba kullanırken bir kaza anında haklıyken bile haksız duruma düşmek gibi bişey.
Gelirler buraya kendi derslerini görürler ve altında "alıntıdır" da yazmıyosa bizim dersleri kendi yapmış gibi veriyor şuna bak der ve bi ton küfür yersin + gider kendi sitesine bunu yazar dersi hazırlayan kişiler hackhell hakkında Bir önyargı sahibi olur.
Ve daha neler neler.:sigara:

ya tmm he he .. ben aldıgım yerlerde zaten pm atıp yaptıgı için tşk ediyor ve konuyu başka sitelere vereceğimi yazıyorum :sigara:

p3simist' Alıntı:
,,

sanki burdakiler kendi yapıp cekiyor alıntıda olsa emek emektir..

Kopyala-Yapıştırda bi emek göremiyorum kusura bakma... Ben kendi adıma verdiğim tutoriallerin büyük bi yüzdesini yabancı sitelerden çevirdiğim için bir çoğunda alıntıdır yazmaz. Açıkçası çeviri yapmak emek işi. Seni kopyala-yapıştır yaptığından dolayı yargılamak değil amacım. Aksine her türlü paylaşıma memnun oluyorum. Verdiklerin arasında faydalandığım derslerde oldu. Alıntı yazıp yazmaman umrumda bile değil... Burdakilerin %80'nininde "emeğe saygı" sözünden "teşekkür butonunu tıklatın" anlamının aktığıda bi gerçek... Geçeceksin bunları...
Bana "En çok ben ders yayınlamışım" gibi bir söz kendi yapmadığın bişeyden prim yapmak gibi geldiği için yukarda sana öyle bir ifadede bulundum. Fikrimde değişmedi...:eek:ut:

arkadaşlar ortalık iyice kızışmasın

bende çeviri yapıyorum ama alıntı yerine çeviri şahsıma ait ama ders alıntıdır yazıorum

isteyen yazar istemeyen yazmaz boyle bişi
eminim p3simist te şaka mahiyetinde yazmıştır

ii forumlar
--------------------------------------------------------------------------------------------

dj_alligator dan ps de ebruli yazılar eklendi

emrahozdemir
işte size ZOOM efekti Bakmadan Geçme

stefanel
duran araca hareket eder gibi görünüm saglama veya ucan bişi..
sac rengi degiştirme dersi (mükemmel)
işte bagımlılık yapacak bir ders vücuda dövme yapımı

flood yapıyorum eklemedim ders varsa uyarın yeni bunlar eklendi

Çok güzel aslında ancak linklere tıkladığımızda hackhell.com üzerinden açıldığı için resimler yerine kurbağa görüyoruz.Bir şeyler yapabilir miyiz bu konuda ne tavsiye edersiniz...

Grave_Worm' Alıntı:
Çok güzel aslında ancak linklere tıkladığımızda hackhell.com üzerinden açıldığı için resimler yerine kurbağa görüyoruz.Bir şeyler yapabilir miyiz bu konuda ne tavsiye edersiniz...

kısayolu kopyalarsın adres çubuğuna yapıştırıp com yazan yeri net olarak değiştirirsin ve enter...

kıralsın be :D ama benim rüya efektini koycam dedin hala yok

мάgηєtά

İmageready kullanarak hareketli yazı yazmak!!! [video anlatım]
İmageready'de gif olarak kaydetme problemi çözümü.. [video anlatım]
Water Reflection (su yansıma efekti) [anlatım]

ShitDeath

User Bar Yapalım [Tutorial]

murat335

Yari aslan yari insan efekti

Eklenmiştir.... 16 kasım 2006

Abi ne dicegimi bilmiyorum vallaha bende bu işe girmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok üstadlar yahu banada ögretin şu meleti!!Cok çalışkanımdır hemencecik anlarim.Sevgilime bir kıyak gececem ama benim yapmam lazim pls ögretin hiç bişi bilmiyom ama program adından nasıl kullanıldıgına kadar...

arkadaşlar imagesh. ekinde hepsinde kurbaga cıkıor bılgınıze

Geri