TüM HackheLL'e [ EmeGe SaygıLı oLManız DiLegi iLe ]

Kiowa Apache serzenişinde son derece haklı. Emeğe saygı lütfen...

ßu KonuyLa iLgiLi asLında EN az RahatSız oLan KiŞi ßendim ßir AraLar. N Teşekkürüm Çok oLSun Ne Konum Hit Yapsın Derdindeyim. Ama Görüyorum ki Gerçekten Emege Saygı Sıfırında aLtinda -0. HaL ßöyLe oLunca Gerçekten ÖzeLLiKLe UPLoaDERLerin Konu açmaya Hevesi KaLmıyor. Ki ßu zamana Kadar GeLen Geçen ßir Çok upLoader Veya Program Veren Kişi/KiŞiLerin ßu NedenLe UPLoaderLigi Konu PayLAŞımını Hatta Forumu ßıraktıgına Kadar Şahit oLDum.. Adult'a Verdiginiz önemi Hut'a Ve Forumun Tüm ßöLümLerinede Veriniz.

Artik HackheLL'deki Tüm üyeLerin Emege SaygıLı oLmasını ve ßu Konuda DuyarLı oLmaLarını Temenni Eder;

İyi ForumLar diLerim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adult Kapandığında "AÇILSIN" diye yorum yapan arkadaşların şimdide Bölümdeki konulara "OLUMLU VEYA OLUMSUZ YORUMLARINI BEKLİYORUZ" en azından bir "TEŞEKKÜR" butonunu kullanmalarını bekliyoruz.SESSİZ KALMAYALIM EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM UNUTMAYINIZKİ SİZLERİN DESTEĞİ İLE BÜYÜYORUZ,PAYLAŞIMLARIN ÖDÜLÜ TEŞEKKÜR VE YORUMDUR.

İYİ FORUMLAR.

Dediğim Halde : Birçok konumun binlerce indirilme sayısı var,10-15 teşekkür,3-5 yorum.
Birde tersi var konu açan arkadaşa yorum yapılıyor o arkadaş ta yoruma teşekkür etmiyor.demekki bir buton tıklamak zahmetli bir iş !...

yönetime bunun için öneride bulundum teşekkür etmeden veya yorum yazmadan linkleri göremesinler diye ama yönetim istemedi hatta reac farkımız bu olsun paylaşmaya devam edelim demişti sanırım :S

ama tabikide hak veriorm sana

pek yorum atmam huttaki indirdigim dosyalara.
ama tesekkurude ihmal etmem.

tesekkur ederiz diyip tesekkur butonuna da basmam :D

asLında evet onca uğraşınıza rağmen konunuzun yorumsuz ve en azından bir teşekkürsüz bırakıLmış oLmasından rahatsızLık duyuyorsunuz

100 parçaLık upLoad konumun yorumsuz bırakıLdığını biLirim

ama şöyLe de bir gerçek var ki -dost acı söyLermiş hesabı- eğer bu işi yapacaksanız kabuL etmeniz gereken önceLikLi şey sömürüLecek oLmanızdır

doğrudur yanLıştır demiyorum ancak sanaL aLemde bir şeyLer yapıyorsanız sömürüLeceksiniz bu kaba tabirLe Allah'ın emridir.

en can aLıcı nokta ise insaLarın kafa patLatarak oLuşturdukLarı programLarı crackLeyerek dağıtan bizLerin emeğe saygı diye yine kaba tabirLe yırtınması

şahsen bende yaptım yapıyorum programı yazan kişinin emeğine saygısızLık yapıp burda emeğe saygı dediğim zaman tezata düşüyorum şahsen =)

o yüzden fazLa da dert etmemek gerekiyor kanımca

sonuna kadar haklısınız arkadaşlar, eskiden bende problem ediyordum ama baktım stresten başka bir şey kazandırmıyor bana, artık sadece rapitten kazandığım puanlara bakıyorum her puan bi teşşekür gibi geliyor :durdurun

sonuna kadar haklısınız arkadaşlar, eskiden bende problem ediyordum ama baktım stresten başka bir şey kazandırmıyor bana, artık sadece rapitten kazandığım puanlara bakıyorum her puan bi teşşekür gibi geliyor :durdurun

Yok!... Benim konumu indirmesinler ama teşekkür,yorum isterim ben. :D

7yG5yFOMiE.jpg

En Yakın Örnek : 6 teşekkür , 3 Yorum!...

Daha Fazlalarıda var.

~ bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum....sonuna kadar destek....

her girdiğim konuya teşekkür ediyorum paylaşımı beyenmesemde emek var sonuçta diyorum ve konuyu açana saygısızlık etmek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır HUT tayım ve her program vs paylaştığımda Konuların fazla ilgi görmediğinin farkındayım.örn: bir arkadaşamız programı indirip bi teşekkürü dahi çok görmektedir.Bu resmen Nankörlüktür.Teşekkür hariç yorum yapılsınki konular güncel olmakla birlikte o bölüm dahi ilgi görür.Sadece HUT bölümü değil programlar,oyunlar gibi Lütfen anlayışla karşılayınız Amacımız Teşekkür almak değil Konularımızın ilgi çekmesidir.Emege SaygıLı oLunuz.Kimse ßu iŞTen Ekstra Para Kazanmıyor.Sizce haklı değilmiyiz?

ßu Konuda ßana Yardımcı Ve Destekçi oLan ProgramLar Ve HackheLL UpLoaD AREa ßöLüm MoDu aSi'ye Teşekkür ederim.

Haklısın Dostum Millet Sömürmeye Bakıyor Bi Yorumu Bi Teşekkürü Çok Görüyorlar !

destekliyoruz sizi haklisiniz :victory

Geri