arkadaşlar bende aslında linux öğrenmek isterim.nedendir bilmiyorum fakat linux ve mac windowstan daha yakın geliyor bana hemde hiç tanışmamış olmamıza rağmen.ileride bunlardan birini kullanıyor olursma hiç şaşırmam...
Linux kullanan arkadaşlar ve değişik dağıtımları deneyen arkadaşlar; hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.яєℓαχℓιƒє;3129908' Alıntı:hangisi daha iyi hangisini tavsiye edersiniz?
konuyu acan ve yardimci olan arkadaslara tesekkurler..
Oncelike Back Track'in indirme linkini BackTrack Linux Downloads | BackTrack Linux - Penetration Testing Distribution olarak degistirilmesini rica etmek isterim...
Linux'e yeni baslayanlar ve ba$lamaya korkanlar icin ise, tamamen windows arayuzune sahip kullanisli ve kucuk Puppy Linux'u listenize eklerseniz super olur...Ben CD'den kullaniorum ama arzu edenler usb'den de rahatlikla boot yapip kullana bilirler...Anlicagniz kurmaniza gerek bile yok...Indirme linki Download Puppy Linux 4.3.1 for Linux - Puppy Linux is an evolutionary operating system, based on GNU Linux. - Softpedia
Resmi sitesindeki indirme linki ftp oldugu icin bazi arkadaslarimiz sorun yasaya bilirler o yuzde softpedia linkini uygun gordum...Saygilar...Iyi linuxler...
bende linux sürümlerine meraklıyım. ama programları sadece güncelleme olarak veriyo.linuxta program kurmayıda bilmiyorum.bilen bir arkadaş bana linuxta indirdiğimiz bir programı kurmak için gerekli olan kodları detaylıca yazabilirmi acaba?