Tüm tebrikLer Infa'ya

tebrikler infa :)

yolculuk etceğini bilmiyordum hayırLı yoLculuklar ...

hayırlı yolculuklar ve tebrikler

Tüh yaaa benden önce mi gidiyorsun :(

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz =)
Bu forumda güzel günler geçirdim gerçekten, hala arkamdan iyi dileklerinizin olduğunu görmek çok sevindirici arkadaşlar, bunun için teşekkürler tekrar, yakın zamanda gidiyorum ve planlarda bi aksilik çıkmazsa dönmeyi düşünmüyorum, hakkınızı helal edin ..

Benim hayallerim gerçek oldu umarım sizin hayallerinizde bulur bir an evvel yolunu =)

Kalın sağlıcakla =)

Öncelikle iyi yolcuLuklar,şansın açık olsun.oraya temelli yerleşeceksin sanırım,ben uzun süre orada yaşadım,tek başına çekilmiyor gerçekten.sanırım sevdiceğin orada yanına gidiyorsan ne mutlu sana

Hayırlı yolculuk bir nevi Gurbetçi olacaksın demekki

Düştüm gurbet ellere =P

Öncelikle iyi yolcuLuklar,şansın açık olsun.oraya temelli yerleşeceksin sanırım,ben uzun süre orada yaşadım,tek başına çekilmiyor gerçekten.sanırım sevdiceğin orada yanına gidiyorsan ne mutlu sana

Tşk ederim, her zaman bir desteğe ihtiyaç vardır di mi ;)

Seni es geçermiyim aşkolsun ponpiş =P Neyse çok kaldım ben buralarda göze batmadan gideyim, konuşuruz senle nasılsa =)

Hoşçakalınız ..

nefes aLsın yeter ya =) sen bavuLunu hazırLa anca biter senin döküntüLerin =)

Giderken Sana Havaalanını Kapatırım :)

İyi Yolculuklar Canım Ordan Kart Atarsın Artık =)

Yolcudur Abbas bağlasan durmaz =)
Bu forumda güzel günler geçirdim gerçekten, hala arkamdan iyi dileklerinizin olduğunu görmek çok sevindirici arkadaşlar, bunun için teşekkürler tekrar, yakın zamanda gidiyorum ve planlarda bi aksilik çıkmazsa dönmeyi düşünmüyorum, hakkınızı helal edin ..

Benim hayallerim gerçek oldu umarım sizin hayallerinizde bulur bir an evvel yolunu =)

Kalın sağlıcakla =)

Yolun açık olsun yenge...

Arada uğra buraları da hepten unutma...

Dualarımız seninle, inşallah orada kendin için güzel bir gelecek hazırlarsın..

Selametle..

ayrilik zorduk..vatandan,esden dostan.(ben kücükkken geldim ama bu duyguyu iyi biliyorum)..
gercekten hüzünlendim.bunca yildan sonra
sanirim dark gelmiyor? inan zamanla herseye alisacaksin begeneceksin infa
ne diyeyim her sey gönlünce olsun........basarilar dilerim bizi unutma....

tebrikler öncelikle anladığım kadarıyla abdli biriyle evlilik dolayısıylada abd de yaşam gözüküyor senin için tüm planların tasarladığın gibi olur inş foruma çok fazla katkısı olan birini uzaklara uğurlamak aslında hoş değil oradan da yalnız bırakmazsın ama hackhelli :)

vayy be :=) tebrikler yolun açık olsun

Geri