Tüm HH'e Duyrulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mchasso

New member
Reaction score
0
ACİL UYARI:

BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye’ de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor

Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etme artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin.

Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.

AYRICA;

Ø MiCROSOFT VE NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER .

Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK.

Ø BU ViRUS 'MATRiX’ E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR .

Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!.

Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR ,

Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR.

Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN .

Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

Emin KARAOĞLU
İçişleri Bakanlığı Kontrolörü
0 505 ******

NOT:BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR

Benimde mailime geldi arkadaşLar Duymayanlara duyuralım içişleri bakanlığından bir maildir yalanda değildir...

Alıntıdır..​

ßende tırstım açıkçası ama İçişleri Bakanlığı Kontrolörü ismi kullanılmış ßi fake mail de olabilir..

Bu tip uyarılara dikkat etmek gerek siz önleminizi yinede alında ondan sonra umursamayın isterseniz bilgi için tşk.

Bilmiorum Ama.... Arada Sırada Böyle Mailler Gelip Duruo....Haa Doğruluk Payı Wardır Belki.....Haa Bunun Başıma Gelerek "Doğruymuş Bea" Demek de İstemem :D:D:D

Her gelen e-postaya inanmayın..
Aylardır dolanıyor bu e-posta..

son olarak bir alıntı:

Arkadaşlar,
İçişleri Bakanlığı bilgi İşlem Dairesi personeli olarak Emin Karaoğlu isminde birisini tanımıyorum. Daire bünyesinde de bu isimde birisi olmadığı gibi, kontrolör gibi bir iş tanımı da yok. Mail adresini kontrol ettiğim zaman bu isme ulaşıyorum ancak daha detaylı bilgi edinemedim kim olduğuna dair.

Ayrıca sıradan birisinin, örneğin benim virüs veya başka bir konuda mail atmam bakanlığı bağlamaz. Bakanlık resmi duyurularını ve basın açıklamalarını www.icisleri.gov.tr adresi dışında yayınlamaz. Dolayısıyla bu maili ciddiye almayın.

Kişisel görüşüm de birisinin (özellikle aşk meşk konularını kanıtlamak için) binlerce kişinin mailine göz dikmesi ciddiye alınacak bir konu değil. Tanımadığınız birinden gelen dökümanları da bir taramadan geçirmeden açıyorsanız ve virüs olup olmadığını anlayabilecek tecrübeniz yoksa, zaten burak, ahmet, mehmet, john farketmez, bilgisayarınıza zarar verebilirler. Bu internette bilinmesi gereken bir kuraldır.

Kolay gelsin,

Volkan Sakar
volkan.sakar at icisleri.gov.tr

bilgi için teşekkürler alim önlemimi

Her gelen e postaya inanmayım fakat spam içerikli önemsiz
e posta klasörüne düşen her postaya dikkat edin arkadaşlar.

Basit bir tıklama sonra size üzücü anlar yaşatabilir ve mutlaka bir
Antivirüs programı edinin arkadaşlar.

kendimi bu yüzden sewiyorum :D yollasın aili açmayan ibnedir gelsınde ne alabılıcek gorelım :D

Şöyle bir örnek vereyim herkez kendi adına sistemini özgürce istediği gibi kullanabilir lakin adamın bilgisayarında milyon dolarlık veri , tasarım , döküman bilgi var ve doğal olarak çekiniyor ben bunları birebir yaşadım bundan hareketle şu anda dünyanın en gelişmiş yazılımlarının içinde antivirüs programlarıda gelmekte tşk.

bu mail bana devamlı geliyor korkmayın arkadaslar.yeni bişey degil bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri