Tüm Linux Sürümleri (iso) Burada.. (reactor&4Lf0nz0)

saolasın kardeşim

çok teşşekürler sana:D....

arkadaşlar bunları kullandiğim zaman pc donuyo bana yardımcı olabilir misiniz nedenini bilen varsa beklıyorum
Paylaşımınız içinde tşk.ler..

ahanda ben sımdık hangısını kursam yaw elımde suse 6.2 var corel var mandreke var ama eskılerı mandrekemı redhatmı mandreke kurayım ben ınsallah yenı surumu onboardı desteklıyordur desteklıyomu sevgılı arklar aman desteklemesede buluruz artık drıverını du bakayım lınkler calısıyomu hadışş hayırlısı yarın gece gelırsem demekkı kurmusumdur yoksa ben bu pc yı yakarım :p

http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=29

ahanda buldum cekıyom hakkınızı helal edın ay lav yu lınux

saol dostum gerçekten işime yaradı :D

Bu arada. Suse 10.0 tercihimdir :)

Düm HackHell Sakinlerine Merhabalar...
Arkadaşlar Benim Acilen Red Hat Linux v6.2 İhtiyacım Var.
Bunu Temin Etmem Lazım Yanlız İstanbul/Beşiktaş ta saat 23:16 de açık bir meakn bulamadığından dolayı fazla araştıramadım.

Şizlerden bir güzellik yapmanızı bekliyorum.
Bana Red Hat Linux v6.2 burada downlad edebilmem için bir link verebilir mi?

[ Umarın Konuyu Yanlış Bir Yere Yazmış Bulunmuyorumdur. ]

Şimdiden konu ile ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım...
İyi eğlenceler...

bunlar ne böyleee gözlerimm döndü :D

S.A. Arkadaşlar Bana SlackWare 3.6 Lazım Elinde Olan Varda Paylaşmasını Rica Ediyorum. Şimdiden Herkese İyi Eğlenceler...

Çok iyi paylaşım saglasın

Arkadaşlar Linux Slacware sürümü ile linuxe başlamak istiyorum dosyaları indirdim fakat iso dosyalarını cd ye çekemiyorum nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim sagolun

Merhaba arkadaşlar evime yeni pc kurdum hardiskimi 2 ye böldüm c ve d diye 40 ar gb. ikiside c de windows xp kurulu d yede linux kurmak istiyorum 1 haftadır araştıyıyorum ama bir sürü sürümü var hangisini kurmalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekürler.

Geri